Brn okurken cok sevmistim bölümümu bende muhasebecilik yaptim hakkaten herkes muhasebe tutuyo artikBen dis ticaret mezunuyum atama da yok hic. İngilizce bile yok hic bu iste calisamadim.istenmeyen bolum okunmasinin hazin sonu.. muhasebe deneyimim oldu. Her yer muhasebeci dolu
çok ayıp etmiş cnm arkadaşın. malesef insan olmak mezuniyet durumuna makama mevkiye bakmıyor. sen takma onları kendi yoluna bakGecen lise arkadaslarimla bulustum hepsi bekar. Çalışıyorlar 4 yillik mezunlar. Ben 2 yilda biraktim. Ve bir tanesi kucumsedi beni şok oldum. Onlar evlenip cocuk yapinca ben büyütmüş olcam insallah.o zamana kadar kendimi gelistircem
Bengisu canım bir karatay yapsana bende tatil dönüşü tartilip 86 kusur görüp gözlerim yuvalarindan cikmisti aman yarabbim deyyuuu karataya döndüm hemen tabiki çok kilo almışım 74 nerede 86 nerde hizlanmamiz lazım kilo verme sürecinde hadi başlayalımGunaydin en acilinden bildirimi yapaym unutmadan
Gecen hafta87,5
Bugun 86,6
Fark-900 gram
Yaşamadan anlamazlar. Aslinda benden çok eşimi yerercesine konuştu. Lise mezunlarıyla ilgili şeyler söyledi. Hele evlensinlerde o zaman gorcem ben onlari :))çok ayıp etmiş cnm arkadaşın. malesef insan olmak mezuniyet durumuna makama mevkiye bakmıyor. sen takma onları kendi yoluna bak
Afiyet olsun canım cok güzelMenumu vereyim
10.00 turk kahvesi
12.30 kapya biber yesil biber 2 yk lor maydanoz dereotu ve 3 yumjrtayla omlet, domates salatalik 7 zeytin
17.30 kiraz sapi cayi
18.30 mercimek corbasi firin tavuk salata yogurt bulgur pilavi
Simdi cay demlicem biraz annemle cay iceriz.
Yatmadan oncede 30 dk leslie yapicam insallah
Eki Görüntüle 2303029 Eki Görüntüle 2303032
Yeni baslangicin hayirli olsun cnm insallah sonunu getirirsinMenumu vereyim
10.00 turk kahvesi
12.30 kapya biber yesil biber 2 yk lor maydanoz dereotu ve 3 yumjrtayla omlet, domates salatalik 7 zeytin
17.30 kiraz sapi cayi
18.30 mercimek corbasi firin tavuk salata yogurt bulgur pilavi
Simdi cay demlicem biraz annemle cay iceriz.
Yatmadan oncede 30 dk leslie yapicam insallah
Eki Görüntüle 2303029 Eki Görüntüle 2303032
Zaten hep gonlumde yatan karstay usulu ama bazen uyamyrm iste.evet baslayalm zira 70 leri gormek icin can atıyorumm.bu haftaki yarisimiz baslasn.Bengisu canım bir karatay yapsana bende tatil dönüşü tartilip 86 kusur görüp gözlerim yuvalarindan cikmisti aman yarabbim deyyuuu karataya döndüm hemen tabiki çok kilo almışım 74 nerede 86 nerde hizlanmamiz lazım kilo verme sürecinde hadi başlayalım
Afiyet olsun canım cok güzel
Kuzular ani bir kararla anneme geldim bugün, listeyi yarın yapacağım bilginize..
Yeni baslangicin hayirli olsun cnm insallah sonunu getirirsin
Yapabildigin kadar yapmaya calis
Bende su kuralina uyamam heralde
Yemekten sonra cok susuyorum
Bazende su icmeden doydugumu anlamiyorum
Hizli aliyosun amaBengisu canım bir karatay yapsana bende tatil dönüşü tartilip 86 kusur görüp gözlerim yuvalarindan cikmisti aman yarabbim deyyuuu karataya döndüm hemen tabiki çok kilo almışım 74 nerede 86 nerde hizlanmamiz lazım kilo verme sürecinde hadi başlayalım
Fazla arti degilsin heralde cnmGünaydııın mutlu hafta sonları
Dünki kilo bildirimi mi bugün yazabiliyorum bi koşturmaca bi yoğunluk ki saçma yanii....
Kilo bildirimim 111.7
Tatil dönüşü biii toparlıyamadım dün hele fazla yedim tamda yediden başladım yapabiliyorum diyordum düzene girmem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?