Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zaten bu kilolar nasil geliyor bu psikolojik açlıklarda. Yusra da beni bitiriyor bende tabaklari bitiriyorum
Bir makarnayla diyet bitmez, yeniden devam et

Bugunku menum
09.00 filtre kahve
13.00 7 hurma findik
17.00 filtre kahve
19.00 mercimek corbasi, kiymali karnibahar, yogurt
22.45 sade soda(simdi icicem)

Canim 1 haftadir karnibahar istiyordu 2 tabak yedim 40 gundur sifir seker beslenince bugunku hurmanin tadi asiri sekerli geldi cok mutlu olsum tatli yedigim icin

Merhaba güzel bayanlar;
Menülerime sadığım çok şükür.Herkes zayıfladığımı söylüyor ama kıyafetlerim bol durduğu için anlamayanlar da var.En önemlisi şu ki ben kendimi hafif hissediyorum.Dün regl başladı biraz kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum ama bakalım inşallah tatlı krızlerimi gündüz geçirdiğim gibi atlatırım rahatlıkla

kırk günde net kaç kilo verdin kız aferin sana

çok mu kaçırdın :)

kaçırma mı yoksa hatalı mı tam bilemedim
şu saatten sonra sadece dengeyi tutturmam lazım
çorba tek yeter zannımca

evden acele çıktım sabah 1 adet simit yedim
öğlen annemle buluştuk nugget salata yedim
pek masum kızarmamıştı
kocaman sütlü bi filtre kahve içtim

Sağol Bulamiyorum hasibecim..
Yoğunum biraz evde boya yaptık falan inş yeni bi liste yapıcam ilk fırsatta.

Herkes adına sana ayrıca tşk ederim diyetinle dimdik burda durduğun için.

maralgozlu sende devam ediyosun sanada tşk ederim burda olduğun için.

En kısa sürede geliyorum inş yanına salatalarımla falan :)

Tesekkur ederim cnm

Bugunun menusu
Kah.disardaydk arkadaslarla bol kalorili bi kahvaltydi normaline gore daha az yedm.3.5 zeytin bol peynir 1 cay k.recel bikac d peynirli pide bikac catl pattis kizartma
Oglen cacik
Aksam bi d ekmek. Kabak mucver (once yagli kgt kulndm olmadi cok az yag koydm bi kismini da yagsz pisirdm) yarm b ayran(hosuma gitmedi yogurt yedim)
Gece de ebiraz turlu ve ekmek(cok gereksizdi)

Bugun karbon cok oldu yarina dengelerm..bu sabah gordugum eksi yarina kalır umarm

Anaaammm kız hasibe maşallah sana nasıl becerdin 40 gündür sıfır şeker ,helal olsun senin iradene şapka çıkartıyorum ne diyeti uyguluyorsun sadece şeker orucu gibi birseymi

hepimize teşekkürler hepimiz burada olalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…