Gecmis olsun. Bende iyilesemedim 4 gun oldu.. ilacta alamiyorum bal, limon ihlamurda böğğ oldumgünaydıınn,
aşırı ağır bir grip oldum, başım çatlayacak ama birazdan işe gitmem lazım Allah güç kuvvet versin
Sagol cnmBulamiyorum dışarlarda eşle yalnızken kaçamak yapılıyorsa tamamdır o iş cano
Hakkinda hayirlisi olsun canim.ne zaman ucretsiz izne ayrilacaktin normaldeGeldim eve basim agriyor sade turk kahvesi yaptim iciyorum. Bashemsire cagirdi konustuk. Ucretsiz izine ayrilma seni dahiliye ya da cerrehiye sorumlu yapayim diyor. Daha oncede ayrilmasaydim cocugun sorumlusu yapacakti. Dedim o branslarda cok uzun zaman calismadim yapabilir miyim bilemiyorum dedim. Sen kac zamandir cocuk servisini ceviriyorsun hayli hayli yaparsin dedi. (Cocuk sorumlumuz yasliydi evrak uzerinde oydu sorumlu ama butun isleri ben yapiyordum) evdekilerle konusmadan bir sey diyemem cocuklara bakacak olanlar onlar dedim. Yarini bekleme aksam karar verirsen mesaj at dedi. Ne yapsam bilemiyorum...
Sagol cnm
Hakkinda hayirlisi olsun canim.ne zaman ucretsiz izne ayrilacaktin normalde
Sonunda regl oldum, motivasyonum bozulmuştu yarın yine menü yazmaya başlayacağım inşallah..
sabah yoğurt kürü ile güne başladım
kahvaltıda : haşlanmış yumurta klasiğini yaptım
öğlen tavuk salatası
akşam 1 kepçe kuru fasulye ve salata
tam evet dedim inanılmaz bi açlık hissettim
şeftali yedim ama yok canım ısrarla tuzlu birşey ye dedi
baktım 4 kaşık piilav yemişim
bu akşamları bastıran şeyleri dindiremiyorum
1 kepçe neden kuzum? 1 dolu tabak niye değil?
1 kepçe koydum tabak doldu gibi geldi gözüme salatada var bol bol yedim ama
bastıran tuzlu şeyler yemeği isteğimi kontrol altına almam lazım
Okumayi sevmeyen cocuk ne yapsan sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?