Allah hayırlı insanlar la karşılaştırsın gurbet gerçekten çok zor yıllardır bıktım bende bu yaza memeleket yazalım istio kızlar ama bene ve eşim ikimizin ailesine yakın nası olur rahata alışınca zor olurmuki diye düşünmüyo deiliztürkiyede sadece annem var
teyzelerim - dayılarım - anneannem danimarkada
halalarım - amcalarım - babannem - babam - abim almanyada
pek yabancılık çekmem de istemiyorum burası daha eğlenceli , hayat daha akıcı
Çok güzel ama neden bu kadar çok fındık var menüde özelliklemi yiyosun faydası falanmi varDunku menumu yazmayi unuttum
09.00 filtre kahve
13.30 7 hurma findik
19.30 kiymali karnibahar yogurt coban salata
22.30 cay
23.30 sade soda
Bugunku menumude vereyim aksama yiyeceklerimin plani hazir
09.00 filtre kahve
12.00 7 hurma findik (findigi biraz fazla kacirdim)
16.30 filtre kahve
19.30 2 biber dolma bulgurlu bol brokoli salatasi (cnm cok cekti buyuk ihtimalle fazlaca yerim soyle zeytin yagli sarimsakli limonlu ohhh misss) yogurt
22.30 sade soda
2 gundur resim cekemiyorum kv de oluyor sofrada affedin artik ☺
anneni bırakma. bir de finlandiya 3. bir ülke olacak. iş sorunu da var. ne yapacaksınız.
Allah hayırlı insanlar la karşılaştırsın gurbet gerçekten çok zor yıllardır bıktım bende bu yaza memeleket yazalım istio kızlar ama bene ve eşim ikimizin ailesine yakın nası olur rahata alışınca zor olurmuki diye düşünmüyo deiliz
Allah hayırlısını versin nerede huzurlu hissediyorsanız kendinizi orada yaşamak en güzeli huzursuz bir ortam aileye yansırkaynımın pizza dükanı var, bende fotoğrafçıyımdil öğrenince dükkan açarız
sağdan soldan halledilir de işte değer mi
ağbim de gelmekk istiyor ama biliyorum o yapamaz
işim iyi eşim öğretmen ama ordakiler gibi altımızdaki araba lüks değil
başımıza ne olaylar geldi ne polis ne savcı ne hakim umursamadı
bu olay bana tek iyi bi sektör var o da sağlık - hastaneler dedirtti
o da Allah düşürmesin ..
Sabah sitede sorun vardi. Sonrada biz dra gittik geldik pertimiz cikti. Uyumuşuz yusrayla.
Bugunkü kilom 93 hizla almaya devam ediyorum. Ayiptir ama öküz gibi yiyorum.
Bulamiyorum cok tebrik ediyorum harikasin. Azimle devam et inşallah 70leride gor
Bugün bebegimin cinsiyetini sonunda öğrendim:)
Kızmış..Bi prenses daha geliyor bana..ısmini yüsra koyacağız,adaş olacak senin prensesle..seninkinin belli mi cinsiyeti?
ne yapmam lazım bilemiyorum
5 ay önce eşim mahalle serserileri tarafından hem gaspa uğradı hemde ayağından silahla vuruldu
eşimin şu an baldırı yok ve topallıyor
biz daha hastaneden çıkmadan adamlar 10 günde hapisten çıkmış,
eşim küfür etmiş tahrik olmuş vurmuş, basit yaralamadan dolayı serbes dediler
İyi aksamlar çocuklar hastalıklar bitmior grip hepimizi yıktı geçen hafta kilom 99.500 sanırım odem attım bu hafta 96 çıktım haftaya tam belli olur kilom geçen hafta kahvaltı etmiştim sonra taryilmistim cunki
Çok güzel ama neden bu kadar çok fındık var menüde özelliklemi yiyosun faydası falanmi var
Bana da kız dediler canım. Yusralar yerinde durmuyor haberin olsunBugün bebegimin cinsiyetini sonunda öğrendim:)
Kızmış..Bi prenses daha geliyor bana..ısmini yüsra koyacağız,adaş olacak senin prensesle..seninkinin belli mi cinsiyeti?
Cok uzuldum. Adalete inancim hic yok zaten :'(ne yapmam lazım bilemiyorum
5 ay önce eşim mahalle serserileri tarafından hem gaspa uğradı hemde ayağından silahla vuruldu
eşimin şu an baldırı yok ve topallıyor
biz daha hastaneden çıkmadan adamlar 10 günde hapisten çıkmış,
eşim küfür etmiş tahrik olmuş vurmuş, basit yaralamadan dolayı serbes dediler
Cok zor bir karar. Ben olsam annemi birakamazdim yinede baskalari annenin yerini tutabilir mi? Ama semt degistirin bencede eger hâla o adamlarda oralardaysa. Lanet olsun boyle duzene ya.türkiyede sadece annem var
teyzelerim - dayılarım - anneannem danimarkada
halalarım - amcalarım - babannem - babam - abim almanyada
pek yabancılık çekmem de istemiyorum burası daha eğlenceli , hayat daha akıcı
Saglikla gelsin bebisler.masallah yarilandi bioe. Tgcervaanne cinsiyeti ogrenmisn.hayirli olsin saglikla gelsinler kizlar cift cift oluyo.iki kiz kardes cok iyi anlasrlar abla kardes.sizlere de ikiarkadas demekBana da kız dediler canım. Yusralar yerinde durmuyor haberin olsun
Bizde Eslem Zeynep dusunuyoruz
Yusra Tugbanin küçüklerini çıkardim epey seyi varmis.
Yine de yeni bir iki birsey almak icin detayli ultrasonu bekliyorum 2 kasımda inşallah.
Artik net hissediyorum 10 gundur. Gitgide hareketleri artti :)
İnsallah ya bakalim neler yasiycax hayirlisiyla dogsunlardaSaglikla gelsin bebisler.masallah yarilandi bioe. Tgcervaanne cinsiyeti ogrenmisn.hayirli olsin saglikla gelsinler kizlar cift cift oluyo.iki kiz kardes cok iyi anlasrlar abla kardes.sizlere de ikiarkadas demek
Sabah kahvaltısı neden yok hasibeSlm kizlar menu vereyim
10.00 filtre kahve
12.30 7 hurma
16.00 cay+turk kahvesi
18.30 resim
22.00 filtre kahve (buyuk ihtimalle o saatte icerim)
Eki Görüntüle 2544803
Uyguladigim sistemde bu sekilde cnm. Seviye 1de 2 ogun, seviye 2 de oglen hurma ya da kuru incir ve bir ogun, seviye 3te tek ogune dusuyorSabah kahvaltısı neden yok hasibe
Ben yeni farketmisim kusura bakma. Ben epey zorlanirdim sanirim kahvaltisizUyguladigim sistemde bu sekilde cnm. Seviye 1de 2 ogun, seviye 2 de oglen hurma ya da kuru incir ve bir ogun, seviye 3te tek ogune dusuyor
Bonus hayirli olsun ehliyet almişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?