Doğrumu anlıyorum nursenayla aynı binada oturuyorsunuz nursena o vakitler 56 yaşında maşallah diyelim o halde ablamıza şuan 66 yaşında ve hala diyet ve zayıflama düşünüyor ben ne olurum o yaşa gelince bilmem
Guzel gecti cnm cuma döndüm
Cok iyi gidiyorsun canim daim olsunYatmadan menulerimi vereyim dun de verememistim.
Cumartesi
11.00 acik bufe kahvalti. Gecen gittigimiz yere gittik diyetime uygun olmayan hic bir sey almadim.
13.00 cay
17.30 sade filtre kahve
19.00 resim
Eki Görüntüle 2542953
Pazar
11.00 sade filtre kahve
13.00 resim. Cekirdekleri kabaktan ayiklayip kurutmustum. Cigler yani. Az yedim kalanini kldirdim.
18.30 resim. Cnm mercimek corbasi istedi kocaman bir kase ictim
22.00 sade filtre kahve
Eki Görüntüle 2542952 Eki Görüntüle 2542954
Batman i severim defalarca gitmişliğim var ilk kızımı alman hastanesinde batmanda doğurdum, batman mado duruyormu hala efsane acik bufe kahvaltilari vardı hafta sonlari biz orada görev yaparken :)gecmisolsun kuzular hastalanmasin
Ayyy yok yanlış anlamışsın bonus işte birbirimize takılmayı çok severiz şuan 41 yaşındayım ama 56 yo doğru tahmin horbilayf satan bi arkadaş var tartısı varmış beni tartti geçen oturmaya gittik beden yaşım 56 çıktı vaalla öle yağlı yim yanii
3 kiz annesiyim asker esiyim batmada görev yapioruz bu sene inş tainciyiz batiya
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler canlarNaptın benim zeki ışılıma? Kusmuktan bayılttınız mı kadını? Bu espiriyi anlamaması endişelendiriyor beni
Gecmisolsun kuzulara salgin var sanırım her kez hasta bizde geçen hafta atlattık şükür bir girdimi hepimizi yokluyor gecio hastalıkBatman i severim defalarca gitmişliğim var ilk kızımı alman hastanesinde batmanda doğurdum, batman mado duruyormu hala efsane acik bufe kahvaltilari vardı hafta sonlari biz orada görev yaparken :)
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler canlar
Valla kusmuktan bayilttilar beni bonus küçük kusmuk bitti büyük kusmuk başladı ablasına bulaştırdı zaar hep ağız agizalar
Adanalı misinGecmisolsun kuzulara salgin var sanırım her kez hasta bizde geçen hafta atlattık şükür bir girdimi hepimizi yokluyor gecio hastalık
BatMan ahh ahh mado duruyo ama onun üzerine ne kahvaltı yerleri açıldı bu memlekette kilo vermek okadar zorkiiikiii
Zaten adana genlerimden eti seviyom 15 kilo aldım 4 yilda
Tesekkur ederim cnm insallah ❤❤❤Cok iyi gidiyorsun canim daim olsun
Bende adanalıyım.. o zaman ne diyoruz "SENIN ALLAHINA GURBAN"Evet baba tarafım adana anne urgup karma karışık made in Turkiye babamda askerdi doğdum doğalı geziom görmediğim il kalmadı hemen hemen yerleşik hayat nasıldır çok merak ediom
Adanalilara sormuşlar hep magal yakıyorsunuz mangal takmadığın zaman ne yapiosunuz demişlerBende adanalıyım.. o zaman ne diyoruz "SENIN ALLAHINA GURBAN"
Yerleşik hayatta,Adanada Adana insanı da muhteşemdir..laf aramızda plakamiz bile ondan 01 numaradır..
Sen sabahın köründe ciğer yiyen bi millet gördun mu,yada gece vakti canı şırdan ceken,etin,kebabin hakkini veren..iste o yuzden adanam cennettir..he yazın cehennem fragmani gibi sicaktir o baska
Cok sevindim. İnsallah kolayca ogrenip alirsin ehliyeti. Ben deliler gibi pismanim almadigima. Bugun dra gidicem yine kayinpederime dicem gotursun diye :'(Güanydın
Eki Görüntüle 2543302
Hep KK daydım ama uğrayamadım liste için çünkü not alamadım hep ayaküstü bakıyorum.
Evde kısım kısım boya yapılıyoruz herşey biraz karışık.
Ehliyet kursuna başlıyorum bide onun telaşı.
Amine Busra senin geldiğin ismekle aynı yerde olan kurs var ya ona gidicem inş :)
Korkuyorum da hiç bişey bilmiyorum.
tartı durumun nasıl geçmişte baktım göremedim canımBugunku menumu vereyim yatmadan once
09.00 filtre kahve
12.00 resim
15.00 cay
17.00 filtre kahve
19.00 resim
22.00 cay
23.30 sade soda
Eki Görüntüle 2543280 Eki Görüntüle 2543281
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?