Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Dun ic bacaklarimda sarkmalar oldugunu fark ettim. Bugun spor salonuna kayit yaptirdim pazartesi baslicam insallah
Sagol cnm. Toparladim cok sukur 3 gun sol bobrek tarafimda agri oldu ama testlerde bir sey cikmadi. Cok sukur gecti

Ya benim oglan daha cok sarkili oyun oynama merakli
Normal adi soylesen bicok kez söyleyince ancabakar ama
Sarki soyleyerek adini soylersen aninda bakiyor
Sarkilara dans eder gibi cvp veriyo vs
Bak yanlis anlama ama yine de bir pedagoga goster bence. Ben 2 yas doldu hemen randevu aldim goturdum. En azindan bize de nerde hata yaptigimizi soyluyorlar

Slm kizlar
Dun ic bacaklarimda sarkmalar oldugunu fark ettim. Bugun spor salonuna kayit yaptirdim pazartesi baslicam insallah

Sagol cnm. Toparladim cok sukur 3 gun sol bobrek tarafimda agri oldu ama testlerde bir sey cikmadi. Cok sukur gecti
Gecmis olsun. Spora baslamanada cook sevindim fit bir hatun olcaksin benim doguma kadar :))

Bugunku menumude vereyim. Bugun itibari ile tek ogune gectim. Gun icerisinde sivi aldim saatlerine dikkat etmedim. Siradiyla yaziyorum.

Filtre kahve
Kiraz sapi cayi
Filtre kahve
Cay
Firin hamsi roka domates cig kabak cekirdegi
Ilerleyen saatlerde besi bir yerde cay ya da soda yada farkli saatlerde ikisini birden icebilirim

Hoş buldmm. Ara sıra uğrayabiliyorum vizeler yaklaştı konular birikti☺ ama normalde çok renkliyimdir hele bi atlatam şu dersleri

günaydın güzeller.iş yerinden evden fırsat bulup uğrayamıyorum.şöyle bir okudum keyifler yerinde maşallah.diyetim son gaz devam yarın tartıya bakalım yansıyacak mı bu durum

Bende bugün basladim.

Sabah saat 9 bucukta kahvalti
Azbisey pide ekmek
3 zeytin
1 bardak yarim sekerli cay
1 lokma peynir
1 lokma yagda yumurta
Cok az kahvaltilik (cocugu yedirmekten yiyemiyorum)
Öğleden sonra
1 dilim az sekerli revani (komsuda unutmusum)
2 bardak sekersiz cay.
1 tane kurupasta

Aksam 4 bucukta
Yarim tabak bulgur pilavi
Yarim tabak türlü
4 5 kasik corba
4 5 kasik yogurtlu kabak çitmesi
Az bisey de ekmek.
Cok yedim ama bugün cocugum cok huysuzdu.ne yedigimi bilemedim.sokuşturmuşum ağzıma ne varsa:)

Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz gene ben geldim utandim veremiyorum bir ileri iki geri diye ciktim her zaman ki gibi cikinca da ipin ucu kacti kimi görsem cok almissin diyo sunu yiyim kesin basliycam bunu yiyim kesin basliycam derken gene uctum bubaralar o kadar yoruluyorum ki ne isim gücüm bitiyo ne ev temiz kaliyo git gel vakit nasil geciyo anlamiyorum esimlede bu aralar limoniyiz bunu bile kiloya baglamaya basladim

Kilo butun sosyal hayati etkiliyor. Kari koca iliskisinide, arkadaslarla olan iliskileride. Bu yuzden silkelen ve hasibe gibi sende basla. Bak o da calisihor, 3 cocuk var ama spora yazilmis birbirinize destek olun

Slm kizlar
Dun yedigim balik dokundu herhalde sabah ve ogleden sonra midem bulandi aksamda karin agrisi ve kramplarindan sonra afedersiniz ama su gibi wc ciktim. Anca rahatladim cok sukur.
Amine Busra pazartesi baslicam cnm spora insallah
Bugunku menume gelince
Filtre kahve
5i bir yerde cay
Filtre kahve
3 yumurta z.yag ile tavada pisirdim, zeytin, peynir, domates, salatalik, kendi yaptigim sucuk (tuz atmayi unutmusum ve yenibaharini biraz fazla kacirmisim) az ceviz ve findik
Filtre kahve
Yemegimi aksam yedim. Gun icerisinde bulantim cok oldugu icin bastirsin diye kahveyi biraz fazla kacirdim

Gunaydin
Amine Busra gece uykulu yazdigim icin mesaji takima yapistir yaparken senin etiketi silmeyi unutmusum kusura bakma
Ise baslamadan bende bildirim yapayim

Gecen hafta 93.6
Bugun 92.7
Fark -0.9

Dunku bosaltim bugunku eksiye neden oldu yoksa sabit gelecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…