Omletin tarifini isterim :) evde kapyam vardaSlm kizlar
Bugunku menumu vereyim
12.30 resim (omlette kapya biber kabak ve beyaz peynir var)
17.00 sade filtre kahve
18.30 resim
Birazda meryemi uyutcam onu yatirincada bir bardak kahve icerim
Eki Görüntüle 2540376 Eki Görüntüle 2540377
Bende karae veremedim uzun zamandır yorumlara bakınca iyi de yazılıyor kötüde şansımıza artikkızlar mutfak robotu araştırıyorum. evdeki robotu kullanmıyoruz diye kaç yıl önce vermiştik. tefal rondo, el blender, mikser, sürahi blender, doğrayıcı vs ile idare ediyorduk ama şu son model mutfak robotlarından almak istiyorum. tavsiyesi olan var mı?
Omletin tarifini isterim :) evde kapyam varda
Sagol canim eline sağlıkKapya biberi dograyip zeytinyaginda kavurmaya basladim. Onlar kavrulurken kucuk bir kabagi rendeledim. Onuda biberlerin uzerine ilave edip bir iki kere karistirdim ve kapagini kapattim. Kabaklar diriligini kaybedene kadar ara ara karistirip kapattim kapagini. Bir kasede 2 yumurta cirptim. Icerisine bir parca beyaz peynir koyup iyice ezdim. Sonra bu karisimi kabakla biberin uzerine doktum. Karistirip kapagini kapattim. Ben yumurta cig kalinca sevmedigim icin ara ara karistirdim. Pisincede tabaga aldim. Afiyet olsun❤
Fikri sorulmadan konuşan insanı hıç kaale alma canim.Seni nasıl gördükleri değil ,senin kendini nasıl gördüğün önemli.En büyük yarışımız kendimizle,dünki halimizle.Maalesef bizim halkimiz gereksiz yorumlar yapar böyle .Tepkisiz kalmak en güzel cevaptir.BosverBütün günün yorgunluguna ve uykusuzluguna ragmen bi saatte yesil cayimi ictm.hemi de limonlu.bu hafta her gun icmeyi planliyrm belki 100 gram etki eder.gecen gun biri bana yasimi sordu tam yasinj gosteriyon kilondan dolayi büyük görünüyrsn dedi.cok sinir oldm açıkcası.aslinda herkes daha kucuk göründügümü söyler.obun dedigi gibi bi durum yok olsa bile soylemesi cok kırıcı.hayret sanane benim kilomdan.
Cok sinir oldum gercekten.baska konuda da kalbim incindi acikcasi.ilk bebegimi kaybettmFikri sorulmadan konuşan insanı hıç kaale alma canim.Seni nasıl gördükleri değil ,senin kendini nasıl gördüğün önemli.En büyük yarışımız kendimizle,dünki halimizle.Maalesef bizim halkimiz gereksiz yorumlar yapar böyle .Tepkisiz kalmak en güzel cevaptir.Bosver
Olacağı varsa olur canım sen takma boş konuşanları, geçen gün yeni tanistigim biri 46 yaşımdayım dedi şaşırdım çok fit bir kadın tamam yüzünden 40 üstü olduğu belli ama neden üzeyim ki tipi çok harika dedim 35 gösteriyorsun ancak, iyi gözle bakmakla ilgili sen kalbini temiz tut kırılma Allaha havale etCok sinir oldum gercekten.baska konuda da kalbim incindi acikcasi.ilk bebegimi kaybettm
Ben.bana is yapmissn yoriulmussndr o yüzden diyo.yok hayir is falan yapmadm diyorm.yok yok muhakkak istendir diyo.ya ablam yanimdaydi bi cay bile demlememe izin vermiyordu.yemek falsnbile yapmiyrdm diyorm yok sen zorlamssn diyo.sonra da diyo ben doguma on gun kala ev tasidm her isimi kendm yaptm bisey olmadi diyo.madem istense seninkine niye bisey olmadi be kadn.
Kizzzz bayılırım tarçınlı salepe ayyy için ısındı olaydı da içeydik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?