- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Hosgeldin babysi.azmin daim olsun.gecmis olsun bu arada.hedefin kacSelammm ben geldim. Yarış yok dimi☺ ben bu aralar bazı sağlık sorunları sebebiyle takılı kaldım . o nedenle grubumdan çıkmak durumunda kaldım. Salı günü bir doktor randevum var , inşallah cuma günü ben de menü paylaşmaya başlarım inşallah. Burada da cumaları kilo bildiriliyor galiba.. Ama ben 90+ değilim 71 ile 74 arası dönüp duruyorum uzun zamandır. Bir dahaki cuma bildirim yapıp başlayayım ne de olsa artı da olsa takımı zora düşürme durumu olmayacak
Hedefim 60 inşallah☺Hosgeldin babysi.azmin daim olsun.gecmis olsun bu arada.hedefin kac
Hoş buldumIyi pazarlar kizlar
Lonely single girl hosgeldin cnm
Dunku menumu vereyim
09.00 filtre kahve
12.30 3 kuru incir ve ceviz
16.00 sade soda
18.00 turk kahvesi
19.00 keskek
Hos gelsin kuzum naptin nasılsınSlm kızlar bende araniza katilabilirmiyim. Daha önce cuma takimlarindaydim cok da güzel kilo verdim ama çocuk tedavisi ve onun sonrasindada gecirdigim bir hastalik nedeniyle 1 ay hastanede 2 ay evde yattim ve eski kiloma geldim.
Gecmis olsun. Nesi var cocuklarin?bizde kurtulamadık hastaliklardanSlm hatunlar napiyosunuz
2 aydir çocuklarınhastaligiyla ugrasiyorum
Allah im dermansiz dert vermesin ama biktim bu enfeksiyondan
Salgin gecmio çocuklar hastalanmasin bütün ev düzen alt üst oluyoSlm hatunlar napiyosunuz
2 aydir çocuklarınhastaligiyla ugrasiyorum
Allah im dermansiz dert vermesin ama biktim bu enfeksiyondan
Canim öksürük halsirik burun akintisiGecmis olsun. Nesi var cocuklarin?bizde kurtulamadık hastaliklardan
Evet ya bide diş cikiyo oglanin bi yandanSalgin gecmio çocuklar hastalanmasin bütün ev düzen alt üst oluyo
Ayni bizimde. Gecen ay kan da enfeksiyon vardi ateslenip havale gecirdi. Bu ay once ben hastalandim sonrada kız. Kac gun oldu hâlâ öksürük var. Ne olcak kuduruk gibi durmuyo yerinde hep terliyor farkedemiyorum surekli kurutuyo bazen uzerindeCanim öksürük halsirik burun akintisi
Surup bitiyo 1 hafta sonra hastayiz
En son gittiginizde dedim hep hastayiz hic gecmiyor
Kan aldilar ciğerfilmi cektiler
Hem kanda hem cigerde enfeksiyon cikti
Şurupverdi ictik gecti 3 gün oldu yine hapsirik var bezdim
Evet ya bide diş cikiyo oglanin bi yandan
Canim ben surekli takip de ediyorum inanAyni bizimde. Gecen ay kan da enfeksiyon vardi ateslenip havale gecirdi. Bu ay once ben hastalandim sonrada kız. Kac gun oldu hâlâ öksürük var. Ne olcak kuduruk gibi durmuyo yerinde hep terliyor farkedemiyorum surekli kurutuyo bazen uzerinde
Bizimde burun akıntısı geçmediCanim öksürük halsirik burun akintisi
Surup bitiyo 1 hafta sonra hastayiz
En son gittiginizde dedim hep hastayiz hic gecmiyor
Kan aldilar ciğerfilmi cektiler
Hem kanda hem cigerde enfeksiyon cikti
Şurupverdi ictik gecti 3 gün oldu yine hapsirik var bezdim
Evet ya bide diş cikiyo oglanin bi yandan
Oyle zaten. Hic ekim ayi boyle sicak gormedim daha once. Bazilari hala kisa kollu giydiriyor cocuklara kafalarda karisik. Yagmur yagip mikroplar kirilmadiki şöyle.Canim ben surekli takip de ediyorum inan
Isi gücü biraktim nerdeyse saat basi tere bakiyorum
Bence havada var mikrop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?