Bu hafta senden cok guzel eksi gelecek eminim cnmTesekkur ederim cnm
Insallah sıkıntılı bir durum yoktur cnm
Bende cok zorlandim cnm su kuralinda o 2 saatte sanki gunlerdir su icmiyormusum gibi susadim. Aliskanliklarimizi degistirmemiz biraz zaman alacak galiba. 2-3 gun sonra alisirim diye tahmin ediyorum (insallah)
Bende iki sene önce küp küp doğrayıp torbaladim ama hiçbiri donmadi akmaya başladı dondurucuya o yüzden tüm atıyorumSlm kizlar
Kizlari yatirdim ama uyumadilar bende kahve yaptim kendime. Sonra camasir katlayip biberleri dogrucam yarina kalmasin disarida beklediler 1 gece.
Bugun de acil muayenede calistim. Arkam yer gormedi
Bunlari sadece salcali suyla mi yapiyorsun. Yarmali yogurtlu corba ben de yapiyorum ama un da koyuyordum icine.
Sagol cnm
Bu mevsimde kereviz bulmam zor olur ama mevsimi geldiginde yapmak isterim.
Benim yeni baslayacagim programda 40 gun biyunca ne olursa olsun sifir un kullanilacak. Patates pismis havuc pirinc makarna irmik sehriye bunlar yasak
Cilek vardi bu hafta onumuzdeki hafta cilek seftali ve erik alayim bende
Bende domatesleri cigden soyup yemeklik kup kup dogruyorum. Sonra 1 sb seklinde buz dolabi posetine yerlestirip dondurucuya atiyorum. Yemeklere buzu cozulmeden atiyorum ayni yazin oldugu gibi oluyor tadi ☺
Bende karbonhidrat şişkinliği oluyor bana yaramıyor hiç, aşırı bir kilo artışı yaratıyor kesincede o biriken ödemler şişkinlikler iniyor, inmeyenlerde kalıcı kilo olmuş oluyor işte kaç gündür 82 de takıldım kaldimHizli aliyosun ama
cok cabukta veriyon masallah cnm
NO | KULLANICI | BAŞLANGIÇ | 1.HAFTA | FARK | 2.HAFTA | FARK | 3.HAFTA | FARK | 4.HAFTA | FARK | AYLIK SONUÇ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 |
| 84 | 84.8 | -0.6 | |||||||
2 |
| 103 | 86.6 | -0.9 | |||||||
3 |
| 107 | 104.6 | +0.7 | |||||||
4 |
| 104 | 74.1 | -0.6 | |||||||
5 | @aijoo | 100.8 | 87.5 | +0.8 | |||||||
6 | E eboe | 109 | 104 | -0.2 | |||||||
7 |
| 122.7 | 117.5 | +0.5 | |||||||
8 |
| 175.3 | izinli | ||||||||
9 |
| ? | 111.7 | +0.7 | |||||||
10 | @bi prenses annesi | ? | 80.4 | +0.5 | |||||||
11 |
| 109 | izinli | ||||||||
12 |
| ? | bildirmedi | ||||||||
13 |
| 103 | 82 | +2 | |||||||
14 |
| ? | 96 | +0.9 | |||||||
15 |
| 84.1 | 81 | -0.5 |
HAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si.....................bengisu022 & nisan34 .................... -0.9 kg
Haftanın 2.si..............................60kiloyum .................................... -0.6 kg
Haftanın 3.sü...............................Thallosofili .......................... -0.5 kg
Bengisu canım bir karatay yapsana bende tatil dönüşü tartilip 86 kusur görüp gözlerim yuvalarindan cikmisti aman yarabbim deyyuuu karataya döndüm hemen tabiki çok kilo almışım 74 nerede 86 nerde hizlanmamiz lazım kilo verme sürecinde hadi başlayalım
Mayıs başından itibaren canım malesef almışım saldım çoksadece tatilde 12 kilo mu aldıninanmam bir ayda
Insallah cnm. Alistikca bulgurum miktarinin azalacagini dusunuyorumBu hafta senden cok guzel eksi gelecek eminim cnm
Sadece bulguru cok abartma
Cok sukur benim basima boyle bir sey gelmedi simdiye kadarBende iki sene önce küp küp doğrayıp torbaladim ama hiçbiri donmadi akmaya başladı dondurucuya o yüzden tüm atıyorum
Bende karbonhidrat şişkinliği oluyor bana yaramıyor hiç, aşırı bir kilo artışı yaratıyor kesincede o biriken ödemler şişkinlikler iniyor, inmeyenlerde kalıcı kilo olmuş oluyor işte kaç gündür 82 de takıldım kaldim
Slm kizlar
Bugunku menum
10.00 sade turk kahvesi
12.20 kapya biber yesil biber kasar peyniri taze sogan maydanoz dereotu ve 3 yumurta ile omlet, 9 zeytin, domates, salatalik, 1 avuc ici cig badem(resimde yok)
15.00 sade filtre kahve
18.40 mercimek corbasi bulgurlu patlican(cok koymusum onume alinca fark ettim yarisini geri doktum tencereye) yogurt
22.00 cay
Eki Görüntüle 2303308 Eki Görüntüle 2303311
Insallah cnm. Alistikca bulgurum miktarinin azalacagini dusunuyorum
Cok sukur benim basima boyle bir sey gelmedi simdiye kadar
Tesekkur ederim cnmbaşlangıcın hayırlı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?