Bizimde oyle. Yeni yeni baska kelimeler soyluyor ama tekrarlama cok yokAnne dede disinda bisey yok canim
Tsk ederim canim.tartimiz bozuldu.bi yerde tartilip yazarim buraya.kendimi cok şişkin hissediyorum.baya bi kilo almisim.Hoşgeldin.
Allah bağışlasın evladını.
Önce tartılıp yüzleş kilonla. Hepimiz yüksek kilodayız utanmak yok.
Ya benim oglan daha cok sarkili oyun oynama merakliBizimde oyle. Yeni yeni baska kelimeler soyluyor ama tekrarlama cok yok
Sagol cnm. Toparladim cok sukur 3 gun sol bobrek tarafimda agri oldu ama testlerde bir sey cikmadi. Cok sukur gectiGünayyydıınnnn
Lonely single girl
@Umutumut82 kızlar hoşgeldiniz
Her gelene açıktır burası dergah gibi düşünün
Canlanmaya hareketlenmeye ihtiyacımız var.
Bulamiyorum Hasbüşüm hastamısın kuzum aman dikkat et anasın sen ❤
Hepfitim geçmiş olsun sizede kuzum çok hastalık oluyo sizde de.
Gelişme olmasınada sevindim ne zamandır aklımdaydı sorucaktım.
Bak yanlis anlama ama yine de bir pedagoga goster bence. Ben 2 yas doldu hemen randevu aldim goturdum. En azindan bize de nerde hata yaptigimizi soyluyorlarYa benim oglan daha cok sarkili oyun oynama merakli
Normal adi soylesen bicok kez söyleyince ancabakar ama
Sarki soyleyerek adini soylersen aninda bakiyor
Sarkilara dans eder gibi cvp veriyo vs
Gecmis olsun. Spora baslamanada cook sevindim fit bir hatun olcaksin benim doguma kadar :))Slm kizlar
Dun ic bacaklarimda sarkmalar oldugunu fark ettim. Bugun spor salonuna kayit yaptirdim pazartesi baslicam insallah
Sagol cnm. Toparladim cok sukur 3 gun sol bobrek tarafimda agri oldu ama testlerde bir sey cikmadi. Cok sukur gecti
Insallah cnm ❤Gecmis olsun. Spora baslamanada cook sevindim fit bir hatun olcaksin benim doguma kadar :))
Bilemedim valla ne yapacagimi yaBak yanlis anlama ama yine de bir pedagoga goster bence. Ben 2 yas doldu hemen randevu aldim goturdum. En azindan bize de nerde hata yaptigimizi soyluyorlar
Hoş buldmm. Ara sıra uğrayabiliyorum vizeler yaklaştı konular birikti☺ ama normalde çok renkliyimdir hele bi atlatam şu dersleriGünayyydıınnnn
Lonely single girl
@Umutumut82 kızlar hoşgeldiniz
Her gelene açıktır burası dergah gibi düşünün
Canlanmaya hareketlenmeye ihtiyacımız var.
Bulamiyorum Hasbüşüm hastamısın kuzum aman dikkat et anasın sen ❤
Hepfitim geçmiş olsun sizede kuzum çok hastalık oluyo sizde de.
Gelişme olmasınada sevindim ne zamandır aklımdaydı sorucaktım.
Kilo butun sosyal hayati etkiliyor. Kari koca iliskisinide, arkadaslarla olan iliskileride. Bu yuzden silkelen ve hasibe gibi sende basla. Bak o da calisihor, 3 cocuk var ama spora yazilmis birbirinize destek olunIyi aksamlar hanimlar nasilsiniz gene ben geldim utandim veremiyorum bir ileri iki geri diye ciktim her zaman ki gibi cikinca da ipin ucu kacti kimi görsem cok almissin diyo sunu yiyim kesin basliycam bunu yiyim kesin basliycam derken gene uctum bubaralar o kadar yoruluyorum ki ne isim gücüm bitiyo ne ev temiz kaliyo git gel vakit nasil geciyo anlamiyorum esimlede bu aralar limoniyiz bunu bile kiloya baglamaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?