Huhuuuuu herkesler nerde ceeeee
Gecmis olsun cnm kimde cikti? Gece mesajini okudum ama uyukladigim icin cevap yazamadim kusura bakma. Bobrek buyumesi idrar yollarinda meydana gelen (herhangi bir sebepten dolayi) tikanikliga bagli kalarak idrarin bobrekte birikmesi sonucu bobrekte genisleme olmasi. Bu durumda bobrege baski yapiyor ve calismasinda sikintilar olusturuyor. Tikaniklik giderildiginde normale donebiliyor. En kotu senaryoda eger tikaniklik giderilmezse bobrek alinabiliyor. Simdi boyle dedim diye hemen en kotusunu dusunme sadece her seyi anlatabilmek icin soyledim. (Biz turk milletinin aliskanligi hemen en kotuyu secer aliriz)Bulamiyorum canim böbrek buyumesi hakkinda bilgin var mi
10 gune kadar belli olacak cnm. Eger beni nobetsiz sabit bir yere verirse calismaya devam edicem. Uygun bir yere yerlestiremezse izine ayrilcam.Devreler yandı bende hasibecim kısacası ücretsiz izne çıkmıyorsun servisini değiştiriyorlar çalışmaya devam mi?
Hakkınıda hayırlısı olsun inşallah
Sagol canim bende var sag bobrekte buyume. 13 mm suan baslangicmis galiba. Buraya yazmadan once bilgi hic bulamadim nette. Stent takilmasindan biraz korkuyorum da. Dr da cok ilgisizdi hic bir bilgi vermedi. Buyumesin diye ne yapabilirimGecmis olsun cnm kimde cikti? Gece mesajini okudum ama uyukladigim icin cevap yazamadim kusura bakma. Bobrek buyumesi idrar yollarinda meydana gelen (herhangi bir sebepten dolayi) tikanikliga bagli kalarak idrarin bobrekte birikmesi sonucu bobrekte genisleme olmasi. Bu durumda bobrege baski yapiyor ve calismasinda sikintilar olusturuyor. Tikaniklik giderildiginde normale donebiliyor. En kotu senaryoda eger tikaniklik giderilmezse bobrek alinabiliyor. Simdi boyle dedim diye hemen en kotusunu dusunme sadece her seyi anlatabilmek icin soyledim. (Biz turk milletinin aliskanligi hemen en kotuyu secer aliriz)
10 gune kadar belli olacak cnm. Eger beni nobetsiz sabit bir yere verirse calismaya devam edicem. Uygun bir yere yerlestiremezse izine ayrilcam.
geçmiş olsun canımSagol canim bende var sag bobrekte buyume. 13 mm suan baslangicmis galiba. Buraya yazmadan once bilgi hic bulamadim nette. Stent takilmasindan biraz korkuyorum da. Dr da cok ilgisizdi hic bir bilgi vermedi. Buyumesin diye ne yapabilirim
Tedavi sureci nasil isliyor bilmiyorum cnm cocukta oldugum icin o hastalarla cok karsilasmadim. Ilac gebeyken kullanilir mi bilmiyorum. Periyodik kontrole cagirabilir buyumeyi takip etme acisindan. Bir sey demedimi dr soyle yap boyle yap vs diye. Idrar yollarinda enf. oldugunda bol su ic diye oneriyoruz ama bu durumda nasil olur bilemicem.Sagol canim bende var sag bobrekte buyume. 13 mm suan baslangicmis galiba. Buraya yazmadan once bilgi hic bulamadim nette. Stent takilmasindan biraz korkuyorum da. Dr da cok ilgisizdi hic bir bilgi vermedi. Buyumesin diye ne yapabilirim
Doktoru sikayet ettim. Kendisi soyadimla dalga gecmekle mesguldu. No problem no problem deyip yolladi beni. Kendi doktorumla konuscam. Olmazsa sonucumu ozelde baska doktora gostericem. Cunku yusrada daha ileri haftalarda oldu. Suan daha 16 haftaligim. Kasik ve yan agrilarimda varTedavi sureci nasil isliyor bilmiyorum cnm cocukta oldugum icin o hastalarla cok karsilasmadim. Ilac gebeyken kullanilir mi bilmiyorum. Periyodik kontrole cagirabilir buyumeyi takip etme acisindan. Bir sey demedimi dr soyle yap boyle yap vs diye. Idrar yollarinda enf. oldugunda bol su ic diye oneriyoruz ama bu durumda nasil olur bilemicem.
Canim ,cok gecmis olsunDoktoru sikayet ettim. Kendisi soyadimla dalga gecmekle mesguldu. No problem no problem deyip yolladi beni. Kendi doktorumla konuscam. Olmazsa sonucumu ozelde baska doktora gostericem. Cunku yusrada daha ileri haftalarda oldu. Suan daha 16 haftaligim. Kasik ve yan agrilarimda var
Gecmis olsun cnm. Rica ederim ne demek ❤Tesekkur ederim bu arada canimBulamiyorum
Geçmiş olsun canım yeni bir de git bence acilen, hamilesin çünkü takip etTesekkur ederim bu arada canimBulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?