İnan bende 75e razıydım. Ama yine yuksek kgda hamile kaldım ve kg aliyorumCok tesekkurler canim benimO kadar inmek istemiyorum.Hedefim 75 .Boyuma,kemik yapima ,yaşıma uygun olani .Dr söylemisti.Burda 7 haftada 5 kg ye yakin verdim.O kadar farketti ki .giydigim beden tamamen 42 oldu.Hatta Boynerde 40 beden bi jean in icine bile girdim gecen hafta ama almadim.Belki bu kilo başkasinda farkli durur ama benim gercekten kemiklerim irice .O yüzden 75 yetecek insallah bana ,saglikla olsun Hepimiz icin diliyorum
Sürekli yürüyorum ben yıllardır.Armut tipi kadin oldugum icin de basen hareketleri yapiyorum yüruyuş sonrasi.Ama şunu ögrendim ki ; ikisinin yani diyet ve sporun destekli olmasi ,aynj zamanda yapilmasi lazim.Mesela ben hep o dedigim sporlari yillardir yapiyorum ama kilom 84,85 bazen kışın 86 larda gezip duruyordu.Anladim ki spor sadece kilo vermek icin yeterli degil.Beslenme düzeni cook önemliymis.Sen şimdi hamilesin hic düşünme ,dogumdan sonra mutlaka verirsin istersen .Allah saglikla kucagina aldirsinİnan bende 75e razıydım. Ama yine yuksek kgda hamile kaldım ve kg aliyorumumarim dogumdan bir sure sonra vermeye baslayabilirim..
Sende spora agirlik vererek sıkılaşma saglayabilirsin vucut diri durmasi daha onemli tabi kg'dan
Verme o zaman cnm.Soyledim ve dedigi şey aa o zaman çay kasigiyla ver.. deloday bile riskli dedi bakirkoy acildeki dr. Oksuruk gecmeyince pazartesi sali verdim. Sali gecesi uykuya gecişte kasilmalar oldu cok korktuk. Carsamba sabah ve gunduzde oldu. Vermedim bir daha. Ve olmadi tekrar kasilma
Amin insallah. Ama dusunmeden edemiyorum. Kizimda cok zorlandim kg yüzünden. Simdi iki cocuk olacakSürekli yürüyorum ben yıllardır.Armut tipi kadin oldugum icin de basen hareketleri yapiyorum yüruyuş sonrasi.Ama şunu ögrendim ki ; ikisinin yani diyet ve sporun destekli olmasi ,aynj zamanda yapilmasi lazim.Mesela ben hep o dedigim sporlari yillardir yapiyorum ama kilom 84,85 bazen kışın 86 larda gezip duruyordu.Anladim ki spor sadece kilo vermek icin yeterli degil.Beslenme düzeni cook önemliymis.Sen şimdi hamilesin hic düşünme ,dogumdan sonra mutlaka verirsin istersen .Allah saglikla kucagina aldirsin
Amin insallah. Ama dusunmeden edemiyorum. Kizimda cok zorlandim kg yüzünden. Simdi iki cocuk olacak
1 aydir hastaliklar kurtulamadik.kizim beni cok zorluyor. En son bayramin 4. Günü disari bir yere gittim. Bazen nefes alamiyormusum gibi hissediyorum. Hayatima bakip bu ben miyim ben nerdeyim diyorum. Genc kizken kurdugum hayallere, gelecegimle ilgili dusunduklerime bakiyorum. Resimlerime bakip bu ben degilim diyorum. Kisaca şu aralar yine yiyerek mutlu oluyorum...Geçmiş olsun canım .
Zor günler geçiriyorsun herşey geçecek salma kendini.. sıkıldığında yaz.. yazmak çok iyi geliyor ..
Nerdeyse 1 kg daha ne olsunHayırlı günler ❤
Hayırlı cumalar ❤
Kilo bildirimi yapayım. Çok düzgün olmamakla birlikte dikkat ettim bu hafta biraz.
Geçen hafta 107.1
Bu hafta 106,3
Fark -0,8
% 0,746
1 aydir hastaliklar kurtulamadik.kizim beni cok zorluyor. En son bayramin 4. Günü disari bir yere gittim. Bazen nefes alamiyormusum gibi hissediyorum. Hayatima bakip bu ben miyim ben nerdeyim diyorum. Genc kizken kurdugum hayallere, gelecegimle ilgili dusunduklerime bakiyorum. Resimlerime bakip bu ben degilim diyorum. Kisaca şu aralar yine yiyerek mutlu oluyorum...
Hayır , hayır .. sakın! Klasik olacak ama hep kendinden daha kotu durumda olanları göz önüne getir ..
Belki faydası olur.. mesela çocuk isteyipte çocuk sahibi olamayanlar.
İki lokma ekmeğe muhtaç olanlar.kronik hasta olanlar o kadar çok örnek var ki ..
Ayrıca hiç bir zaman tamamen hayal ettiklerimiz gerçekleşmiyor ki.. bunun adı hayat işte :) ama biz naapiyoruz hep hayal etmeye,umitvar olmaya devam edip pes etmiyoruz ❤
Hamile olduğum icin uzulmuyorum. Bunlari zaten biliyorum. Her zaman sukrediyorum. Allah beterinden korusun diyorum. Bu konularda esimle bile cok catisiyoruz.
Ama iste bazen dibe çöküyorum ve orda debelenmekten baska bisey yapamiyorum. Ramazan bayraminda koye gittik sonrasinda hicbir yere gitmedik. Zaten 3 yazdir bir bayrama gitsek digerine gidemedik. Maddi sikintilarimiz cok fazla. Esim mesai yapiyor, haftasonlari dugun salonunda garsonluk yapiyor. Az uyuyor, cok yorgun. Ben yusrayla bas edemiyorum haliyle destek bekliyorum. Ayri yataklarda yatiyoruz ve kac defa dedim yataga geri gelmiyor. Bu beni cok uzuyor ama artik gurur meselesi haline geldi bende gel demiyorum...
Ne kusuru kizz oyle düşünme arkadasiz burfaBu arada kusura bakmayin. Diyetle alakam kalmadigi yetmezmis gibi birde sürekli hastalik anlatıp duruyorum size, tekrar kusura bakmayın
Tesekkur ederimHamilesin diye belki rahatsız etmek istemiyor olabilirmi .
Hersey yakın zamanda yoluna girer inşallah canım ..
Seni , enerjini seviyoruz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?