Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar dünkü menü ;
Sabah tam buğday ekmekli tost,küçük bir peynir,yeşil salata,domates salatalık yarım lt su
ara 1 kutu ayran yanına 1 çay bardağı leblebi
öğle yarım kase çorba,taze fasulye bir tabak(sularını yemedim) 1 elma
ara bir fincan filtre
akşam 5 kaşık patlıcan yemeği yanına kabak sote 5 kaşık civari bir ince dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
3 lt ye yakın su
grup ne zaman uyanacak bekliyorum sabırsızlıkla Bulamiyorum buralar bize kaldı bacım

Bende artık kimseye güvenip çağırmiyorum her gelen ev büyük iş yetişmedi diye büyük banyoyla mutfağı bırakıyor ne anladım ben o işten, camları silip gitmiş oluyor ,ben camlarında artık kendim siliyorum kızlar okula gidince hallediyorum işlerimi sende boş gününde yap kurtul canım

Aynen cnm
Insallah nasil olsa girmiyoruz yazmiyoruz diye yemege dalmiyorlardir

merhaba kızlarrr

sabah 08.40
1 yumurta
10 topi peynir
5 zeytin
domates, salatalık
5 siyah üzüm
2 karabuğday patlağı

öğlen 13.15
4 köfte
ev yoğurdu
2 salatalık , 1 küçük kırmızı biber, 2 çeri domates

ara 16.45
6-7 siyah üzüm
10 çiğ fındık

akşam 19.20
1 tabak zeytinyağlı bulgurlu kabak yemeği
bolca sarımsaklı yoğurt
bolca taze yeşil biber
1 dilim siyez ekmeği

yatana kadar 2,5 lt su
gün içinde 3 kupa puer çayı ve 1 sade Türk kahvesi

50 dk yürüyüş

Slm kizlar
Bu ara gelen giden yok ama ben yinede menu vermeye devam edeyim
09.00 filtre kahve
12.00 resim cekemedim ama dunkuyle ayni onun resmini koyuyorum
17.00 filtre kahve
19.30 resim
22.00 sade turk kahvesi (icecem insallah)

Selam kızlar menü yazaym.dün ne yedigimi hatırlamyorum :) bugunu yazaym

Kah 1yumurta 7 zeytin dom peynir
Öglen 1 lahmacun 2 d peynirli pide
Ara 1elma biraz kuru incir
Ara habersz gelen2kepce asure
Aksam 1lahmacun2 kepce yesil mercimekcorbasi roka tursu yogurtlu meze (kabak havuc ceviz)

Bunlara ragmen actm gün boyu.yiyecegm doyurucu seyler hazrlamam lazm.

Bana gelen biri de hem tam gün parasi aldi hem de ben wc banyo yiksmam dedi.bari basta söyleseydi.ben kendim yapmak istyrm ama yetistiremyrm.hic vaktim olmuyo.geleni de begenmiyrm. Yine de arada kapi cam icin cagryrm bi ablayi..icime sinen birjni bulsam duzenli her hafta alacam

Bugün
1 yumurta bol pul biberli 1 fincan yeşil çay birer salatalık domates 1 dilim ekmek
Ara 1 kutu süt 1 kuru incir
Öğle 4 kasık bulgur pilavı üzeri 5 kasık et yemeği susuz tarafından bir kase salata
Ara 1 bardak tuzsuz ayran yanına 8_10 fındık
Akşam bir kase pırasa 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek salata yapmaya üşendim beyaz lahana yaprağı yedim yanında
Gece sade kahve
40 dk yürüyüş 2.5 orta su

Puer çayını ilk defa duydum.neye faydası var acaba

Uykum var cok yatip uyuyasim var. Aksama mercimek koftesi yapasim var kac gundur canim istiyor soyle bol limonlu marullu. Kalkip onu haslamam lazim. Emineyi alip gelince yogurup yeriz. 7ye dogru geliyoruz eve gece kalmasin pissin erkenden

Birisi banamı seslendi
Bonuscun cağırmıssın geldim. 5 senedir koruyodum kilomu. Malesef bozdum diyeti 80 e cıktim diyete dönemiyorum bi okuyum dedim beni zayiflatan hatunları feyz alım onlardan
huzurunmeraklisi canım benim var elektrolux aeg nin yani anneminki arçelik annem memnun ama bence onunki cok kiristiriyor benimki daha iyi ama yilda 5 kez snca kullaniyorum. Renkliler solar diye kullanmiyorum beyazlardada havluyu yumusatiyo sevmiyorum nemli denizli memlrkette yasayanlara lazım.ama

Gel gelelim menüye

Kah 1yunurta dom.sal.bikac zeytin yarm d.ekmekle tahin pekmez çökelek
Ara. 1 kuru incir
1d ekmekle biraz kavurma kabakli havuclu meze

Öglen firinda tacuk2 kask bulgur pilavi tursu bi kasik yogurt

Aksam salata

Sonradan esimle yemefe giitik ben yemedim.cok sukur iradeli davranabildm.kizimin corbasndan 1 kask corba bi catal tatli yarm d biberli ekmek 1 de ayran ictm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…