Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursena kız bak senin puanlarına mausu getirince nursena seni seviyoruz dahada önemlisi kıskanarak izliyoruz yazıyo :roflol: :roflol:
Kız nursena o korseyi her gördüğümde aklıma sen geliyosun paçalı don deyişin

nursena Oku lan okuda gözlerin dolsun benim gibi. Sene 2009 paçalı don muhabbetleri.

Hele benim kendimi tarifime 24 yaşındayım 6 yaşında oğlum var

89 a ilk o zaman düştüm zaten

Sitenin eski halinde her emojinin yazılı kodu vardı "gaydırıgubbakcemile" "öpüyorumnanaktan" gibi okuyanların kafası karışabilir.

ay sen çok yada emi sene 2009 diyon yaaa Allahım allahım ayı geçtim senede 1 kilo vereymisisz iyiymiş
Pacalidonn paçalı dön olalı böyle hakaret gormedi
Yaşımızda çıktı ortaya oyy oyy
Bide çocukları 3 le dik
Kimler geldi kimler geçti eheeeyyt yavrum bee tartışmalar sevinçler neler neler iyiki varsınız

Senede 1 kilo iyiymiş daha önce niye aklıma gelmedi

Geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisisinizdir
ISILDURU çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun cnm Allah sifa versin yardimcin olsun insallah
Cok gecmis olsun cnm insallah cabuk gecer
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler canlar antibiyotiğe başladık tadını hiç sevmiyor yavrum hepte iki antibiyotiği yazıyor bu dr lar ikiside iğrenç cocuk kusucam anne nefret ediyorum bundan diyor adam akıllı bir ilaç üretmiyorlar şu minnaklara

Doğrumu anlıyorum nursenayla aynı binada oturuyorsunuz nursena o vakitler 56 yaşında maşallah diyelim o halde ablamıza şuan 66 yaşında ve hala diyet ve zayıflama düşünüyor ben ne olurum o yaşa gelince bilmem

Kan idrar boğaz kültürü verdik serum yedik geldik sonuç antibiyotik sonra ugruycam kızlar heryer kusmuk işim çok
gecmisolsun kuzular hastalanmasin
Ayyy yok yanlış anlamışsın bonus işte birbirimize takılmayı çok severiz şuan 41 yaşındayım ama 56 yo doğru tahmin horbilayf satan bi arkadaş var tartısı varmış beni tartti geçen oturmaya gittik beden yaşım 56 çıktı vaalla öle yağlı yim yanii
3 kiz annesiyim asker esiyim batmada görev yapioruz bu sene inş tainciyiz batiya

Hoşbuldum canımcım
Narin kurutma kurtuyormu tam
Annemde yumusak havlu seviyor ama benim icin havlu pislendikce yumusayan birsey onun icin yumusak havlu pis geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…