Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Naptın benim zeki ışılıma? Kusmuktan bayılttınız mı kadını? Bu espiriyi anlamaması endişelendiriyor beni

ISILDURU ilac isi bizimde sikintiya girdi. Havale gecirdigi icin her ilaç verilmiyormuş. Hep bir tedirginim. En son largopen surup kullandik. Genelde benim kizim ilaclara bebeklikten alisik oldugundan hep icer reddetmez. Ama aklovir diye bir ilacı hastanede bin taklayla zor icirdim. Siringayla sıktım bazen :/ simdide alerji surubunu korktuguma cay kasigi ile verdim

Yatmadan menulerimi vereyim dun de verememistim.

Cumartesi
11.00 acik bufe kahvalti. Gecen gittigimiz yere gittik diyetime uygun olmayan hic bir sey almadim.
13.00 cay
17.30 sade filtre kahve
19.00 resim

Pazar
11.00 sade filtre kahve
13.00 resim. Cekirdekleri kabaktan ayiklayip kurutmustum. Cigler yani. Az yedim kalanini kldirdim.
18.30 resim. Cnm mercimek corbasi istedi kocaman bir kase ictim
22.00 sade filtre kahve

Cok iyi gidiyorsun canim daim olsun

Batman i severim defalarca gitmişliğim var ilk kızımı alman hastanesinde batmanda doğurdum, batman mado duruyormu hala efsane acik bufe kahvaltilari vardı hafta sonlari biz orada görev yaparken :)
ISILDURU geçmis olsun Rabbim sifa versin inşaAllah
Naptın benim zeki ışılıma? Kusmuktan bayılttınız mı kadını? Bu espiriyi anlamaması endişelendiriyor beni
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler canlar
Valla kusmuktan bayilttilar beni bonus küçük kusmuk bitti büyük kusmuk başladı ablasına bulaştırdı zaar hep ağız agizalar

Gecmisolsun kuzulara salgin var sanırım her kez hasta bizde geçen hafta atlattık şükür bir girdimi hepimizi yokluyor gecio hastalık

BatMan ahh ahh mado duruyo ama onun üzerine ne kahvaltı yerleri açıldı bu memlekette kilo vermek okadar zorkiiikiii
Zaten adana genlerimden eti seviyom 15 kilo aldım 4 yilda

Adanalı misin

Evet baba tarafım adana anne urgup karma karışık made in Turkiye babamda askerdi doğdum doğalı geziom görmediğim il kalmadı hemen hemen yerleşik hayat nasıldır çok merak ediom
Bende adanalıyım.. o zaman ne diyoruz "SENIN ALLAHINA GURBAN"
Yerleşik hayatta,Adanada Adana insanı da muhteşemdir..laf aramızda plakamiz bile ondan 01 numaradır..
Sen sabahın köründe ciğer yiyen bi millet gördun mu,yada gece vakti canı şırdan ceken,etin,kebabin hakkini veren..iste o yuzden adanam cennettir..he yazın cehennem fragmani gibi sicaktir o baska

Adanalilara sormuşlar hep magal yakıyorsunuz mangal takmadığın zaman ne yapiosunuz demişler
Kebabciya gidioz demis
Sıcak kanlı insanlarız
Sıcağı var işte yazlari fena
Benim.büyük kiz et yemez anne dio hayvanın yenilmek yerlerine kadar yiyosunuz dio bi kulaklarıni yemiuosunuz heralde dio

Güanydın

Hep KK daydım ama uğrayamadım liste için çünkü not alamadım hep ayaküstü bakıyorum.
Evde kısım kısım boya yapılıyoruz herşey biraz karışık.

Ehliyet kursuna başlıyorum bide onun telaşı.
Amine Busra senin geldiğin ismekle aynı yerde olan kurs var ya ona gidicem inş :)

Korkuyorum da hiç bişey bilmiyorum.

Cok sevindim. İnsallah kolayca ogrenip alirsin ehliyeti. Ben deliler gibi pismanim almadigima. Bugun dra gidicem yine kayinpederime dicem gotursun diye :'(

günaydın.Dün
1 yumurta bol pul biberli bol yeşil salata ve 1 dilim ekmek
ara 1 filtre kahve
oğle 1 kase çorba 1 kase salata 5-6 kaşık tavuk sote
ara 1 kutu süt ile 2 ceviz
akşam 1 tabak kabak yemeği yanına yogurt.1 tabak beyaz lahana salatası
gece 1 fincan türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…