Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

türkiyede sadece annem var
teyzelerim - dayılarım - anneannem danimarkada
halalarım - amcalarım - babannem - babam - abim almanyada
pek yabancılık çekmem de istemiyorum burası daha eğlenceli , hayat daha akıcı
Allah hayırlı insanlar la karşılaştırsın gurbet gerçekten çok zor yıllardır bıktım bende bu yaza memeleket yazalım istio kızlar ama bene ve eşim ikimizin ailesine yakın nası olur rahata alışınca zor olurmuki diye düşünmüyo deiliz

Çok güzel ama neden bu kadar çok fındık var menüde özelliklemi yiyosun faydası falanmi var

anneni bırakma. bir de finlandiya 3. bir ülke olacak. iş sorunu da var. ne yapacaksınız.

kaynımın pizza dükanı var, bende fotoğrafçıyımdil öğrenince dükkan açarız
sağdan soldan halledilir de işte değer mi

ağbim de gelmekk istiyor ama biliyorum o yapamaz
işim iyi eşim öğretmen ama ordakiler gibi altımızdaki araba lüks değil
başımıza ne olaylar geldi ne polis ne savcı ne hakim umursamadı
bu olay bana tek iyi bi sektör var o da sağlık - hastaneler dedirtti
o da Allah düşürmesin ..

Allah hayırlısını versin nerede huzurlu hissediyorsanız kendinizi orada yaşamak en güzeli huzursuz bir ortam aileye yansır

Amin cnm insallah.
Ilk hedef 80leri gormek

Bugün bebegimin cinsiyetini sonunda öğrendim:)
Kızmış..Bi prenses daha geliyor bana..ısmini yüsra koyacağız,adaş olacak senin prensesle..seninkinin belli mi cinsiyeti?

Hayirli olsun cnm. Saglikla gelsin insallah yusra hanimcim ❤

Nasil bir basit yaralamaymis acaba bu. Illa bazilari ceza alsin diye olmek mi gerekiyor
Hakkinizda hayirli olsun cnm. Benim adamda bazen yurt disi hayalleri kuruyo ama bizimki zor hic kimsemiz yok oralarda

Gecmis olsun cnm. Bir an once toparlarsiniz insallah

Çok güzel ama neden bu kadar çok fındık var menüde özelliklemi yiyosun faydası falanmi var

Oglen hurma ya da kuru incir var cnm ister sade ye ister cig kuru yemisle ye. Badem ceviz findik kabak cekirdegi vs. Evde olmadigim calostigim icin enerji versin diye cig kiru yemiste yemeyi tercih ediyorum. Evdede su an sadece findik oldugu icin onu yiyorum

Bugün bebegimin cinsiyetini sonunda öğrendim:)
Kızmış..Bi prenses daha geliyor bana..ısmini yüsra koyacağız,adaş olacak senin prensesle..seninkinin belli mi cinsiyeti?
Bana da kız dediler canım. Yusralar yerinde durmuyor haberin olsun
Bizde Eslem Zeynep dusunuyoruz
Yusra Tugbanin küçüklerini çıkardim epey seyi varmis.
Yine de yeni bir iki birsey almak icin detayli ultrasonu bekliyorum 2 kasımda inşallah.
Artik net hissediyorum 10 gundur. Gitgide hareketleri artti :)

Cok uzuldum. Adalete inancim hic yok zaten :'(

türkiyede sadece annem var
teyzelerim - dayılarım - anneannem danimarkada
halalarım - amcalarım - babannem - babam - abim almanyada
pek yabancılık çekmem de istemiyorum burası daha eğlenceli , hayat daha akıcı
Cok zor bir karar. Ben olsam annemi birakamazdim yinede baskalari annenin yerini tutabilir mi? Ama semt degistirin bencede eger hâla o adamlarda oralardaysa. Lanet olsun boyle duzene ya.
Bende bazen sehir değiştirmek istiyorum ama büyüdüğümüz ilceden baska bir ilcede bile zorlanmistik. Ancak memur vs olcaksin gelirin iyi olcak ki o sekilde katlanabileceksin.

Mesela suan herjes bana diyorki senin yerinde olsam bende hemen 2. Cocugu yapardim. Annen yakin kaynanan yakin.
Bilmiyorlar ki kaynanam calisiyor, cocuga bakma konusunda hiçbir sekilde anlasamiyoruz beni daha cok cildirtiyor.
Annem desen evime gelirdi el isini alip oturur hizmet beklerdi. Simdi hamileyim diye birde bu hastanede yattigimiz zaman çamaşır asma yemek yapma gibi bir iki yapti. Dogru duzgun kizimla bile oynamaz.
Yani disardan konusmak herkese cok kolay.herkes ne yasadigini kendi bilir. Yine de ulke değiştirmek Büyük karar.
Bende iç dökmüş oldum kusura bakma

Saglikla gelsin bebisler.masallah yarilandi bioe. Tgcervaanne cinsiyeti ogrenmisn.hayirli olsin saglikla gelsinler kizlar cift cift oluyo.iki kiz kardes cok iyi anlasrlar abla kardes.sizlere de ikiarkadas demek

Saglikla gelsin bebisler.masallah yarilandi bioe. Tgcervaanne cinsiyeti ogrenmisn.hayirli olsin saglikla gelsinler kizlar cift cift oluyo.iki kiz kardes cok iyi anlasrlar abla kardes.sizlere de ikiarkadas demek
İnsallah ya bakalim neler yasiycax hayirlisiyla dogsunlarda

Slm kizlar menu vereyim
10.00 filtre kahve
12.30 7 hurma
16.00 cay+turk kahvesi
18.30 resim
22.00 filtre kahve (buyuk ihtimalle o saatte icerim)

Bonus hayirli olsun ehliyet almişsin :)

Oooo bahar hanımlar gelmiş.

Şu sitede vefalılardan birisin bahar Bi müddet gelmesende bilirim ki mutlaka gelirsin.

Gelmediğin günlere ayrıca gıcığım o ayrı.

Ehliyet almadım henüz daha yeni kursa başlıyorum 2 kerede direksiyona oturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…