Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam akşam başlayan boğaz agrisi gece beni mahbetti.3ten beri sicak su,limonlu su,balli su icip duruyorum. Arada öğürüyorum aklim cikiyo kuscam diye. Her yutkunuşumda kulagimla birlikte sızlıyor. Aile hekimine gidicem ama ilac verir mi, sanmiyorum

Gecmis olsun cnm sen yinede cok ilerlemeden git istersen sana uygun bir ilac verebilir

Gecmis olsun canim

İlac yazmadı. Yarın ateş olursa ya da bogaz agrin artarsa gel dedi. Burnunu acik tut dedi. Yusrayada ilac yazdı ama iburamin zero, havale tetikleyebilen listesinde almadim bende
Eger ona dokunacaksa baska bir ilac al. Dr una soyleseydin bu listenin disindakilerden uygun bir tane varsa onu yazar misiniz diye. Ben de kizlarin hepsine iburamin zero kullaniyordum. Emineye bir kac aydir iburamin cold a gectim

Slm kizlar
Uyuklayarakta olsa okudum mesajlarinizi
Bugunku menumu vereyim. Resim cekemedim bugun
9.00 sade filtre kahve
12.00 domates salatalik peynir 3 zeytin findik
15.00 sade cay
20.00 tavuk taze fasulye yogurt
22.00 sade cay

Eger ona dokunacaksa baska bir ilac al. Dr una soyleseydin bu listenin disindakilerden uygun bir tane varsa onu yazar misiniz diye. Ben de kizlarin hepsine iburamin zero kullaniyordum. Emineye bir kac aydir iburamin cold a gectim
Soyledim ve dedigi şey aa o zaman çay kasigiyla ver.. deloday bile riskli dedi bakirkoy acildeki dr. Oksuruk gecmeyince pazartesi sali verdim. Sali gecesi uykuya gecişte kasilmalar oldu cok korktuk. Carsamba sabah ve gunduzde oldu. Vermedim bir daha. Ve olmadi tekrar kasilma

Günaydin ,hayırlı cumalar kızlar
Bugün kilom; 79.5
Gecen hafta ; 80.2
Fark; _ 700 gr
Spor ; günde en az 1 saatten ( yürüyüş ve basen hareketleri toplam) 450 dk vardir en az haftalik .Cook uzun yıllardır 70 leri görememistim.Sizlerle tanistim motive oldum.Hepinize cok tesekkür ederim⚘

Ne güzel tebrik ederim. Motiveni kaybetme 69da gor İnşallah :))

Ne güzel tebrik ederim. Motiveni kaybetme 69da gor İnşallah :))
Cok tesekkurler canim benim O kadar inmek istemiyorum.Hedefim 75 .Boyuma,kemik yapima ,yaşıma uygun olani .Dr söylemisti.Burda 7 haftada 5 kg ye yakin verdim.O kadar farketti ki .giydigim beden tamamen 42 oldu.Hatta Boynerde 40 beden bi jean in icine bile girdim gecen hafta ama almadim.Belki bu kilo başkasinda farkli durur ama benim gercekten kemiklerim irice .O yüzden 75 yetecek insallah bana ,saglikla olsun Hepimiz icin diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…