Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulamiyorum doktorum uroloji takibinde olmami soyledi. Gecen ay kum döktüm. Yusrada da bobrek buyumesi yasamistim
Kum doktugunu hatirliyorum cnm. Konrtol altinda olman onemli tabi. Tekrar bir sey olmasin da yeterki kontrole git

Slm kizlar
Is cikisi carsi pazar islerim var. Ogle yemegi icin findik kirmistim yumjrta yemek istemiyorum diye onuda evde unutmusum. Aksami nasil edicem bilmiyorum artik. Aksama balik alicam insallah artik bol bol yeriz.

iyi akşamlar kızlar

sabah 08.30
füme etli peynirli biberli omlet
3 ceviz
domates salatalık kırmızı biber
1 wasa

öğlen 12.30
kıymalı kabak yemeği
1 activa yoğurt
domates salatalık kırmızı biber
2 yk bulgur pilavı

ara 14.30
1 ince dilim pasta

akşam
fırında köfteli patlıcanlı kebap
salata
2 yk bulgur pilavı

ara 21.00
1/2 şeftali
20 kabak çekirdeği
200 mlt light protein süt

yatana kadar 2 lt su

20 dk yürüyüş

Günaydın herkese Herkes iyidir umarim.Dün aşure getirdi komsum,Allah kabul etsin .Yedim 1 kase ,pişman miyim ? Sanirim uzun zamandan beri ilk defa pişmanlik hissetmedim.Çunkü ,aşureyi deli gibi severim.Senede 1 kez yapiliyor. Ikindide yemistim o yüzden aksam öğününü kısıtlı tuttum.Dünki menüm ;

Sabah,1 haslanmis yumurta,1 dlm cavdar ekmgi,3_4 çiğ fındık ,1 cay kasigi ev receli,biraz tereyag ,caý
Ara; yok
Öglen; 1 rosto köfte fırında ,yesil salata,2 kasik arpa sehriye pilavi
Ikindi ; aşure
Aksam; az zeytinyagli kabak plaki ,yogurt

Su; 1.8 lt spor; 15 bin adim 1,5 saat yürüyüş

Slm kizlar
Dun giremedim. Is cikisi kitap evine gittim emineye yardimci kaynak alinacakmis onu aldim. Ordan pazara gectim. Ordan markete gittim. Sonra eve attim kendimi 5 dk dinlenip mutfaga gectim hemen baliklari temizledim.
Yemek pisir ye kaldir ortalik topla derken cocuklari yatirir yatirmaz ben de yattim.
Menumu vereyim
09.20 sade filtre kahve
13.15 telefonum sarjdaydi resmini cekemedim. Domates salatalik zeytin peynir
18.00 sade soda
19.15 resim
22.00 sade soda

Bugun suyu fazla icemedim sabah kalktigimda odem vardi sanirim ayaklarim aciyordu. Bugun suya dikkat edicem insallah

Aksam kizlarin ucununde burnu akmaya basladi emine tam iyilesti derken simdi grip oldular. Yatirmadan once hepsine grip ilaci icirdim. Insallah daha kotu olmazlar. Meryem gece cok uyandi burnu tikaniyor nefes alamiyor sanirim. Yastigina bir kac damla coldmix damlattim biraz daha rahat uyudu.

sabah 08.30
1,5 kk tulum peyniri
3 zeytin
2,5 ceviz
salatalık kırmızı biber
2 karabuğday patlağı

öğlen 13.30
2 dilim siyez ekmeğinden peynirli kapya biberli tost

ara 16.00
6 adet küçük çiğ köfte
4 yk ev yoğurdu

akşam
fırında köfteli patlıcanlı kebap
domates salatalık
2 adet küçük çiğ köfte

ara 21.00
5-6 çatal kavun
170 mlt light protein süt
1 kupa kabuk tarçın çayı

yatana kadar 2 lt su

60 dk yürüyüş

Bugün menüm;
Sabah; roka,maydanoz,domates,beyaz peynir ile 1 dilim ekmek ,cay
Ara; bir yeşil elma
Öğlen; 1 tabak az zeytinyagli türlü ,3 yemek kasigi ev eristesi
Ikindi ; yarim avuc leblebi,2 kasik yoğurt
Aksam; mercimek corbasi,2 küçükfırın köfte ,yanina öğlenki zeytinyagli türlüden 2 kasik

Su; 1,5 lt bugün .spor ; 15 bin adim yine 1,5 saat civari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…