Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Onemli degil canim :)

Kızlar gece gece düşündüm de ben uzun zamandr her istedigimi yemiyorum.karbonhidrat cok az tüketyrm abur cubur cok cok nadir hep bi diyet modundaym.haftaici nerdeyse hic ekmek yemiyorum haftasonu da sadece kahvaltida o da bikac d.ama bu sekilde kilo veremyrm.bu hafta bir gun pilav ve bir gun ekmek yedim hemen iki kilo aldm.benim bunye bozulmus.kendimi az yemeye alıştrmışım hep diyet modunda olmaya.metabolizma bu düzene alışmış.nerdeyse bir yıldr hep kontrolluyum ama böyle beslenemem ki ben inanin cogu zaman aclik cekiyrm.oyle doyunca yemiyorum her zaman.bu sekilde ancak sabit kalyrm.sizlere düzenli menü paylasaym bi de siz bakın acaba düşündügm gibi az mı yiyorm yoksa fazla yiyorum da fark etmiyor muyum??

Günde tek öğün mü besleniyorsunuz acaba

Evet cnm bir sure tek ogun beslenicem. Bir sistem uyguluyorum simdilik bu sekilde devam edicez.

Zaten kilo verdikten sonrada her iatedigimizi yersek koruyamayiz. Ornegin ben. Eskiden cok kilolar verdim ama fazlasiyla geri aldim hep. Zetrn onemli olan koruyabilmek kilo bir sekilde verilir asil korurken nefsine hakim olmak onemli. Nasil olsa verdim yiyeyim yine alirsam yine veririm mantigi olmamali. Gerci senin durumun biraz daha farkli cunku sen daha vermek istiyorsun. Bir hafta boyunca buraya giremedigin gunler bile olsa evde bir deftere not et yediklerini. Her seyi not et ama. Gecerken agzina 2-3 findik mi attin yaz. 1 bardak su mu ictin yaz. Hic bir seyi atlama. 1 hafta sonra geri donup bir oku eger bir hata yapiyorsan daha iyi gozune carpar. Hatta 1 hafta sonra butun sayfalarin resmini cekip burayada yukle hepberaber bakalim. Gunluk degil toplu olarak gorursek belki bir seyler duzenleyebiliriz tabi bu benim fikrim yinede sen bilirsin ❤

Iyi fikir yazip sizinle paylasaym.simdi annemd geldm bikac gun sonra donunce yazacam soyle on gunluk falan.bakalm gercekten cok mu yiyorm.az yiyince verebiliyor muym??

Bugünkü menüm
Sabah geç kalktik.11 gibi kahvalti
Domates roka taze biber
3 tane zeytin
2 3lokma peynir
2 bardak yarim.sekerli çay

Aksam 6 da
(Rejime aykiri ama esim pizza istedi.yapinca yidim
2 dilim pizza ve 1 bucuk bardak kola

Saat 9 gibi
Yarim elma
Çeyrek nar

Bugünlük bu kadar.aralarda bisey yemedim atistirmadim.

Alirsin insallah canim
Cokta gelemiyorum diyet konum cok istikrarsiz oldugu icin bir yanim acilen birseyler yapmam gerektigini soyluyor bir yanim cok hoş vurdumduymaz
Yuzumde yok ki gelip sizinle ilerleyeyim

Gecmis olsun
Tansiyon oynuyor olabilir
Kansizliklik olabilir bi tahlil vermek en iyisi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…