Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta senden cok guzel eksi gelecek eminim cnm
Sadece bulguru cok abartma

Bende iki sene önce küp küp doğrayıp torbaladim ama hiçbiri donmadi akmaya başladı dondurucuya o yüzden tüm atıyorum
Hizli aliyosun ama
cok cabukta veriyon masallah cnm
Bende karbonhidrat şişkinliği oluyor bana yaramıyor hiç, aşırı bir kilo artışı yaratıyor kesincede o biriken ödemler şişkinlikler iniyor, inmeyenlerde kalıcı kilo olmuş oluyor işte kaç gündür 82 de takıldım kaldim

sadece tatilde 12 kilo mu aldın inanmam bir ayda

merhaba kızlar. bu hafta pek uğrayamadım. çok yoğundum çok yoruldum. regl öncesi şişkinliği falan. gelemedim pek buralara. halim yok.
bugün de regl habercisini gönderdi. ağrım çok. sökülene kadar mahveder beni. dışardaydım çok yürüdüm gezdim geldim. şimdi dinleniyorum.
aklımda değişik düşünceler geçiyordu biliyorsunuz. planlar, programlar.... tabiki unutmuş değilim. ama gerçek şu ki her ne kadar burada sizlerle diyet konularında motivasyon bulmaya çalışsam da olmadı. başlayıp bırakıyorum. ama artık bahanem yok biliyorsunuz. ameliyat da oldum. şu halsizliği aşınca da artık gerçekten zayıflamak istiyorsam bunu başarmam lazım.
burada da konuştuk, takımdaki arkadaşlar da dedi diyetisyen düşünmez misin diye. yok diyordum. belki iyi olur ama benim istediğim gibi diyet yaptıran bulmam lazım. hastanelerdekiler olmaz. ancak özelden bulmam lazım ama araştırmak lazım falan filan... ama bu zamana kadar olmadı.

neyse lafı uzatmayayım. Allahın izniyle regl bitiminde diyetisyen listemle kilo vereceğim

Slm kizlar
Bugunku menum
10.00 sade turk kahvesi
12.20 kapya biber yesil biber kasar peyniri taze sogan maydanoz dereotu ve 3 yumurta ile omlet, 9 zeytin, domates, salatalik, 1 avuc ici cig badem(resimde yok)
15.00 sade filtre kahve
18.40 mercimek corbasi bulgurlu patlican(cok koymusum onume alinca fark ettim yarisini geri doktum tencereye) yogurt
22.00 cay

Bu hafta senden cok guzel eksi gelecek eminim cnm
Sadece bulguru cok abartma
Insallah cnm. Alistikca bulgurum miktarinin azalacagini dusunuyorum

Cok sukur benim basima boyle bir sey gelmedi simdiye kadar

başlangıcın hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…