Cok sevindim doktora gitmene. Bu depresyon halleri çoğunlukla vitamin eksikliginden oluyor.Mutlu haftalar ❤
Bu haftayı geçelim inşallah gelicem.
Endokrine gittim tüylenme ve kilo için yarın tahlil için kan vericem.
Evde temizlik yapıyorum ağrılarım var zorlanıyorum uzun sürüyo o yüzden bitiremiyorum.
Biterse rahat edicem inşallah da ne zaman...
Cok sevindim doktora gitmene. Bu depresyon halleri çoğunlukla vitamin eksikliginden oluyor.
Her sene eylulde bende depresyona girerdim bu sene dusunmeye vaktim yok
Seviyorum seni kendine cici bak
İçimdeki minnoştandırbi minnoşluk gelmiş sana sanki :)
Sağol canım.. menün şahane, tebrik ederimSlm kizlar
Bugunku menumu vereyim
09.00 cay (arkadaslar kahvalti yaparken ben cay ictim ama ac karnina bos bos cay icinde midem bulandi)
10.00 filtre kahve(nerde calisacagim belli olmadigi icin kahvemi evden yapip goturdum nescafenin termos bardagi vardi ama baya sogumustu sicak icemedim)
12.45 domates salatalik 9 zeytin 1 kapya biber ceviz 3 haslama yumurta (resim cekemedim vaktim dar diye hemen yedim)
15.00 cay
18.40 yogurt bulgur pilavi taze fasulye
Gecede turk kahvesi icerim
Eki Görüntüle 2303746
Bonus bekliyoruz cnm senide ozledik cok ❤
E eboe yeni calisma doneminiz hayirli olsun cnm❤
Amine Busra yerim ben o minnooosssuuuu ❤❤❤❤
Aslında çok yememişsin, künefe tabiki olmamış.. Az yediğin için acıkman normal, yarın daha düzenli olur inşallah kuzumIyi aksamlar kizlar.gunahiyla sevabiyla ilk gunun menusunu yazaym.
Kah(saat8,de) 3 zeytin dom sal 1 d ekmek koz biber
Ara 1 catal krep
Oglen (saat 2 de)kavurma (cok az)1dekmek dom sal ypgurt
Aksam (saat 6 da)
yarm tabak taze fasulye salata
Saat 7 dede tatli dondurma
Bugun almanyadan gelen gorumcemle kunefe yemeye gittik.dondurma ibce bi dilim yarm porsiyon kadayf yedim.normalde tabaktaki bitirirdm ama yarisini yemedim.yaninda bikac d. elma muz ve bikac tane fistik yedim.ama butun gunde aclik hissettm.evde yumurta yoktu kahvaltida yiyemedm.diger ogunler arasi da hep uzun uzundu.
Güzel menüIyi akşamlar,güzel haftalar,bugün menüm;
Sabah:kapya biber köz,2 ceviz,bol maydanoz,az ekmek ,bir parca tulum peyniri,limonlu acik cay
Ara_ bir yesil elma
Ögle: ton balikli salata ,yarim dilim ekmek
Ara_ 3 tatli kasigi keşkül
Aksam: 3 köfte,3 kasik pilav ,biraz zeytinyagli türlü
Spor: 12 bin adimı geçik ,su ; 1,5 lt
Mutlu bol eksili bi hafta olsun insallahhh
Kontrol tartisi
Cuma 96
Bugun 95
Fark 1
Sabah gercejten hic doyurucu olmamis cnm peynir falan yeseydin bariIyi aksamlar kizlar.gunahiyla sevabiyla ilk gunun menusunu yazaym.
Kah(saat8,de) 3 zeytin dom sal 1 d ekmek koz biber
Ara 1 catal krep
Oglen (saat 2 de)kavurma (cok az)1dekmek dom sal ypgurt
Aksam (saat 6 da)
yarm tabak taze fasulye salata
Saat 7 dede tatli dondurma
Bugun almanyadan gelen gorumcemle kunefe yemeye gittik.dondurma ibce bi dilim yarm porsiyon kadayf yedim.normalde tabaktaki bitirirdm ama yarisini yemedim.yaninda bikac d. elma muz ve bikac tane fistik yedim.ama butun gunde aclik hissettm.evde yumurta yoktu kahvaltida yiyemedm.diger ogunler arasi da hep uzun uzundu.
Bugun tartildinmi hasibecim merak ettimSlm kizlar
Bugunku menumu vereyim
09.00 cay (arkadaslar kahvalti yaparken ben cay ictim ama ac karnina bos bos cay icinde midem bulandi)
10.00 filtre kahve(nerde calisacagim belli olmadigi icin kahvemi evden yapip goturdum nescafenin termos bardagi vardi ama baya sogumustu sicak icemedim)
12.45 domates salatalik 9 zeytin 1 kapya biber ceviz 3 haslama yumurta (resim cekemedim vaktim dar diye hemen yedim)
15.00 cay
18.40 yogurt bulgur pilavi taze fasulye
Gecede turk kahvesi icerim
Eki Görüntüle 2303746
Bonus bekliyoruz cnm senide ozledik cok ❤
E eboe yeni calisma doneminiz hayirli olsun cnm❤
Amine Busra yerim ben o minnooosssuuuu ❤❤❤❤
Cok güzel baslangic cnmMenü
Kahvaltı (08:30)
2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
Avuç içi beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmek
1 kupa yeşil çay
Öğle (14:30)
2 dilim tam tahıllı ekmek
5 hindi füme
1 kupa sade soda
1 kupa yeşil çay
Akşam (19:00)
8 kaşık zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
5 dilim fırın patates
Su 2 lt
Okulda henüz bi düzen olmadığı için kolay yenecek şeyler götürdüm, tam düzen kurunca normal kahvaltı hazırlayıp götüreceğim, kahvaltıyı geç yapıp, öğle yemeğini kaldıracağım, o sebepten böyle..Cok güzel baslangic cnm
Sadece füme yerine baska biseymi tercih etseydin dedim :))
Güzel menü tebriklerPazartesi Menüm
12.30
2 yumurta az sut 1 tk siyez unuyla krep
Peynir
6 zeytin
Maydonoz dereotu domates
15.15
1 kase tarcinli yogurt
1 avuc kuruyemis cok degildi
icinde bikac tane kuru uzumde vardi (biraz uyumuşum, bende malum kalkinca karbon atagi geliyor)
18.30
4 kş et kavurma
Minik domateslerden
Ince bahce biberleri
7 bin küsür adim
Benim su en az 2 lt olur o yuzden ölcmuyorum
İyi olmuş canım hepimizin ara ara endoktinr gitmesi lazım sonuçlar iyi çıkar inşallah hastane sonrası birde temizlik mi yaptınBakalım mefkuş ne diycek :) sen nasılsın buraya gelicektin sanki?
İyi olmuş canım hepimizin ara ara endoktinr gitmesi lazım sonuçlar iyi çıkar inşallah hastane sonrası birde temizlik mi yaptın
Allah izin verirse 3 hafta sonra cnmBakalım mefkuş ne diycek :) sen nasılsın buraya gelicektin sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?