Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben dis ticaret mezunuyum atama da yok hic. İngilizce bile yok hic bu iste calisamadim.istenmeyen bolum okunmasinin hazin sonu.. muhasebe deneyimim oldu. Her yer muhasebeci dolu
Brn okurken cok sevmistim bölümümu bende muhasebecilik yaptim hakkaten herkes muhasebe tutuyo artik

slm kızlar

E eboe
ben geçen hafta bildirim yapmayı unutmuştum bu yüzden bir önceki kilom yazılmıştı yani 103.9
bugün: 104.6
fark: +0.7
hafta içi 105.3ü gördüğüm oldu ama listedekini baz almak zorundayım

bugün 1. seviyenin ilk günü bismillah diyip başladım inşallah sonuna kadar tamamlamak nasip olur.
sıvı alım kuralları beni alışıncaya kadar zorlucak gibi görünüyor. yemekle beraber ve yemekten sonra 2 saat sıvı alımı yasak. normalde yemekle su içer yemekten sonra 1 sb su içer, sofrayı kaldırıncda çay kahve vs sıcak birşeyler içerdim

Son düzenleme:
çok ayıp etmiş cnm arkadaşın. malesef insan olmak mezuniyet durumuna makama mevkiye bakmıyor. sen takma onları kendi yoluna bak

Gunaydin en acilinden bildirimi yapaym unutmadan

Gecen hafta87,5
Bugun 86,6
Fark-900 gram
Bengisu canım bir karatay yapsana bende tatil dönüşü tartilip 86 kusur görüp gözlerim yuvalarindan cikmisti aman yarabbim deyyuuu karataya döndüm hemen tabiki çok kilo almışım 74 nerede 86 nerde hizlanmamiz lazım kilo verme sürecinde hadi başlayalım

çok ayıp etmiş cnm arkadaşın. malesef insan olmak mezuniyet durumuna makama mevkiye bakmıyor. sen takma onları kendi yoluna bak
Yaşamadan anlamazlar. Aslinda benden çok eşimi yerercesine konuştu. Lise mezunlarıyla ilgili şeyler söyledi. Hele evlensinlerde o zaman gorcem ben onlari :))

Menumu vereyim
10.00 turk kahvesi
12.30 kapya biber yesil biber 2 yk lor maydanoz dereotu ve 3 yumjrtayla omlet, domates salatalik 7 zeytin
17.30 kiraz sapi cayi
18.30 mercimek corbasi firin tavuk salata yogurt bulgur pilavi
Simdi cay demlicem biraz annemle cay iceriz.
Yatmadan oncede 30 dk leslie yapicam insallah

Yeni baslangicin hayirli olsun cnm insallah sonunu getirirsin
Yapabildigin kadar yapmaya calis

Bende su kuralina uyamam heralde
Yemekten sonra cok susuyorum
Bazende su icmeden doydugumu anlamiyorum

Zaten hep gonlumde yatan karstay usulu ama bazen uyamyrm iste.evet baslayalm zira 70 leri gormek icin can atıyorumm.bu haftaki yarisimiz baslasn.

Afiyet olsun canım cok güzel

Tesekkur ederim cnm

Kuzular ani bir kararla anneme geldim bugün, listeyi yarın yapacağım bilginize..

Insallah sıkıntılı bir durum yoktur cnm

Yeni baslangicin hayirli olsun cnm insallah sonunu getirirsin
Yapabildigin kadar yapmaya calis

Bende su kuralina uyamam heralde
Yemekten sonra cok susuyorum
Bazende su icmeden doydugumu anlamiyorum

Bende cok zorlandim cnm su kuralinda o 2 saatte sanki gunlerdir su icmiyormusum gibi susadim. Aliskanliklarimizi degistirmemiz biraz zaman alacak galiba. 2-3 gun sonra alisirim diye tahmin ediyorum (insallah)

Hizli aliyosun ama
cok cabukta veriyon masallah cnm

Fazla arti degilsin heralde cnm
Bugunden itibaren dikkat et
Hadi kurtul artik şu 3 lü rakamlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…