Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anacim kışın sogukta diyet yapilmiyor yazin sicakta biz ne zaman kilo verecez :))
Tam niyetlenmedikten sonra bizim bahaneler bitmez :)

Senin bebiş saglikla gelsinde bi cnm zannetmiyorum üstüne koyacagini
Artik daha bilinclisin
İnşallah ya şimdiye kadar 1 kg aktif almistim. Bayramda odemle falan 90 gordum. Sonra hastalık bir vurdu 86.5 oldum tekrar. İstahim iki gundur acilabildi bulantilarda durdu. Surekli yemiyorum normal öğüne döndüm

İnşallah ya şimdiye kadar 1 kg aktif almistim. Bayramda odemle falan 90 gordum. Sonra hastalık bir vurdu 86.5 oldum tekrar. İstahim iki gundur acilabildi bulantilarda durdu. Surekli yemiyorum normal öğüne döndüm
Daha iyi olmana sevindim cnm

Ne güzel simdiye kadar almamisin
Kontrollu okursan fazla almazsin zaten

Daha iyi olmana sevindim cnm

Ne güzel simdiye kadar almamisin
Kontrollu okursan fazla almazsin zaten
İste hamile olunca bazen ipin ucu kaçıyor. Mesela suana kadar tatlidan nefret ediyordum ama arada canim istemeye basladi. Dondurma da yemiyorum valla bir haftadir şu öksürük geçse hemen yicem :)

Slm kizlar

Isten gec ciktim bugun tam mesai yaptim. Yanimdaki arkadas rahatsizlanmis gelemedi yerimede birini ayarlayamadi bashemsire. Dedim bugunluk kalirim sikinti olmaz. Eve gelincede hazirlik yaptim. Aksam komsular toplandik oturduk cay ictik vedalastik. Anca geldim eve once size bakayim dedim.

Mesaji yazarken uyukluyorum hatalarim olduysa kusuruma bakmayin

Allah yardımcın olsun tasinmak cok zor hele boyle uzak yere gideceksin. İnsallah cok mutlu olursunuz gideceginiz yerde

Merhaba arkadaşlar,bi kaç gündür cok yoğundum.Gelen ,giden ,hastane işleri vs hem bakamadim hem de düzenli beslenemedim yarin tartilicam ama umutlu degilim gecen haftalardaki gibi.İşler ve planlar her zaman istediğimiz gibi olamayabiliyor maalesef. Bugünkü menüm ;
Sabah,klasik diyet kahvalti
Ara kahve
Öglen; 4 izgara köfte ,piyaz,2 kasik pilav
Ara ,cok az leblebi ve 2 kuru kayisi ,2 kinoali diyet bisküvi
Aksam ; yemeyi düşünmüyorum bu gece belki cok içim kıyılırsa aperarif bi sey ayarliycam .
Spor; 10 bin adim su: 1,5 lt
Artı cikmayim yarin da raziyim.gecen cuma 81.7 idim.
Herkese güzel akşamlar ⚘

Slm kizlar

Bugun uzun calistim gelirkende turk bakkalina ugradim
Gelince hemen mutfagi toparladim
kofte hazirladim eve
Aslinda ben yemicektim
Niyetim ananas yogurt yemekti
Ama o da pro dedim :))

Perşembe Menüm

17.15
Yagsiz 6 küçük kofte (makinede kizarttim)
3 parmak kalinliginda ananas (o da sert cikti hic tadi yoktu)

12.000 adim

Tek öğün yemek bana iyi gelmedi heralde
Bugun vavv bi eksi yoktu
Sabah ola hayrola artik

Allah yardımcın olsun tasinmak cok zor hele boyle uzak yere gideceksin. İnsallah cok mutlu olursunuz gideceginiz yerde
Evi tasimiyorum cnm simdilik. Esim ordan is bulunca ev tasicam. Kv nin evine yerlescez ordada esyalarimiz var zaten. Bir ara cocuklarin yataklariyla dolaplari tasinacak. O da anca onumuzdeki hafta degilde sonraki hafta olur gibi.

Evi tasimiyorum cnm simdilik. Esim ordan is bulunca ev tasicam. Kv nin evine yerlescez ordada esyalarimiz var zaten. Bir ara cocuklarin yataklariyla dolaplari tasinacak. O da anca onumuzdeki hafta degilde sonraki hafta olur gibi.

eşim serbest meslek mi? nasıl hemen iş bulabilecek canım

Ne etkiledi seni o kadar

Anladim canim ama duzen degiscek yinede Allah kolaylik versin

ben iki öğüne dönmek istiyorum. aslında şu 30 unda başlayacak programa dahil olsam çok iyi olacak. ya da adam akıllı karatay yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…