Onemli degil canim :)Gunaydin
Amine Busra gece uykulu yazdigim icin mesaji takima yapistir yaparken senin etiketi silmeyi unutmusum kusura bakma
Ise baslamadan bende bildirim yapayim
Gecen hafta 93.6
Bugun 92.7
Fark -0.9
Dunku bosaltim bugunku eksiye neden oldu yoksa sabit gelecektim
Günde tek öğün mü besleniyorsunuz acababugünkü menüm
gün içerisinde sırasıyla
filtre kahve
kiraz sapı çayı
çay
18:30 kıymalı karnıbahar, yoğurt, fındık
filtre kahve
Günde tek öğün mü besleniyorsunuz acaba
Zaten kilo verdikten sonrada her iatedigimizi yersek koruyamayiz. Ornegin ben. Eskiden cok kilolar verdim ama fazlasiyla geri aldim hep. Zetrn onemli olan koruyabilmek kilo bir sekilde verilir asil korurken nefsine hakim olmak onemli. Nasil olsa verdim yiyeyim yine alirsam yine veririm mantigi olmamali. Gerci senin durumun biraz daha farkli cunku sen daha vermek istiyorsun. Bir hafta boyunca buraya giremedigin gunler bile olsa evde bir deftere not et yediklerini. Her seyi not et ama. Gecerken agzina 2-3 findik mi attin yaz. 1 bardak su mu ictin yaz. Hic bir seyi atlama. 1 hafta sonra geri donup bir oku eger bir hata yapiyorsan daha iyi gozune carpar. Hatta 1 hafta sonra butun sayfalarin resmini cekip burayada yukle hepberaber bakalim. Gunluk degil toplu olarak gorursek belki bir seyler duzenleyebilirizKızlar gece gece düşündüm de ben uzun zamandr her istedigimi yemiyorum.karbonhidrat cok az tüketyrm abur cubur cok cok nadir hep bi diyet modundaym.haftaici nerdeyse hic ekmek yemiyorum haftasonu da sadece kahvaltida o da bikac d.ama bu sekilde kilo veremyrm.bu hafta bir gun pilav ve bir gun ekmek yedim hemen iki kilo aldm.benim bunye bozulmus.kendimi az yemeye alıştrmışım hep diyet modunda olmaya.metabolizma bu düzene alışmış.nerdeyse bir yıldr hep kontrolluyum ama böyle beslenemem ki ben inanin cogu zaman aclik cekiyrm.oyle doyunca yemiyorum her zaman.bu sekilde ancak sabit kalyrm.sizlere düzenli menü paylasaym bi de siz bakın acaba düşündügm gibi az mı yiyorm yoksa fazla yiyorum da fark etmiyor muyum??
Iyi fikir yazip sizinle paylasaym.simdi annemd geldm bikac gun sonra donunce yazacam soyle on gunluk falan.bakalm gercekten cok mu yiyorm.az yiyince verebiliyor muym??Evet cnm bir sure tek ogun beslenicem. Bir sistem uyguluyorum simdilik bu sekilde devam edicez.
Zaten kilo verdikten sonrada her iatedigimizi yersek koruyamayiz. Ornegin ben. Eskiden cok kilolar verdim ama fazlasiyla geri aldim hep. Zetrn onemli olan koruyabilmek kilo bir sekilde verilir asil korurken nefsine hakim olmak onemli. Nasil olsa verdim yiyeyim yine alirsam yine veririm mantigi olmamali. Gerci senin durumun biraz daha farkli cunku sen daha vermek istiyorsun. Bir hafta boyunca buraya giremedigin gunler bile olsa evde bir deftere not et yediklerini. Her seyi not et ama. Gecerken agzina 2-3 findik mi attin yaz. 1 bardak su mu ictin yaz. Hic bir seyi atlama. 1 hafta sonra geri donup bir oku eger bir hata yapiyorsan daha iyi gozune carpar. Hatta 1 hafta sonra butun sayfalarin resmini cekip burayada yukle hepberaber bakalim. Gunluk degil toplu olarak gorursek belki bir seyler duzenleyebiliriztabi bu benim fikrim yinede sen bilirsin ❤
Aynı benkilo aldığı için kilo bildirimine yüzü tutmayan ben
Aynı ben
Alirsin insallah canimOooo bahar hanımlar gelmiş.
Şu sitede vefalılardan birisin baharBi müddet gelmesende bilirim ki mutlaka gelirsin.
Gelmediğin günlere ayrıca gıcığım o ayrı.
Ehliyet almadım henüz daha yeni kursa başlıyorum 2 kerede direksiyona oturdum.
Gecmis olsunSon bir haftadır hiç iyi değilim.
Deprem korkusundan oluyor diyodum sürekli sallanıyorum gibi hissediyorum.
2-3 gündür iyice arttı. lavaboya falan eğilirken daha çok oluyo ve başım dönüyo.
Haftasonu beni perişan etti desem yeri.
Hiç geçmez devam ederse dr gidicem tabiki. kulakla ilgili bişey olur falan anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?