Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeniyim çünkü yıllardır erteliyordum artık kırılma noktama geldim sanırım. 170 95 Insallah hayirli olur ve kurtulurum fazlalıklardan
Hosgeldin cnm
Cok gecmisler olsun canim
Geçmiş olsun canım çabuk toparlar yavrucak inşallah
Tesekkur ederim kizlar. Betule de gecmis olsun

Hatrladm seni ama bebwk bekledigini bilmiyordum:)hayirli olsun saglikla buyut canm

Benimde canim hic ev yemegi istemiyo kafayi yicem oysa yaparken şevkle yapiyorum. Yemeye gelince tabagi karistiriyorum. Ama oksun şöyle bir gün menusu hic bisey kalmaz :/

YA güzel teyzeleri 1 aylık bile oldu hatta Allah razı olsun bizim dayanismamz sadece kilo vermede değildi o yüzden daha çok özledim sizleri

Bulamiyorum hoş bulduk size de geçmiş olsun kızınız hasta sanirim
Tesekkur ederim cnm. Evet kizim hasta hastaneye yattik bugun.

Cok gecmis olsun canm.bizi haberdar et.
Tesekkur ederim cnm. Saat 8e dogru surup vermistim en son. Normalde bu saate cikmasi lazim ama cok sukur simdilik cikmadi uyuyor hanimefendi. 2 doz antibiyotik aldi burda o da etki etmeye basladi sanirim

Ah yaa cok uzuldum cok zor cocuklarin yaninda kim var? Sizinde enfeksiyonmu

Evet cnm bogazi kulaklari fena olmus. Cumartesiden beri antibiyotik surup veriyordum ona ragmen artmis. Tahlilinde crp si yuksekti ki tahlil vermeden once 7 doz antibiyotik surup almisti. Onuda vermesem demekki crp iyice firlayacakti

Gunaydin kizlar

Aksamdan beri ilk defa ateslendi. Serum taktim simdi. Insallah ates araligi acilir. Sabah tansiyonu dustu herhalde wcden cikarken gozum gormuyo dedi (sanirim gozu karardi) yataga oturuncada ogurdu biraz. Sonra gecti. 15 dk sonra bakabildim anca tansiyonuna 100.5/70 geldi. Anlik dustu herhalde birden kalkinca.

Dun menu yazamadim bugun yazayim. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum.

09.00 cay ve filtre kahve
12.30 domates salatalik yesil biber zeytin peynir 3 haslama yumurta ceviz ve cig findik (hemen yiyip gunubirlige indigim icin resim cekemedim)
18.30 cay
19.30 evden kabak yemegi ve yogurt getirttim esime esya getirirken. Hastanedede tavuk sote vardi eminede 1-2 catal aldi birakti. Patateslerini ayirip tavuklarini birlestirdim.

Bugun ogle kahvaltim icin evden domates salatalik peynir vs getirttim dun. Yumurta yok yani burda pisirme imkanim yok. Imsallah cok acikmam. Belki birazdan kahvaltida yumurta dagitirlarsa alip oglen yerim

Eylul geldi hastaliklar türemeye başladı hiç yagmurda yağmadı daha ay ortasi geliyor bari yagsada azcik mikroplari alsa götürse. Emine okula başlamıştı dimi

İnsallah çabuk cikarsiniz canim ya valla biz yaşadığımız için çok iyi anlıyorum seni.
Yusra iki gündür cok huysuz. Onceki gece uyur uyaniklik arasinda kalkti kolumu isirdi geri uyudu. Gunduzde hep inatlik yapti wc gitmek istemedi. Gunduz uykusunda 3 kez hep agladi geri uyuttum. Psikolojisi etkilendi belkide diye parka falan goturdum dün gezdirdim. Bu gece uyudu sabah 6da kalkti wc goturdum, bebe bisküvisi yedirdim yeni daldi. Ama hep ruya goruyor
Largopen antibiyotik kullaniyoruz o yapar mi halusinasyon falan? Delodayda veriyodum onu kestim agir mi geliyo acaba dedim

Eylul geldi hastaliklar türemeye başladı hiç yagmurda yağmadı daha ay ortasi geliyor bari yagsada azcik mikroplari alsa götürse. Emine okula başlamıştı dimi
Uyum sureci olmadi bizde okul yeni siralar daha gelmemisti. 2 hafta baska bir okulda misafir olarak ogrenim goreceklermis. Onlarin 2 hafta dedigi 2 ayi bulur ama neyse. Pazartesi gitti babasi goturdu aglamis biraz korkmus. Sonuna kadar kalmamislar sonra beni almaya geldiler.
Largopenin yan etkilerine baktim simdi halusinasyon diye bir sey goremedim. Cok nadir yan etkilerinde sinirlilik yapabilir yaziyor sadece.

Ahahah cadıya bak. Isırıp tekrar uyumasına ne demeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…