Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım.şimdi nasıl?

diyetisyene başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. ama listeler çok bana uymadı. konuşuyoruz ama sıkıldım. çok düşündüm bırakmaya karar verdim. çok uyamıyorum. kendime göre yapacağım. yavaş olsun ama olsun. yaz başında bahsettiğim cafe tabağı tarzını hayata geçireceğim.

Hosgeldin cnm.
Hep beraber vericez insallah. Bizim ucunculer birbirine yakinmis benimkide dun 13 aylik oldu

Hoş geldin..kacla hamile kaldin da 100 u gördün canim 3.gebelikte merak ettim

Hoş geldin canım.. boyun ve kilon kac?

hoşgeldin canım. hadi hep birlikte verelim şu kiloları
inş verelim gitsin yaza merhaba diyelim
Hosgeldin cnm.
Hep beraber vericez insallah. Bizim ucunculer birbirine yakinmis benimkide dun 13 aylik oldu
oyy mas 1. Kızım 14
2. Kızım 9
3. Kızım 9 bitti 28 aralık2018
Hoş geldin..kacla hamile kaldin da 100 u gördün canim 3.gebelikte merak ettim
Kilolu kaldım 93 kilo ile 100 kilo ile doğurdum 7 kilo aldim çok dikkat ettim yaştan dolayı 40 yasinda olduğumdan tansion ve idrarda protein atigi vardı gebelik zehirlenmesi riski vardı
Doğum sonrası 95 olmuştum sonrası emzirme dönemi işte 100 oldum şu an emzirmiorum 6 ay anca emdi cadi kizizm Allah senide kurtarsın bi nefeste hamilesin sanırım sende

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız umarım hepinizin keyfi yerindedir

Kilo bildirimine geldim 111.3

En son kaç bildirmiştim hatırlamıyorum çok dikkat ettiğimde söylenemez hatta hiç etmedim

Deprem sonrası yoğun bir çalışmam oldu artık hafifler diye umut ediyorum. daha sık gelmek istiyorum hep aklımdasınız günlük filan tutsam diyorum yaza kadar bir incelme ve bakıma almak istiyorum kendimi ........vs

Geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisisinizdir

Hoşgeldin Nursena :)

Evt 6 buçuk aylık hamileyim ve 4 yaşında kızım var bir tane de..hamile kalmadan 101 kiloyla buraya gelmiştim ben de..doğum ve emzirme kilolarimla
6 ay gibi bi sürede 72 ye indim..
Sende inan,burayı ihmal etme ve gerçekten iste..
Doğumdan sonra bende gelirim araniza

Benimde ikinci kız geliyor hasibe:)))
Kız mı bebişin ne güzel geliyor yine pembeler
Ben.6 buçuk aylık oldum ve hala cinsiyetinden emin değiliz
Ya popis i dönük oluyor ve bacakları kapalı..
Yanı ne ismi belli olacak ne bir hazırlık yapilacak..alacağım bir beyaz takım ne çıkarsa giysin artik

Vücut savaşırken yemek yenilmezmiş onu fazla kafana takma. Ama tedaviye baslanmasi iyi olur bir an evvel gecmis olsun cok
Slm kizlar
Gecen hafta 97.4
Bu hafta 97.0
Fark -0.4

Aslinda dun 96.6ydim ama mercimekler sisirdi sanirim. Olsun cok lezzetliydiler

Gecmis olsun cnm
çok geçmiş olsun canım.şimdi nasıl?
Teşekkürler arkadaşlar serum kan idrar gayta istedi tabi kızım vermedi ilaçta yazamadı öylece geldik şimdi daha iyi inşallah hafif bir soğuk alginligidir da geçer bekliyoruz öyle

Hadi ya hic mi gozukmedi :) benim kendi drum soylemiyordu baska doktora gittim.
Detayli ultrason yaptirmadinmi orda da ogrenemedinmi. Ben heyecanla onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…