- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Selamlar kızlar...yine tenha zamanlarını geçiriyor +90lar..
Zaman özellikle de kış çabuk geçiyor,nisan ayında tutuşmamak için gelin bu kışı verimli geçirelim derim ben..kışın sakladık fazlaliklarimizi siyahlarla hadi,eee yazın hepimiz gördük efil efil elbiselerle salınan hatunlari..
ben şimdilik beklemedeyim ama siz beklemeyin,gelin bizi en iyi biz anlariz..sismanlik kader degil der ünlü sişman tugce
NOT:ruyamda kardeşimin dugunu icin sacma sapan bi elbise bulabiliyordum,giymek istemiyordum ama baska elbiseye sığamıyordum..ondan bu sabah sabah aklıma geldi bunlar.bu arada düğün gerçekten nisandaben ocakta doğurup,nisana zayıflamalıyım.. şimdiden stresi sardı.. tek kardeşim var bu arada ondan galiba bu heyecanim.neyse sızı seviyorum temizlik beni bekler
Canımmm ben de öyleyim ya,kızınca hemen yerim hem de nasıl. Bende sıkıntı da bitmiyor anacım, hem biliyorsun aylardır veremiyorum da, öyle bir yapım var. Ama 1 haftadır ilaçlarımı kullanıyorum ve de 2 gündür günde en az 16 saat aç kalmaya çalışıyorum, bakalım dün 75 küsürdü bugün 74.4 oldu, inşallah zamanla veririz.hele şu bağırsaklarım bi temizlendin yavaş yavaş kasım 19da ultrason var ona göre durumum belli olacak inşallahmerhaba kızlar. bunalımım tartıya da fena yansıyor. bazı sıkıntılar var çok açık yazamıyorum. çözmem gereken şeyler var. iyice bunaldım. hırsımı yemeklerden alıyorum. en yapmamam gereken şey. tartı artıya gidiyor. birkaç gün süre tanıdım kendime. en fazla hafta sonuna kadar olur. şu tahlili de yaptırayım. hemen hizaya girilecek.
bugün sabah 86.8 ile 2.2 kilo artı çıktım ama hepsi artı değil. wc ve ödem de var içinde. az önce tartıldım 85.6 çıktım. biraz da olsa moral oldu.
Canımmm ben de öyleyim ya,kızınca hemen yerim hem de nasıl. Bende sıkıntı da bitmiyor anacım, hem biliyorsun aylardır veremiyorum da, öyle bir yapım var. Ama 1 haftadır ilaçlarımı kullanıyorum ve de 2 gündür günde en az 16 saat aç kalmaya çalışıyorum, bakalım dün 75 küsürdü bugün 74.4 oldu, inşallah zamanla veririz.hele şu bağırsaklarım bi temizlendin yavaş yavaş kasım 19da ultrason var ona göre durumum belli olacak inşallah
10 olunca ne oluyor ben pek bilmiyorum da. Çok mu düşük canımhadi inşallah bakalım. tahlilde insülin değerimi de merak ediyorum. 10 du en son
Cok haklison cnm insallah bu yaz istedigimiz vucutlara kavuscaz hepimizSelamlar kızlar...yine tenha zamanlarını geçiriyor +90lar..
Zaman özellikle de kış çabuk geçiyor,nisan ayında tutuşmamak için gelin bu kışı verimli geçirelim derim ben..kışın sakladık fazlaliklarimizi siyahlarla hadi,eee yazın hepimiz gördük efil efil elbiselerle salınan hatunlari..
ben şimdilik beklemedeyim ama siz beklemeyin,gelin bizi en iyi biz anlariz..sismanlik kader degil der ünlü sişman tugce
NOT:ruyamda kardeşimin dugunu icin sacma sapan bi elbise bulabiliyordum,giymek istemiyordum ama baska elbiseye sığamıyordum..ondan bu sabah sabah aklıma geldi bunlar.bu arada düğün gerçekten nisandaben ocakta doğurup,nisana zayıflamalıyım.. şimdiden stresi sardı.. tek kardeşim var bu arada ondan galiba bu heyecanim.neyse sızı seviyorum temizlik beni bekler
Bir qn once sikintilarindan kurtul ve basla artik fulyacim lutfen. Seni boyle girdukce ben uzuluyorum inankimerhaba kızlar. bunalımım tartıya da fena yansıyor. bazı sıkıntılar var çok açık yazamıyorum. çözmem gereken şeyler var. iyice bunaldım. hırsımı yemeklerden alıyorum. en yapmamam gereken şey. tartı artıya gidiyor. birkaç gün süre tanıdım kendime. en fazla hafta sonuna kadar olur. şu tahlili de yaptırayım. hemen hizaya girilecek.
bugün sabah 86.8 ile 2.2 kilo artı çıktım ama hepsi artı değil. wc ve ödem de var içinde. az önce tartıldım 85.6 çıktım. biraz da olsa moral oldu.
Canımmm ben de öyleyim ya,kızınca hemen yerim hem de nasıl. Bende sıkıntı da bitmiyor anacım, hem biliyorsun aylardır veremiyorum da, öyle bir yapım var. Ama 1 haftadır ilaçlarımı kullanıyorum ve de 2 gündür günde en az 16 saat aç kalmaya çalışıyorum, bakalım dün 75 küsürdü bugün 74.4 oldu, inşallah zamanla veririz.hele şu bağırsaklarım bi temizlendin yavaş yavaş kasım 19da ultrason var ona göre durumum belli olacak inşallah
10 olunca ne oluyor ben pek bilmiyorum da. Çok mu düşük canım
ben de üzülüyorum canım yaa. inşallah yoluna girecek herşey.Bir qn once sikintilarindan kurtul ve basla artik fulyacim lutfen. Seni boyle girdukce ben uzuluyorum inanki
Hoşgeldin canım.. öncelikle kendini tanıyabilirsin boyun yasin kaç kilosun falan..MErhaba doğum sonrası kilolarından müzdaribim. Kızım 8.5 aylık oldu Artık diyete başlamak istiyorum. Nasıl katılabilirim aranıza ne gibi şartları var acaba ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Çok teşekkür ederim o zaman bir sonraki mesajımda yazayım:)Hoşgeldin canım.. öncelikle kendini tanıyabilirsin boyun yasin kaç kilosun falan..
kurallarimiza gelince hergun akşam gün içinde ne yeyip ictigini,yaptığın sporu ve dakikasını yaziyorsun,burada yorumluyorz.
her cuma da tartı günümüz..öncesi ve cuma günü olan kilonu aradaki farkını yazıyorsun bu kadar.
Hiç o suratını sallandirma,97 de neymişMerhaba arkadaşlar . 169 boyum 97.3 kiloyum28 yaşındayım. Kızım 8.5 aylık halen emiyor ama eskisi kadar aktif değil tabii. 13.30-17.30 arası çalışmaya başladım bankacıyım işim masa başı yani. Sporu mümkün olduğunca yapıcam fakat haftada 3 gün ile başlayacağım evde 30 dk leslie yapıcam. Sonra her güne çıkarıcam. Diyete bugün başladım. Hedefim ilk etapta şubatın sonuna kadar en az 10 kilo vermek. Ama asıl hedefim 6 ayda 75’leri görmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?