Herkese hayırlı cumalar bol eksikler, küçük kızım dün akşamdan beri kusuyor ve ishal ne yediyse çıkardı su bile durmuyor çocukta, dr randevu aldım 15.30 da gidicem ateşi çok yüksek ilaçta düşürmedi bakalım ne diyecek her yerim ağrıyor anne dokunma diyor şimdi uyudu ac bilaç yatıyor, kilom 83.8 'di bu sabah
Hosgeldin cnm.İyi aksamlar kizlar nasılsınız coook eskilerdenim verdim aldım doğurdum aldım yeniden aranıza katılmaya geldim vee zirve ye oynuyorum 100 kilo olmuşum inş veririm hiç 3.lu rakamlara gelmemiştim moralim bozuk 3. Bebeğim 10 aylık olduu inş yeniden birbirimize destekle veririz
Buradaki en istikrarlilardansinHosgeldin cnm.
Hep beraber vericez insallah. Bizim icunculer birbirine yakinmis benimkide dun 13 aylik oldu
Hoş geldin..kacla hamile kaldin da 100 u gördün canim 3.gebelikte merak ettimİyi aksamlar kizlar nasılsınız coook eskilerdenim verdim aldım doğurdum aldım yeniden aranıza katılmaya geldim vee zirve ye oynuyorum 100 kilo olmuşum inş veririm hiç 3.lu rakamlara gelmemiştim moralim bozuk 3. Bebeğim 10 aylık olduu inş yeniden birbirimize destekle veririz
Hoş geldin canım.. boyun ve kilon kac?merhabalar.bikaç yıl önce bir süre katılmıştım aranıza ama hala buralardayım.arpa boyu yol kat edemedim yani:)
şöyle köşeciğe ilişsem sizleri desteklesem siz de beni destekler misiniz?:)
adım esra,
diyetisyene başladım 2 ay önce.her cuma sabahı tartı günüm.o yüzden yabancılık çekmem:)
Sagol cnm insallah 6larda gozum yok valla bi 7leri gorebilsem yeter.Buradaki en istikrarlilardansin
seni yaza 6 lı 7 li sayılarda görürüz insallah
Benimde ikinci kız geliyor hasibe:)))Hosgeldin cnm.
Hep beraber vericez insallah. Bizim ucunculer birbirine yakinmis benimkide dun 13 aylik oldu
inş verelim gitsin yaza merhaba diyelimhoşgeldin canım. hadi hep birlikte verelim şu kiloları
oyy mas 1. Kızım 14Hosgeldin cnm.
Hep beraber vericez insallah. Bizim ucunculer birbirine yakinmis benimkide dun 13 aylik oldu
Kilolu kaldım 93 kilo ile 100 kilo ile doğurdum 7 kilo aldim çok dikkat ettim yaştan dolayı 40 yasinda olduğumdan tansion ve idrarda protein atigi vardı gebelik zehirlenmesi riski vardıHoş geldin..kacla hamile kaldin da 100 u gördün canim 3.gebelikte merak ettim
Geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisisinizdirHerkese hayırlı cumalar bol eksikler, küçük kızım dün akşamdan beri kusuyor ve ishal ne yediyse çıkardı su bile durmuyor çocukta, dr randevu aldım 15.30 da gidicem ateşi çok yüksek ilaçta düşürmedi bakalım ne diyecek her yerim ağrıyor anne dokunma diyor şimdi uyudu ac bilaç yatıyor, kilom 83.8 'di bu sabah
Hoşgeldin Nursena :)İyi aksamlar kizlar nasılsınız coook eskilerdenim verdim aldım doğurdum aldım yeniden aranıza katılmaya geldim vee zirve ye oynuyorum 100 kilo olmuşum inş veririm hiç 3.lu rakamlara gelmemiştim moralim bozuk 3. Bebeğim 10 aylık olduu inş yeniden birbirimize destekle veririz
Evt 6 buçuk aylık hamileyim ve 4 yaşında kızım var bir tane de..hamile kalmadan 101 kiloyla buraya gelmiştim ben de..doğum ve emzirme kilolarimlainş verelim gitsin yaza merhaba diyelim
oyy mas 1. Kızım 14
2. Kızım 9
3. Kızım 9 bitti 28 aralık2018
Kilolu kaldım 93 kilo ile 100 kilo ile doğurdum 7 kilo aldim çok dikkat ettim yaştan dolayı 40 yasinda olduğumdan tansion ve idrarda protein atigi vardı gebelik zehirlenmesi riski vardı
Doğum sonrası 95 olmuştum sonrası emzirme dönemi işte 100 oldum şu an emzirmiorum 6 ay anca emdi cadi kizizm Allah senide kurtarsın bi nefeste hamilesin sanırım sende
Kız mı bebişin ne güzel geliyor yine pembelerBenimde ikinci kız geliyor hasibe:)))
Vücut savaşırken yemek yenilmezmiş onu fazla kafana takma. Ama tedaviye baslanmasi iyi olur bir an evvel gecmis olsun cok
Slm kizlar
Gecen hafta 97.4
Bu hafta 97.0
Fark -0.4
Aslinda dun 96.6ydim ama mercimekler sisirdi sanirim. Olsun cok lezzetliydiler
Gecmis olsun cnm
Teşekkürler arkadaşlar serum kan idrar gayta istedi tabi kızım vermedi ilaçta yazamadı öylece geldik şimdi daha iyi inşallah hafif bir soğuk alginligidir da geçer bekliyoruz öyleçok geçmiş olsun canım.şimdi nasıl?
Hadi ya hic mi gozukmedi :) benim kendi drum soylemiyordu baska doktora gittim.Kız mı bebişin ne güzel geliyor yine pembeler
Ben.6 buçuk aylık oldum ve hala cinsiyetinden emin değiliz
Ya popis i dönük oluyor ve bacakları kapalı..
Yanı ne ismi belli olacak ne bir hazırlık yapilacak..alacağım bir beyaz takım ne çıkarsa giysin artik
Yaaa keske verebilseydiniz iyi olurduTeşekkürler arkadaşlar serum kan idrar gayta istedi tabi kızım vermedi ilaçta yazamadı öylece geldik şimdi daha iyi inşallah hafif bir soğuk alginligidir da geçer bekliyoruz öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?