Allah kabul etsin sen hamilesin canım bolca ye, benim eşimde yapalimmi dedi yok dedim ben çok yiyorum zaten olmuşum bin kiloCanim inanilmaz asure istiyodu. Sukurler olsun bugün yaptim. Kac yıldır niyetlenip yapamiyordum. Şimdi bir yasin okuyup dagiticam. Sadaka yerine gecsin inşallah musibetlerden kurtulalim
AhahahAllah kabul etsin sen hamilesin canım bolca ye, benim eşimde yapalimmi dedi yok dedim ben çok yiyorum zaten olmuşum bin kilo
Allah kabul etsin sen hamilesin canım bolca ye, benim eşimde yapalimmi dedi yok dedim ben çok yiyorum zaten olmuşum bin kilo
Allah kabul etsin..Canim inanilmaz asure istiyodu. Sukurler olsun bugün yaptim. Kac yıldır niyetlenip yapamiyordum. Şimdi bir yasin okuyup dagiticam. Sadaka yerine gecsin inşallah musibetlerden kurtulalim
Gecen yıl bende beklemistim. Ama bugun iki kase yedim sanki dokundu. Agzimda hep sekerli tat kaldi surekli su içiyorumAllah kabul etsin..
Bu sene yapmayı düşünmüyorum ama aşırı severim..
Biri yapıp getirse diye dort gozle bekliyorum
Çünkü direniyor ..Kacamak olmamasina ragmen benim tarti oynamiyor, sinir oldum
Hem bakliyat hem şeker ağır geliyor..Gecen yıl bende beklemistim. Ama bugun iki kase yedim sanki dokundu. Agzimda hep sekerli tat kaldi surekli su içiyorum
Acaba ameliyat olduda bizden mi sakliyorÇünkü direniyor ..
El insaf her hafta 3-5 kilo veriyon tüp mideliler gibimetabolizmaninda canı var bu toparlansin bi kendine gelsin..
Yok tatlim yaa bi gecen hafta iyi verdimÇünkü direniyor ..
El insaf her hafta 3-5 kilo veriyon tüp mideliler gibimetabolizmaninda canı var bu toparlansin bi kendine gelsin..
Cok pahali olmasa düşünürdümAcaba ameliyat olduda bizden mi sakliyor
Ben de kaçamak olmamasına rağmen artıyım ama geçen hafta hızlı gitti zaten ve regl olmak üzereyim ona bağlıyorum.. elbet bi yerde gidecekKacamak olmamasina ragmen benim tarti oynamiyor, sinir oldum
Tabiki mutlaka gidecek cnmBen de kaçamak olmamasına rağmen artıyım ama geçen hafta hızlı gitti zaten ve regl olmak üzereyim ona bağlıyorum.. elbet bi yerde gidecek
Kacamak olmamasina ragmen benim tarti oynamiyor, sinir oldum
Çok şükür iyiyim yeni gördüm kusura bakma sen nasılsın?
Nasıl gidiyor hayat?
86 kiloydum diyetin ilk günü. evet çok seçenekli olması çok iyi. rahat hissediyorum. bağımsız canım onlineÇok güzel beslenmissin
Diyetisyen de kaç kiloydun ?
Diyetisyen hastanedemi , bağımsızmı çalışıyor ...
Çok seçenekli ve sürekli ulaşılabilir olması çok iyi ..
Ben de öyle her an ulasabiliyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?