- 25 Ekim 2018
- 3.759
- 6.722
- 158
Sagilasin cnm bende sevindimAmine Busra ISILDURU cok gecmis olsun. Mefkurem kaptanim,cok sevindim adina ,güzel tarih ne cok sicak olur ne de cok serin.Tr nin neresiydi? Keske denk gelebilme imkanimiz olsaydi
Hastalık bizi mahvetti yasiyoruz yetiyor :/ISILDURU hoşgeldin geçmiş olsun ❤
Amine Busra kilo veriyorsun hacı ne iş
ben de düşünüyorum bakalım. ama karboyu sıfırlamak düşündürüyor. arada bir wasa ya da karabuğday unlu küçük dilimler yemek istiyorum.Slm kizlar
30 agustosta yeni bir grupla seviyelere baslanacakmis ona katilmayi dusunuyorum. Hayirlisi olsun bakalim
geçmiş olsun.Soğuk algınlığı vurmaya çalışıyor beni inş yikulmam.
Hava birden değişince narin bedenim ayak uydurmaya çalışıyor hala.
Eşim çocuklar herkes burnunu çekiyor.
geçmiş olsun.Tunaydin :)
Pazartesi kontrol tartisi 86.6
Dun gece sabahladik yusrayla cok rahatsizdi.
Agladim artik en sonunda. Butun gece ona masaj yaptim,pispisladim. Karnima agri girdi, mideme kramplar girdi stresten.
Bonus bende cumartesiden baslayan boğaz agrisi vardi. Malum ilac alamiyorum. Her gun iki fincan balli limonlu ihlamur ictim. Birde aralarda 1 2 damla limonlu ilik su ictim. Bogazim bugun gecti tamamen. Burnum sular seller. En azindan agir atlatmiyorum. C vitamin takviyeside hemen ise yariyor
Saol canımISILDURU hoşgeldin geçmiş olsun ❤
Amine Busra kilo veriyorsun hacı ne iş
Bizim takimdan bi arkadas da baslicak cnm seni etiketkemistim destek olursunuz
Slm canlar nasılsınız biz tatilden erken döndük malum Karadeniz i sular seller aldı sürekli anons geçti belediye şiddetli yağış geliyor diye gezemedikten sonra dedik ne edek eve dönek bu arada Kastamonu, Sinop, abana, cide, Amasra yi tüm şelale ve koylariyla hatta ikide kanyon gezdik orman içinde harika yerlerdi özellikle Sinop'ta ülkemizin en kuzeyindeki hamsilos koyu sanki bir cennet herkesin görmesini dilerim bayramda oteller ful doluydu iyi bir rezil olduk gez gez yer yok yer yok neyse her gittiğimiz yerde son bir oda buldukta kaldık gelelim kiloya çok kilo aldım ve şuan iki gündür çok hastayım kendimi toparlayıp hızlıca aranıza donucem anacim
Bugün iş yerinden izin aldim
Allah izin verirse 20 Eylül gibi tr ye geliyoruz
Ben 2 hafta kalicam
Kontrol bildirimi
+200
Gec vakit cok su kahve vs. Ictim bide erken kalktim malum
O yuzden arti oldugumu düşünmüyorum
Herkes yapabiliyorsa biz de yapabiliriz fulya sistem neyse aynen uygulayalim derim.ben de düşünüyorum bakalım. ama karboyu sıfırlamak düşündürüyor. arada bir wasa ya da karabuğday unlu küçük dilimler yemek istiyorum.
geçmiş olsun.
geçmiş olsun.
Sagol canimFarketmedim cnm simdi bildirimleri tekrar kontrol edip bir bakayim
Masallah cnm iyi gezdiniz. Durumlarin bitmek bilmedi sayende biz de gezmis kadar olduk insallah bizede gezip gormek nasip olur
☺
Insallah sag saglim gelio guzel bir tatil yaparsiniz cnm❤
Herkes yapabiliyorsa biz de yapabiliriz fulya sistem neyse aynen uygulayalim derim.
Sonumuz benzemesinde
Amine Busra gecmis olsun cnm en kisa zamanda kurtulun insallah bu hastaliktan mahvoldu yavrucak kiyamam ben ona
Sagolasin tatlim inşallahInsallah sag saglim gelio guzel bir tatil yaparsiniz cnm❤
Diyeti biraktilar galibaSlmmm millet
Herkes nerde
Ben işten geldim biseyler atistirdim kahvemi de ictim :))
Anacim kışın sogukta diyet yapilmiyor yazin sicaktaDiyeti biraktilar galibayaz bitmeden herkes adapte olamayacak galiba.
Kendi kendime gecen gun diyodum hamile kalmasaydim 70lere düşmüş olur muydum acaba diye. Bakalim dogumdan sonra ne yapacagim uzerine eklemiyimde :|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?