- 25 Ekim 2018
- 3.768
- 6.755
- 158
Cok gecmisler olsun canimSlm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.
Şekeri ve karbonhidratı kessem veeee en önemlisi yürüyebilsem biraz verebilirim ama markete bile yürüyerek gitmiyoruz çok uzun süredir sonrası bu haldeyim
pazartesi hava atarak başladım ammaaaa gel görki
yerleşik hayata geçince diyet daha bi zor,
uzun zamandır sıcak ev yemekleri yemeyince
şimdi doyana kadar yiyesim geliyor sanırım
3-4 gün daha iştahımı kontrol edemeyeceğim gibi görünüyor
göbeğim inanılmaz duruyor, çoook mutsuzum yahuuuu
Normale döndü hayatın ..
Artık mutsuz olma lütfen..
Titre ve kendine gel
Insallah canim ,ertelemek mutsuzluktan baska bi sey getirmiyor.Düğun var ,misafir var,bayram gecsin,şu yolculuk bitsin,yilbasi sabahi,tatil bitsin vs vs diye diye zaman geciyor ve bahaneler görmek isteyenler icin her zaman var oluyor.Insallah saglikla hedeflerimize ulasalim ,birbirimize destek olalim.Ben de 170 by_81 kg dim gecen cuma.hedefim 75.buraya ilk geldiğimde 84.1 dim.5 hafta olduYeniyim çünkü yıllardır erteliyordum artık kırılma noktama geldim sanırım. 170 95 Insallah hayirli olur ve kurtulurum fazlalıklardan
yolda durdurup
oyy oyyy sen ne zaman ikinciye hamile kaldın
ayyyy ayyy diyip karnını okşasınlar gelde mutsuz olma
ulan o göbek yüzünden adam gibi giyinip gezmiyorum
8 kilo verdim 1 mm kıpırdamadı o göbek, sporda yaptıydım
neyse yerleşik hayata adepte olmaya çalışıyorum
Insallah canim ,ertelemek mutsuzluktan baska bi sey getirmiyor.Düğun var ,misafir var,bayram gecsin,şu yolculuk bitsin,yilbasi sabahi,tatil bitsin vs vs diye diye zaman geciyor ve bahaneler görmek isteyenler icin her zaman var oluyor.Insallah saglikla hedeflerimize ulasalim ,birbirimize destek olalim.Ben de 170 by_81 kg dim gecen cuma.hedefim 75.buraya ilk geldiğimde 84.1 dim.5 hafta oldu
Ben yürürüm sorun yok ama iki çocukla mümkün olamıyor maalesef şeker ve karbonhidratı da açlıktan değil stresten yiyorum ama bu sene her yönden hayatımı düzene sokmam lazım ertelediklerimle başlıyorum insÇözümünü bildiğimiz şeyleri uygulayabilsek keşke
Inşallah kendi kendime rahatsız oluyorum kilolarımdan sonra kalkıp yine birşeyler yiyorum gece bile uyanıp yiyorum o haldeyimInsallah canim ,ertelemek mutsuzluktan baska bi sey getirmiyor.Düğun var ,misafir var,bayram gecsin,şu yolculuk bitsin,yilbasi sabahi,tatil bitsin vs vs diye diye zaman geciyor ve bahaneler görmek isteyenler icin her zaman var oluyor.Insallah saglikla hedeflerimize ulasalim ,birbirimize destek olalim.Ben de 170 by_81 kg dim gecen cuma.hedefim 75.buraya ilk geldiğimde 84.1 dim.5 hafta oldu
Ben de en cok gece zorlaniyorum .O dediklerini ben de yaptim .Burasi gercekten cok güzel bir grup ve her gün buraya bakmaya calisarak motive oluyorum.Umarim bu istikrar daim olur hepimiz icinInşallah kendi kendime rahatsız oluyorum kilolarımdan sonra kalkıp yine birşeyler yiyorum gece bile uyanıp yiyorum o haldeyim
Cok sagol canim,kendimize gercek anlamda vakit ayirmayiliz haklisinDüzenli yapmadın ama sporu dimi.
Yapıp bırakmakta fena, hemen salıyor vücut kendini ..
Ne guzel ifade etmişsin..yaşadığımız sürece bitmeyecek zaten bahaneler..
Önemli olan olumsuzlukla beraber kendimizle ilgilenmak vakit ayırmak..
Çok şükür iyiyim yeni gördüm kusura bakma sen nasılsın?
merhaba canım hoşgeldin. nasılsın?
Benim yasadigim yerde küçük bebekli bir tanidigim var.Disarda yurüyemiyordu bebeginden dolayi .uygulama indirmis .evinin karidorunda 10 bin adim atti her gun git gel git gel.üşenmemiş yapmis.hem de evi küçük görsen.5 haftada 5 kg verdi .diyet de yapti tabii.Yani demek istedigim insan istemeye görsün hele bi ,niyet etsin mutlaka enerji olarak dönüşüm oluyor.Ben yürürüm sorun yok ama iki çocukla mümkün olamıyor maalesef şeker ve karbonhidratı da açlıktan değil stresten yiyorum ama bu sene her yönden hayatımı düzene sokmam lazım ertelediklerimle başlıyorum ins
Benim yasadigim yerde küçük bebekli bir tanidigim var.Disarda yurüyemiyordu bebeginden dolayi .uygulama indirmis .evinin karidorunda 10 bin adim atti her gun git gel git gel.üşenmemiş yapmis.hem de evi küçük görsen.5 haftada 5 kg verdi .diyet de yapti tabii.Yani demek istedigim insan istemeye görsün hele bi ,niyet etsin mutlaka enerji olarak dönüşüm oluyor.
Gecmis olsun canim ,önce saglik tabii.Kendine uygun olan hareketleri seçmelisinBenim için fazla harekette sıkıntı üç yıldır fibromiyalji ve karpal tünel sendromum var yememi ağrılar ve ilaçlar da arttırdı ama bu gidişin sonu yok maalesef
Geçmiş olsun canım çabuk toparlar yavrucak inşallahHayirli olsun cnm saglikla buyut yabrunu insallah
Senin mesajlari okurken allaasen diye okuyordum adini orjinali cok uzun geliyordu
Sagolun kizlar.
Kendi calistigim hastanede yatirdik. Zaten cocuk servisinde calisiyordum. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Sagolsun arkadaslar tek kisilik oda bos diye orayi verdiler. Dedim belki kucuk bebek gelir sikinti olmasin ciftlerdede kalrim dedim. Biz ayarlariz sen merak etme dediler. Beraber taktik serumunu. Bir seye ihtiyacim olunca gidip aliyorum. Cay sicak su vs
Size de cok gecmisler olsun canimBulamiyorum Geçmiş olsun canım. Betül de aynı bademcikler fena.. bi de öksürük var ki sorma gitsin.. bize de bugün antibiyotik başladı doktor..
Badem Cicegi hoşgeldiniz..
PiaLeon ayyy ne çabuk geçmiş zaman.. sağlıkla büyüt kuzunu.. diyeti düşünme, biz her zaman burdayız :) demek leon geldi ha vay be :)) az dua etmedik sana
Ben yürürüm sorun yok ama iki çocukla mümkün olamıyor maalesef şeker ve karbonhidratı da açlıktan değil stresten yiyorum ama bu sene her yönden hayatımı düzene sokmam lazım ertelediklerimle başlıyorum ins
Bulamiyorum Geçmiş olsun canım. Betül de aynı bademcikler fena.. bi de öksürük var ki sorma gitsin.. bize de bugün antibiyotik başladı doktor..
Badem Cicegi hoşgeldiniz..
PiaLeon ayyy ne çabuk geçmiş zaman.. sağlıkla büyüt kuzunu.. diyeti düşünme, biz her zaman burdayız :) demek leon geldi ha vay be :)) az dua etmedik sana
Biri yedi yaşında diğeri iki buçuk ama küçük çok zorladı beni hala da devam ediyor bu sene tekrar okula da başladım bakalım hangilerini düzeltebileceğim. TesekkurlerEvde yapabilecegin egzersizler deneyebilirsin .. Leslie diye bir yürüme programı var onun faydasini çok gören oluyor..
Çocukların kac yaşın da ?
Geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?