Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hanımlar merhaba nasılsınız, yeni bir yatak almayı düşünüyoruz yatasa baktım internetten araştırdım hep bir şikayetler silsilesi kullandığınız memnun olduğunuz yatak marka ve modeli varmı ben bir-kac gecedir yataktan mütevellit uyuyamıyorum uyudum diyelim dayak yemiş gibi kalkıyorum vadesi doldu yatağın 10 yıl oldu zaten değişsin varmı önerisi olan

günaydın.dünkü menüm
sabah 1 yumurta iki dilim tam tahilli tost ekmegi,azcık peynir 3 tane yeşil biber
ara 1 fincan filtre kahve
öğle yarim kase çorba,yarım dilim börek,1 kase yogurt
ara yapamadım
akşam 1 tabak kara lahana yemegi sögüş salatalık domates
gece 1 soda
diyetisyene başladım kızlar hakkımda hayırlısı durmadan ekmek ye diyor bakalım kilo almasam iyidir :)
bu arada 92.5 kilom cuma bildirim yapıp yapmadığımın bile farkında değilim

iyi akşamlar kızlarrr

sabah 09.10

2 dilim siyez ekmeği
1 ceviz
3 zeytin
2 dilim peynir
1 yumurta
domates salatalık kırmızı biber

öğlen 13.00
kıymalı kabak yemeği
2 salatalık
4-5 yk ev yoğurdu
1 dilim siyez ekmeği

ara 17.00
4 kuru kayısı
10 çiğ badem

akşam 19.00
biberli soğanlı et sote
5 yk yoğurtlu köz patlıcan
1 dilim siyez ekmeği
minik parça cevizli sucuk

yatana kadar 2 lt su

30 dk yürüyüş

bugün ne yedim

kahvaltı: yulaf - muz - 5 badem
öğlen: 4 kaşık pilav - 1 dilim ekmek (yiyecek birşeyi hazırlamaya üşendim)
ara: 1 kupa kahve
akşam 1 kepçe k. fasulye - 3 kaşık bulgur pilavi - salata -
az önce 1 top dondurma

Gunaydin kizlar
Dun bi girdim okuyayim diye ama okuyamadim kizlardan sonrada uyudum kaldim.
Dunku menum
09.00 sade filtre kahve
12.00 resim cekmeyi unuttum domates salatalik peynir 3 haslama yumurta
17.00 cay (misafirlige gittik sadece cay ictim)
20.00 resim (bu arada dolmalarimi sirf bulgurdan yapiyorum)

Bulamiyorum canim böbrek buyumesi hakkinda bilgin var mi
Gecmis olsun cnm kimde cikti? Gece mesajini okudum ama uyukladigim icin cevap yazamadim kusura bakma. Bobrek buyumesi idrar yollarinda meydana gelen (herhangi bir sebepten dolayi) tikanikliga bagli kalarak idrarin bobrekte birikmesi sonucu bobrekte genisleme olmasi. Bu durumda bobrege baski yapiyor ve calismasinda sikintilar olusturuyor. Tikaniklik giderildiginde normale donebiliyor. En kotu senaryoda eger tikaniklik giderilmezse bobrek alinabiliyor. Simdi boyle dedim diye hemen en kotusunu dusunme sadece her seyi anlatabilmek icin soyledim. (Biz turk milletinin aliskanligi hemen en kotuyu secer aliriz)

Devreler yandı bende hasibecim kısacası ücretsiz izne çıkmıyorsun servisini değiştiriyorlar çalışmaya devam mi?
Hakkınıda hayırlısı olsun inşallah
10 gune kadar belli olacak cnm. Eger beni nobetsiz sabit bir yere verirse calismaya devam edicem. Uygun bir yere yerlestiremezse izine ayrilcam.

Sagol canim bende var sag bobrekte buyume. 13 mm suan baslangicmis galiba. Buraya yazmadan once bilgi hic bulamadim nette. Stent takilmasindan biraz korkuyorum da. Dr da cok ilgisizdi hic bir bilgi vermedi. Buyumesin diye ne yapabilirim

Sagol canim bende var sag bobrekte buyume. 13 mm suan baslangicmis galiba. Buraya yazmadan once bilgi hic bulamadim nette. Stent takilmasindan biraz korkuyorum da. Dr da cok ilgisizdi hic bir bilgi vermedi. Buyumesin diye ne yapabilirim
Tedavi sureci nasil isliyor bilmiyorum cnm cocukta oldugum icin o hastalarla cok karsilasmadim. Ilac gebeyken kullanilir mi bilmiyorum. Periyodik kontrole cagirabilir buyumeyi takip etme acisindan. Bir sey demedimi dr soyle yap boyle yap vs diye. Idrar yollarinda enf. oldugunda bol su ic diye oneriyoruz ama bu durumda nasil olur bilemicem.

günaydın 25/09/2019
sabah iki dilim tam buğday ekmeği arası ince bir peynir,1 salatalık,3 zeytin 3 ceviz içi
ara 1 filtre yarım bardak süt
öğle 3 kaşık pilav,5 kaşık etli patlıcan yemeği suyu süzülerek sadece sebze ve etleri,1 kase cacık
ara 1 soda
akşam 3 kaşık süzme yoğurt,1 kase kuru fasülye
uyku öncesi bir bardak yeşil çay
heyy heyy nirdesiniz gençlik

Doktoru sikayet ettim. Kendisi soyadimla dalga gecmekle mesguldu. No problem no problem deyip yolladi beni. Kendi doktorumla konuscam. Olmazsa sonucumu ozelde baska doktora gostericem. Cunku yusrada daha ileri haftalarda oldu. Suan daha 16 haftaligim. Kasik ve yan agrilarimda var

Selam kızlar dün menüm;
Sabah ; 2 köz kırmızı biber,2 ceviz,1kb den az beyaz peynir,2 zeytin,1 küçük dilim fıstıklı dana salam, cay,1/2 dlm ekmek

Ara ; Türk kahvesi

Öğlen; 4 kasik zeytinyağli patlican silkme yemegi,3 kasik ev eristesi

Ara; 3 kuru incir sade turk kahvesi

Aksam; 1 tabak kuru fasulye,2 kasik arpa sehriyeli pilav,2 kucuk kornison tursu .
Gece; 1 kase probiyotik yogurt

Spor; 15 bin adim yine yaklasik 1,5 saat yuruyus.1,5 ltre su ( o da zoorla)

Canim ,cok gecmis olsun ıste dr olmak ayrı ,insan olmak ayrı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…