kadınlar kulübünün en güzel hanımları merhaba
BOnusum beni etiketlemisssin simdi gordum,pek aktif kullanmiyordum uzun zamandir ondan olsa gerek.
evet hayatından kısa özet geceyim..esimle barıştık ve ben hamileyim..
diyet serüvenini tamamlamadan oldu,ne deyim ocakta doğum yapacağım sonra yeniden araniza gelirim koca gobisimle
hepiniz umarim istediginiz kilolara inmissinizdir
Hayırlı cumalar..
Bu sene yoğunluktan dolayı çok giremiyorum arkadaşlar, bu sebepten liste yapma işiniBonus uma devrettim..
Okul zaten yoğun, haftada 2 gün de nöbetçi olmak zorunda kalıyorum öğretmen yetersizliğinden dolayı..
Ev işleri, çocuk derken yetişememeye başladım hiçbir şeye.. Akşam da çocukla sızıp kalıyorum, o da erken uyumuyo zaten 12yi buluyo, sabah 6da yine ayaktayım..
Yüksek lisans için ales ve yds sınavlarına çalışmaya başladım bir de..
Böyle işte..
Bonus teşekkür ederim kuzum
Bende sendenim :)(kadınlar kulübünün en güzel hanımları merhaba
BOnusum beni etiketlemisssin simdi gordum,pek aktif kullanmiyordum uzun zamandir ondan olsa gerek.
diyet serüvenini tamamlamadan oldu,ne deyim ocakta doğum yapacağım sonra yeniden araniza gelirim koca gobisimle
Kaçla hamile kaldın ve kaç kilo aldın şimdiye dekİstahim cok fena acik ...
90lara merhaba diyorum
90.1bugunku kg
Evet cnm grupla 30 agustosta basladim 104.6 kiloyla bugun 97.4 ciktimseviyeleri mi uyguluyorsun.kaç kg verdin ve nasıl gidiyor
Hayurli olsun cnm saglikla al kucagina insallahkadınlar kulübünün en güzel hanımları merhaba
Hayırlı cumalar..
Bu sene yoğunluktan dolayı çok giremiyorum arkadaşlar, bu sebepten liste yapma işiniBonus uma devrettim..
Okul zaten yoğun, haftada 2 gün de nöbetçi olmak zorunda kalıyorum öğretmen yetersizliğinden dolayı..
Ev işleri, çocuk derken yetişememeye başladım hiçbir şeye.. Akşam da çocukla sızıp kalıyorum, o da erken uyumuyo zaten 12yi buluyo, sabah 6da yine ayaktayım..
Yüksek lisans için ales ve yds sınavlarına çalışmaya başladım bir de..
Böyle işte..
Bonus teşekkür ederim kuzum
86.5 gormustum. İlk 3 ay 1 kg aldim. Ama sonra 3 kg birden aldim. Toplamda 4 kg hemen hemen 90dim bugünKaçla hamile kaldın ve kaç kilo aldın şimdiye dek
Aman dikkat aijoocum..ben 72 yi görmüştüm en son 75 ıle hamile kaldım,çok rahat bi hamileligim olunca şimdiden 9 kilo aldım..oldum mu 84..86.5 gormustum. İlk 3 ay 1 kg aldim. Ama sonra 3 kg birden aldim. Toplamda 4 kg hemen hemen 90dim bugün
86.5 gormustum. İlk 3 ay 1 kg aldim. Ama sonra 3 kg birden aldim. Toplamda 4 kg hemen hemen 90dim bugün
Kizlar gebeliginiz rahat gecsin bebeginiz saglikli olsun da kiloyu elbet verirsiniz simdi bunlarin muhasabesini yapmayin gebeliginizin tadini cikarinAman dikkat aijoocum..ben 72 yi görmüştüm en son 75 ıle hamile kaldım,çok rahat bi hamileligim olunca şimdiden 9 kilo aldım..oldum mu 84..
İyi degilim. Yiyerek iyi oluyorum..Aman dikkat aijoocum..ben 72 yi görmüştüm en son 75 ıle hamile kaldım,çok rahat bi hamileligim olunca şimdiden 9 kilo aldım..oldum mu 84..
Doğumdan sonra bizim mekan belli oldu +90 larİyi degilim. Yiyerek iyi oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?