Benimde misafir odam acik pembe. Annem alma demistiah kızlar biri de bana demedi ki,beyaz koltuklara heves etme,yarın birgün senin çocuğun olacak,o koltukların anası aglayacak..
resmenn illallah ettim..
En guzelini yapmissin da çocuk olunca örtü de pek ise yaramıyor..neyse yeni yıkatmışsın mis gibi uzun sure otur insallahBenimde misafir odam acik pembe. Annem alma demistioturdugum oda kirmizi olmasina ragmen anasi aglamisti.pazar gunu yikattim ikisinide. Halilarimda dun geldi. Her yere ortu dosedim
Doguma kadar temiz kalsalar yetecek. Valla boyle hosuma gitti icim rahat bi nebzeEn guzelini yapmissin da çocuk olunca örtü de pek ise yaramıyor..neyse yeni yıkatmışsın mis gibi uzun sure otur insallah
Resmen açlık sınırında yaşıyorsunSlm kizlar
Bugun ise giderken hurma almayi unuttum, findik goturmucektim zaten. Oglen yemege hicbir seyim kalmadi. Serviste dolaplari aradim bazen hastalar findik getiriyor var mi acaba diye o da yok. Dedim yapacak bir sey yok kahve yapar icerim artik dedim. Kahvemi demledim arkadas dedi "aaaa abla benim cantamda kuru uzum vardi o olur mu sana" okur tabi getir dedim. Birazcik yedim cok tatli geldi bitiremedim baydi resmen.
Is cikisi pazara gidecektim ama kv rahatsizlandi biraz onu dr goturdum pazara gitmedim.pazardan balik alcam balik yapcam diye yemek yapmamisti annem. Dondurucudan yemek cikardim ( sozde ben izmirdeyken esim cikarip isitip yicekti) ama ben yiyemedim patates vardi. Bende kahvalti yaptim.
09.00 filtre kahve
12.00 filtre kahve ve kuru uzum
19.30 yesil zeytin biber domates salatalik labneli omlet 1 tk acika
21.30 filtre kahve
Resmen açlık sınırında yaşıyorsun
gerçi seni kötü etkilemiyorsa sıkıntı yok,sonuçlarını görüyoruz..
Selam kızlar çocuklar hasta büyük biraz iylesir derken minnak kizizm iylesmeyince ilk antibiyotik başladık 10 aylik ken malesef hiç bişey yemio uyumuyo uyutmuyo ons atlatırız bir an önce
Bonus çok teşekkürler listede almışım yerimi inş hayatımız hastalıklardan bir düzene girerse bende yediklerimi yazicaz. Burda olmak bile bi nebze tutuyo yemek yerken sanki hepiniz izlionuz biyerden gibi gelio
Gecio doğumdan sonra benim kollumun altı boynum kararmiş ti kiz çocuğu annenin güzelliğini alır derler öbür iki kızımda da boynumda olmuştu yüzümde hepsi geçti bu kizimdat kokarım altı erkek gibi oldum diodum geçti şükür lohusa terimle hep sildim bide ilk meme ucundaki sütü surdum.yüzüme geçer annesi sabırGebelikle birlikte vajinamda olan kararmalar hat safaya ulasti,aynaya bakmak istemiyorum o derece..akil verin ?
Umarim canim..ilk hamileligimde olmamisti boyle birşey..bundada göbeğimde bile hamilelik çizgisi oluşmadı ama başka yerlerde oldu işte..neyse sabir bakalım.Gecio doğumdan sonra benim kollumun altı boynum kararmiş ti kiz çocuğu annenin güzelliğini alır derler öbür iki kızımda da boynumda olmuştu yüzümde hepsi geçti bu kizimdat kokarım altı erkek gibi oldum diodum geçti şükür lohusa terimle hep sildim bide ilk meme ucundaki sütü surdum.yüzüme geçer annesi sabır
Bonus canım ellerine sağlık nasıl gidiyor kursun ?27 EYLÜL - 4 EKİM KİLO TABLOSU
NO BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 @60kiloyum 84 85,2 +0,8 85,2 sabit 85,2 sabit 2 @bengisu022 103 87,2 86,8 -0,4 85,9 -0,9 3 @HasibeG 107 97,4 -0,6 97 -0,4 94,6 -2,4 4 @nisan34 104 bildirmedi 76,5 76,3 -0,2 5 @aijoo 100.8 90,1 bildirmedi 93 +2,9 6 @eboe 109 99,8 -1,1 98,7 -1,1 97,4 -1,3 7 @nursena 99,5 99,5 8 @Efser 100,4 100,4 9 @74FRIDA ? 111,3 111,5 +0,2 10 @Bonus 109 bildirmedi 106,3 108 +1,7 11 @Hepfitim ? 83 -0,5 bildirmedi bildirmedi 12 @ISILDURU 103 86 83,8 -2,2 bildirmedi 13 @Irregularverbs 84.1 79,5 sabit 79 -0,5 bildirmedi 14 @huzurunmeraklisi ? 89,3 -1,2 88,7 -0,6 88,4 -0,3 15 @maralgozlu ? 91,5 90,5 -1,0 89,8 -0,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?