Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Normale döndü hayatın ..
Artık mutsuz olma lütfen..
Titre ve kendine gel

Normale döndü hayatın ..
Artık mutsuz olma lütfen..
Titre ve kendine gel

yolda durdurup
oyy oyyy sen ne zaman ikinciye hamile kaldın
ayyyy ayyy diyip karnını okşasınlar gelde mutsuz olma

ulan o göbek yüzünden adam gibi giyinip gezmiyorum
8 kilo verdim 1 mm kıpırdamadı o göbek, sporda yaptıydım

neyse yerleşik hayata adepte olmaya çalışıyorum

Yeniyim çünkü yıllardır erteliyordum artık kırılma noktama geldim sanırım. 170 95 Insallah hayirli olur ve kurtulurum fazlalıklardan
Insallah canim ,ertelemek mutsuzluktan baska bi sey getirmiyor.Düğun var ,misafir var,bayram gecsin,şu yolculuk bitsin,yilbasi sabahi,tatil bitsin vs vs diye diye zaman geciyor ve bahaneler görmek isteyenler icin her zaman var oluyor.Insallah saglikla hedeflerimize ulasalim ,birbirimize destek olalim.Ben de 170 by_81 kg dim gecen cuma.hedefim 75.buraya ilk geldiğimde 84.1 dim.5 hafta oldu

Düzenli yapmadın ama sporu dimi.
Yapıp bırakmakta fena, hemen salıyor vücut kendini ..

Ne guzel ifade etmişsin..yaşadığımız sürece bitmeyecek zaten bahaneler..
Önemli olan olumsuzlukla beraber kendimizle ilgilenmak vakit ayırmak..

Çözümünü bildiğimiz şeyleri uygulayabilsek keşke
Ben yürürüm sorun yok ama iki çocukla mümkün olamıyor maalesef şeker ve karbonhidratı da açlıktan değil stresten yiyorum ama bu sene her yönden hayatımı düzene sokmam lazım ertelediklerimle başlıyorum ins

Inşallah kendi kendime rahatsız oluyorum kilolarımdan sonra kalkıp yine birşeyler yiyorum gece bile uyanıp yiyorum o haldeyim

Inşallah kendi kendime rahatsız oluyorum kilolarımdan sonra kalkıp yine birşeyler yiyorum gece bile uyanıp yiyorum o haldeyim
Ben de en cok gece zorlaniyorum .O dediklerini ben de yaptim .Burasi gercekten cok güzel bir grup ve her gün buraya bakmaya calisarak motive oluyorum.Umarim bu istikrar daim olur hepimiz icin

Cok sagol canim,kendimize gercek anlamda vakit ayirmayiliz haklisin

Benim yasadigim yerde küçük bebekli bir tanidigim var.Disarda yurüyemiyordu bebeginden dolayi .uygulama indirmis .evinin karidorunda 10 bin adim atti her gun git gel git gel.üşenmemiş yapmis.hem de evi küçük görsen.5 haftada 5 kg verdi .diyet de yapti tabii.Yani demek istedigim insan istemeye görsün hele bi ,niyet etsin mutlaka enerji olarak dönüşüm oluyor.

Benim için fazla harekette sıkıntı üç yıldır fibromiyalji ve karpal tünel sendromum var yememi ağrılar ve ilaçlar da arttırdı ama bu gidişin sonu yok maalesef

Bulamiyorum Geçmiş olsun canım. Betül de aynı bademcikler fena.. bi de öksürük var ki sorma gitsin.. bize de bugün antibiyotik başladı doktor..

Badem Cicegi hoşgeldiniz..

PiaLeon ayyy ne çabuk geçmiş zaman.. sağlıkla büyüt kuzunu.. diyeti düşünme, biz her zaman burdayız :) demek leon geldi ha vay be :)) az dua etmedik sana

Geçmiş olsun canım çabuk toparlar yavrucak inşallah

Size de cok gecmisler olsun canim

Evde yapabilecegin egzersizler deneyebilirsin .. Leslie diye bir yürüme programı var onun faydasini çok gören oluyor..
Çocukların kac yaşın da ?

Geçmiş olsun canım.

Evde yapabilecegin egzersizler deneyebilirsin .. Leslie diye bir yürüme programı var onun faydasini çok gören oluyor..
Çocukların kac yaşın da ?

Geçmiş olsun canım.
Biri yedi yaşında diğeri iki buçuk ama küçük çok zorladı beni hala da devam ediyor bu sene tekrar okula da başladım bakalım hangilerini düzeltebileceğim. Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…