teşekkür ederim döndüm kürkçü dükkanı inaHoşgeldin Nursena :)
inş bende veririm çok deil 80 olsam yeterEvt 6 buçuk aylık hamileyim ve 4 yaşında kızım var bir tane de..hamile kalmadan 101 kiloyla buraya gelmiştim ben de..doğum ve emzirme kilolarimla
6 ay gibi bi sürede 72 ye indim..
Sende inan,burayı ihmal etme ve gerçekten iste..
Doğumdan sonra bende gelirim araniza
Yaptırdım canım orada da bacakları kapalıydı malesef..artık süpriz olsun diyorum bendeHadi ya hic mi gozukmedi :) benim kendi drum soylemiyordu baska doktora gittim.
Detayli ultrason yaptirmadinmi orda da ogrenemedinmi. Ben heyecanla onu bekliyorum
Benimde ikinci kız geliyor hasibe:)))
Yaptırdım canım orada da bacakları kapalıydı malesef..artık süpriz olsun diyorum bende
Hadi yaa çok ilginç. Ama annemde kardesimi 6 aylikken ancak ogrenmistiYaptırdım canım orada da bacakları kapalıydı malesef..artık süpriz olsun diyorum bende
Eski beni tanıyan arkadaşlarıma merhaba kızlar inş istediğiniz kilolardasinizdir
kızlar çamaşır kurutma makinası alacağımda
kullanıp memnun kalanınız var mı :)
Birisi banamı seslendi
Bonuscun cağırmıssın geldim. 5 senedir koruyodum kilomu. Malesef bozdum diyeti 80 e cıktim diyete dönemiyorum bi okuyum dedim beni zayiflatan hatunları feyz alım onlardan
@huzurunmeraklisi canım benim var elektrolux aeg nin yani anneminki arçelik annem memnun ama bence onunki cok kiristiriyor benimki daha iyi ama yilda 5 kez snca kullaniyorum. Renkliler solar diye kullanmiyorum beyazlardada havluyu yumusatiyo sevmiyorum nemli denizli memlrkette yasayanlara lazım.ama
1.5 ay falan oldu alali. Paraya nasil kiydik bende bilmiyorum Beko A++ aldık. Ama gercekten cok ihtiyactikızlar çamaşır kurutma makinası alacağımda
kullanıp memnun kalanınız var mı :)
1.5 ay falan oldu alali. Paraya nasil kiydik bende bilmiyorum Beko A++ aldık. Ama gercekten cok ihtiyactibalkonum yok, uzun cama ip gerdik, parmakliklar ardindan camasir asıyordum. İkinci bebekte gelince tamam dedik artik alalim.
Simdide camasir makinasina para sıkışmış kazanmı düşmüş ne olmuş kurutmaya gecince acayip ses yapiyor. 500 liracik dediler cok moralim bozuk
Ben o zinciri kiriyorum işte. Suan bile ne yesem diye dusunuyorum :/Amine Busra büşraaa hayırlı olsun minicik kızın
Kiloyuda çok takma kuzum ya hamilelik sayılı gün çok güzel bişey tadını çıkar.
Tabiki dikkat et ama tek odak noktan o olmasın.
Kilolular gebelikte çok fazla almıyor.
Yaptirmicaz şuan. Aslinda adam buzdolabina bakmaya geldi o da ses yapıyorHayırlı olsun kurutucu bak şimdi bebişin yenileri ne güzel tüysüz temiz çıkıcak ondan
500 çok demişler başka birine falan sorsanız mı?
Ben o zinciri kiriyorum işte. Suan bile ne yesem diye dusunuyorum :/
Teşekkür ederim. İki cimcimeyle bende buyucem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?