Buldunmu bilmiyorum mesajini simdi gordum. Kendi diyetisyenimi onerebilirim. Online diyette yaptiriyor. Biliyosun ki ben tam listeme uymadigim halde verdim kg. Cunku yaptirim oluyor. Bir hafta vermezsen sonraki hafta daha dikkat ediyorsun. Diyetisyen esin aydın-vera tıp merkezi. İnternette de bilgileri cikiyor. İnstagramdan bulabilirsinmerhaba kızlar. bu hafta pek uğrayamadım. çok yoğundum çok yoruldum. regl öncesi şişkinliği falan. gelemedim pek buralara. halim yok.
bugün de regl habercisini gönderdi. ağrım çok. sökülene kadar mahveder beni. dışardaydım çok yürüdüm gezdim geldim. şimdi dinleniyorum.
aklımda değişik düşünceler geçiyordu biliyorsunuz. planlar, programlar.... tabiki unutmuş değilim. ama gerçek şu ki her ne kadar burada sizlerle diyet konularında motivasyon bulmaya çalışsam da olmadı. başlayıp bırakıyorum. ama artık bahanem yok biliyorsunuz. ameliyat da oldum. şu halsizliği aşınca da artık gerçekten zayıflamak istiyorsam bunu başarmam lazım.
burada da konuştuk, takımdaki arkadaşlar da dedi diyetisyen düşünmez misin diye. yok diyordum. belki iyi olur ama benim istediğim gibi diyet yaptıran bulmam lazım. hastanelerdekiler olmaz. ancak özelden bulmam lazım ama araştırmak lazım falan filan... ama bu zamana kadar olmadı.
neyse lafı uzatmayayım. Allahın izniyle regl bitiminde diyetisyen listemle kilo vereceğim
Buldunmu bilmiyorum mesajini simdi gordum. Kendi diyetisyenimi onerebilirim. Online diyette yaptiriyor. Biliyosun ki ben tam listeme uymadigim halde verdim kg. Cunku yaptirim oluyor. Bir hafta vermezsen sonraki hafta daha dikkat ediyorsun. Diyetisyen esin aydın-vera tıp merkezi. İnternette de bilgileri cikiyor. İnstagramdan bulabilirsin
Tesekkur ederim cnm
Sen de baslamayi dusunuyordun cok gec olmadan gel sende
Goreceksin faydasi mutlaka olacakrandevumu aldım canım. reglden hemen sonra.
Hadi hayirli olsun cnmrandevumu aldım canım. reglden hemen sonra.
Bende bu hafta cok cozuttum. 3 aydir almadigim kgyu simdi aldim galiba :'(heyyoooo yarın pazartesi eylül 2
artık kaldığım yerden devam edebilirim
aşırı düzensiz, kızartmalı makarnalı, gece yemekli geçti 3 ayım
kac kilo aldım bilmiyorum ama göbeğin durumu vahimm
ben de inanıyorum.Goreceksin faydasi mutlaka olacak
saol canım. uyacağım. ben de merak ediyorum heyecanla. gidip gelip göbeğime falan bakıyorum. kendi başına başaramadın, motive olmadın gitti ama diyetisyenle olacak bu iş diyorum. inanıyorum. hafta içi başlasam iyiydi ama regl zorluyor ya beni, dedim hadi o geçsin de öyle güzelce başlayayımHadi hayirli olsun cnm
Uyarsan mutlaka faydasi olur
Bende bu hafta cok cozuttum. 3 aydir almadigim kgyu simdi aldim galiba :'(
İyi akşamlar
Eylül gelir de gelmezmiyim?
Kendi içime kapandığım daha da çok kapanmak istediğim ama sizide özlediğim enteresan ve aslında sıradan zamanlar...
Eki Görüntüle 2303509
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?