En son 87.5 falandim. 89 geldim sabah
ne kadar almışsın?
Gecmis olsun cnm sen yinede cok ilerlemeden git istersen sana uygun bir ilac verebilirSelam akşam başlayan boğaz agrisi gece beni mahbetti.3ten beri sicak su,limonlu su,balli su icip duruyorum. Arada öğürüyorum aklim cikiyo kuscam diye. Her yutkunuşumda kulagimla birlikte sızlıyor. Aile hekimine gidicem ama ilac verir mi, sanmiyorum
Gidicem canim cok zor bekliyorum saat 3e randevu aldim aile hekimineGecmis olsun cnm sen yinede cok ilerlemeden git istersen sana uygun bir ilac verebilir
Tamam cnm haber edersinGidicem canim cok zor bekliyorum saat 3e randevu aldim aile hekimine
Gecmis olsun canimSelam akşam başlayan boğaz agrisi gece beni mahbetti.3ten beri sicak su,limonlu su,balli su icip duruyorum. Arada öğürüyorum aklim cikiyo kuscam diye. Her yutkunuşumda kulagimla birlikte sızlıyor. Aile hekimine gidicem ama ilac verir mi, sanmiyorum
Eger ona dokunacaksa baska bir ilac al. Dr una soyleseydin bu listenin disindakilerden uygun bir tane varsa onu yazar misiniz diye. Ben de kizlarin hepsine iburamin zero kullaniyordum. Emineye bir kac aydir iburamin cold a gectimİlac yazmadı. Yarın ateş olursa ya da bogaz agrin artarsa gel dedi. Burnunu acik tut dedi. Yusrayada ilac yazdı ama iburamin zero, havale tetikleyebilen listesinde almadim bende
Soyledim ve dedigi şey aa o zaman çay kasigiyla ver.. deloday bile riskli dedi bakirkoy acildeki dr. Oksuruk gecmeyince pazartesi sali verdim. Sali gecesi uykuya gecişte kasilmalar oldu cok korktuk. Carsamba sabah ve gunduzde oldu. Vermedim bir daha. Ve olmadi tekrar kasilmaEger ona dokunacaksa baska bir ilac al. Dr una soyleseydin bu listenin disindakilerden uygun bir tane varsa onu yazar misiniz diye. Ben de kizlarin hepsine iburamin zero kullaniyordum. Emineye bir kac aydir iburamin cold a gectim
Geçmısler olsun canimBu arada kusura bakmayin. Diyetle alakam kalmadigi yetmezmis gibi birde sürekli hastalik anlatıp duruyorum size, tekrar kusura bakmayın
Ne güzel tebrik ederim. Motiveni kaybetme 69da gor İnşallah :))Günaydin ,hayırlı cumalar kızlar⚘
Bugün kilom; 79.5
Gecen hafta ; 80.2
Fark; _ 700 gr
Spor ; günde en az 1 saatten ( yürüyüş ve basen hareketleri toplam) 450 dk vardir en az haftalik .Cook uzun yıllardır 70 leri görememistim.Sizlerle tanistim motive oldum.Hepinize cok tesekkür ederim⚘
Cok tesekkurler canim benimNe güzel tebrik ederim. Motiveni kaybetme 69da gor İnşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?