Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amine Busra ISILDURU cok gecmis olsun. Mefkurem kaptanim,cok sevindim adina ,güzel tarih ne cok sicak olur ne de cok serin.Tr nin neresiydi? Keske denk gelebilme imkanimiz olsaydi
Sagilasin cnm bende sevindim
O tarihte cok jzine cikacak olan varmis, biraz zor oldu ama verdiler
Allah izin verirse 1 hafta konyada 1 hafta antalya taraflarinda kalicaz

Tabi gidinceye kadar biraz kilo verebilsem iyi olur

Bu saatte menü yazıyorum subhanallah!
İlk kez görenler beğensin

Pazartesi

Sabah 8:20
1,5 haşlanmış yumurta
3-4 çorba kaşığı kavurma
1 kk beyaz peynir
1 dilim çavdar
4 dane vişne içeren reçel

Öğlen 14:00
Sütlü türk kahvesi
4 tane olgun incir

Akşam 17:30
1 kase tarhana
1 tabak karışık patlıcan kabak üstüne kıyma
5 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt

Su 1,5 litre
60 dk ısınma +plates

sabah 08.30
1,5 kk süzme peynir
7 zeytin
2 taze incir
7 taze fındık
domates salatalık biber
1,5 wasa

öğlen 12.30
zeytinyağlı taze fasulye
salatalık biber
2 yk süzme yoğurt
1,5 wasa
1 taze incir

ara
7 taze fındık
1 tutam kuru üzüm-leblebi karışımı

akşam 19.45
zeytinyağlı taze fasulye
1 tabak ev makarnası
1 kase cacık

ara
3 adet taze incir
1 kupa limonlu kabuk tarçın çayı

yatana kadar 2 lt su

30 dk yürüyüş

Slm kizlar
30 agustosta yeni bir grupla seviyelere baslanacakmis ona katilmayi dusunuyorum. Hayirlisi olsun bakalim
ben de düşünüyorum bakalım. ama karboyu sıfırlamak düşündürüyor. arada bir wasa ya da karabuğday unlu küçük dilimler yemek istiyorum.
Soğuk algınlığı vurmaya çalışıyor beni inş yikulmam.
Hava birden değişince narin bedenim ayak uydurmaya çalışıyor hala.
Eşim çocuklar herkes burnunu çekiyor.
geçmiş olsun.
geçmiş olsun.

Iyi geceler kızlar menüm;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1/2 kapya biber, roka,1 dlm ekmek,1kk peynir,cay

Ara; 1 dilim karpuz

Öglen; yesil salata,az sulu köfte,2 kaşık bulgur

Aksam; tavuk döner,marul salata,ayran

Su; 1,5 lt ancak
Spor; pazartesi yoğunluğu adimlarima bile bakmadım 15 bin civarıdır

Allah rahatlik versin hepinize

Slm kizlar

Bugun o kadar yogundukki sirt agrisindan mahvoldum resmen. Kani aliyorum, ignenin ucunu degistirip yeni pamuk aliyorum hoopp o arada yeni hasta oturmus oluyor. Tupunu aliyorum ismini dogruluyorum kani alip tekrar igne ve pamuk yenilerken yeni hasta oturuyor. Kafami kaldirip hastalarin suratina bakacak vaktim bile olmadi.

Cikistada carsida dolastim biraz tayin icin rayic belgesi aldim zabita mudurlugunden. Marketlere ugradim. Bir daha carsiya cikamazsam diye esnaf arkadaslarla vedalastim helallestim. Kotu oldum ayy bi ara aglayasim geldi.

Gelelim kiloya
Cuma: 103.9
Bugun 105.1

Dun aksam fark ettim ayaklarimin ustu sismis hamilelik zamanim gibi. Dunde adet oldum. Birde cumadan beri kollarimda kirmizi halka seklinde lekeler cikiyor. Dermatolojiye gittim alerji dedi ilac verdi ama gecince icmedim. Sabah tekrar vardi kizarikliklar. Vucudum bir seye tepki veriyor ama neye tam olarak anlamis degilim. Ogleden sonra kizarikliklar sonuyor ama yinede bugun ilaci almaya baslicam.

Dun kahvaltida 2 dlm ekmek peynir domates salatalik 1 haslama yumurta. Kahvaltiyi gec yaptigim icin oglen kahve ve 4 ceviz yedim. Aksam sehriye corba bulgurlu kabak yogurt

Bugun kahvaltida yarim zeytinli acma(esim birakti erken cikmak zorunda kaldim kahvalti yapamadim) ogle mercimek corba kiymali patlican yemegi yogurt ara sade kahve aksam taze fasulye kavurmasi ve yogurt

Bizim takimdan bi arkadas da baslicak cnm seni etiketkemistim destek olursunuz

Farketmedim cnm simdi bildirimleri tekrar kontrol edip bir bakayim

Masallah cnm iyi gezdiniz. Durumlarin bitmek bilmedi sayende biz de gezmis kadar olduk insallah bizede gezip gormek nasip olur

Bugün iş yerinden izin aldim
Allah izin verirse 20 Eylül gibi tr ye geliyoruz
Ben 2 hafta kalicam

Kontrol bildirimi
+200

Gec vakit cok su kahve vs. Ictim bide erken kalktim malum
O yuzden arti oldugumu düşünmüyorum

Insallah sag saglim gelio guzel bir tatil yaparsiniz cnm❤

ben de düşünüyorum bakalım. ama karboyu sıfırlamak düşündürüyor. arada bir wasa ya da karabuğday unlu küçük dilimler yemek istiyorum.
geçmiş olsun.

geçmiş olsun.
Herkes yapabiliyorsa biz de yapabiliriz fulya sistem neyse aynen uygulayalim derim.

Sonumuz benzemesinde

Amine Busra gecmis olsun cnm en kisa zamanda kurtulun insallah bu hastaliktan mahvoldu yavrucak kiyamam ben ona

Gunaydin kizlar
Gece ilac icmeyi unuttum yine su an hafif kizarikliklarim var. Bu aksam alarm kurcam artik unutmayayim diye

Sagol canim

Slmmm millet

Herkes nerde

Ben işten geldim biseyler atistirdim kahvemi de ictim :))
Diyeti biraktilar galiba yaz bitmeden herkes adapte olamayacak galiba.
Kendi kendime gecen gun diyodum hamile kalmasaydim 70lere düşmüş olur muydum acaba diye. Bakalim dogumdan sonra ne yapacagim uzerine eklemiyimde :|

Diyeti biraktilar galiba yaz bitmeden herkes adapte olamayacak galiba.
Kendi kendime gecen gun diyodum hamile kalmasaydim 70lere düşmüş olur muydum acaba diye. Bakalim dogumdan sonra ne yapacagim uzerine eklemiyimde :|
Anacim kışın sogukta diyet yapilmiyor yazin sicakta biz ne zaman kilo verecez :))
Tam niyetlenmedikten sonra bizim bahaneler bitmez :)

Senin bebiş saglikla gelsinde bi cnm zannetmiyorum üstüne koyacagini
Artik daha bilinclisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…