Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnan bende 75e razıydım. Ama yine yuksek kgda hamile kaldım ve kg aliyorum umarim dogumdan bir sure sonra vermeye baslayabilirim..
Sende spora agirlik vererek sıkılaşma saglayabilirsin vucut diri durmasi daha onemli tabi kg'dan

İnan bende 75e razıydım. Ama yine yuksek kgda hamile kaldım ve kg aliyorum umarim dogumdan bir sure sonra vermeye baslayabilirim..
Sende spora agirlik vererek sıkılaşma saglayabilirsin vucut diri durmasi daha onemli tabi kg'dan
Sürekli yürüyorum ben yıllardır.Armut tipi kadin oldugum icin de basen hareketleri yapiyorum yüruyuş sonrasi.Ama şunu ögrendim ki ; ikisinin yani diyet ve sporun destekli olmasi ,aynj zamanda yapilmasi lazim.Mesela ben hep o dedigim sporlari yillardir yapiyorum ama kilom 84,85 bazen kışın 86 larda gezip duruyordu.Anladim ki spor sadece kilo vermek icin yeterli degil.Beslenme düzeni cook önemliymis.Sen şimdi hamilesin hic düşünme ,dogumdan sonra mutlaka verirsin istersen .Allah saglikla kucagina aldirsin

Verme o zaman cnm.
Biz burda sadece kilomuzu degil hayatimizi da paylasiyoruz cnm ne demek

Amin insallah. Ama dusunmeden edemiyorum. Kizimda cok zorlandim kg yüzünden. Simdi iki cocuk olacak

Amin insallah. Ama dusunmeden edemiyorum. Kizimda cok zorlandim kg yüzünden. Simdi iki cocuk olacak

Geçmiş olsun canım .
Zor günler geçiriyorsun herşey geçecek salma kendini.. sıkıldığında yaz.. yazmak çok iyi geliyor ..

Geçmiş olsun canım .
Zor günler geçiriyorsun herşey geçecek salma kendini.. sıkıldığında yaz.. yazmak çok iyi geliyor ..
1 aydir hastaliklar kurtulamadik.kizim beni cok zorluyor. En son bayramin 4. Günü disari bir yere gittim. Bazen nefes alamiyormusum gibi hissediyorum. Hayatima bakip bu ben miyim ben nerdeyim diyorum. Genc kizken kurdugum hayallere, gelecegimle ilgili dusunduklerime bakiyorum. Resimlerime bakip bu ben degilim diyorum. Kisaca şu aralar yine yiyerek mutlu oluyorum...

Hayır , hayır .. sakın! Klasik olacak ama hep kendinden daha kotu durumda olanları göz önüne getir ..
Belki faydası olur.. mesela çocuk isteyipte çocuk sahibi olamayanlar.
İki lokma ekmeğe muhtaç olanlar.kronik hasta olanlar o kadar çok örnek var ki ..
Ayrıca hiç bir zaman tamamen hayal ettiklerimiz gerçekleşmiyor ki.. bunun adı hayat işte :) ama biz naapiyoruz hep hayal etmeye,umitvar olmaya devam edip pes etmiyoruz ❤

Hamile olduğum icin uzulmuyorum. Bunlari zaten biliyorum. Her zaman sukrediyorum. Allah beterinden korusun diyorum. Bu konularda esimle bile cok catisiyoruz.
Ama iste bazen dibe çöküyorum ve orda debelenmekten baska bisey yapamiyorum. Ramazan bayraminda koye gittik sonrasinda hicbir yere gitmedik. Zaten 3 yazdir bir bayrama gitsek digerine gidemedik. Maddi sikintilarimiz cok fazla. Esim mesai yapiyor, haftasonlari dugun salonunda garsonluk yapiyor. Az uyuyor, cok yorgun. Ben yusrayla bas edemiyorum haliyle destek bekliyorum. Ayri yataklarda yatiyoruz ve kac defa dedim yataga geri gelmiyor. Bu beni cok uzuyor ama artik gurur meselesi haline geldi bende gel demiyorum...

Hamilesin diye belki rahatsız etmek istemiyor olabilirmi .

Hersey yakın zamanda yoluna girer inşallah canım ..
Seni , enerjini seviyoruz

Canlar merhaba nasılsınız dün yeni bir telefon aldım onu öğrenmeye çalışıyorum eskisi şarj almıyordu, yeniye gerçi henüz bakamadım elimde bir kitap var onu okumakla mesgulum kızlarım benden daha meraklı yakında çözerler kiloma gelince çok kötü olduğunu hissediyorum o sebeplere tartılmadım valla ne yalan söyleyeyim sabit geçersek bu hafta iyi olur E eboe Canım sevgiler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…