Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çoğu kişi öyle diyor canım ama bir takım grup var uyku eğitimi şart diyor ben asla vermek istemiyorum vicdanım el vermiyor ama hiç düzelmeyecek diye korkutuyolar
Daha çok küçük bence,şuan eğitim falan değil en çok sana ihtiyacı var,anneyle bebek arasında en büyük bağlardan biri emzirmek diye düşünüyorum..
Ayrıca anne olmak kolay olsaydi cennet annelerin ayaginin altinda olmazdi..azicik daha sabir sonra yastigiini alıp gelecek "anne uykum geldi diye" emin ol.

Kızlar merhaba. Ben Gül. diyeti bırakalı 76 dan 99 ları gördüm bir türlü başlayamıyorum. Psikoljik alt üst durumda. Aslında yediklerimiz de etkiliyor tabi. Nasıl başlayacağım bilemiyorum hergün yarın haftaya derken aylar olmuş.nasıl olacak bu dönüş elbiselerim olmuyor. İşe giderken ne giyineceğimi şaşıyorum. Oyy
Oyy keşke başlayabilsem. Eski pantolonlarımı giymek istiyorum yeniden.

Ay iki ayda 13 kilo müthişş nasıl başardınız :)

Tesekkur ederim cnm.
Facebookta grup var "ahmet apa ile yitik sifayi bulanlar" diye. Ordaki programi uyguluyorum.

Guzel memu cnm ilerleyen zamanlarda karbonhidrati biraz daha azaltabilirsin

Bence bez stok yapma alerji durumu olabilir her cocugun cildi farkli olabilir. Benim buyukte prima alerji yapmisti molfix almistim. Ortancada molfix kizartti komili aldim. Ucuncude minnies kullaniyorum

Cok sevindim cnm insallah dogumdan sonrada konusmasi ilerlemeye devam eder.

Hahahaha bu yuzden ben de ucunu pes pese yaptim rahata alismadan buyusun ucude diye

Bende ayni durumdayim
Haziranda gece beslenmesini kestik, agustosta emzik biraktik, Eylül'de tuvalete gitmeye basladik tam abla olduk yani

Abla olmus yusra tugba hanim aferin ona masallah

Ayyy siz tecrübeli annesiniz uykular ne zaman düzene giriyo : 8.5 aylık kızım gündüzleri 1.5-2.5 saat arası uyuyo toplam (3 uyku şeklinde toplm) gecelrride sık sık memeye uyanıyo
Uykusuzluk cok zor biliyorum ama kizim 3 ay emdi. 2 sene sık disini emzir ne olur. Emen bebek gibisi var mi? Ben uzuntumden hastalik gecirdim emmeyi bırakınca. Ustelik oyle mama icen bebek uyur diye birseyde yok. Biz 27 ayligiz hâla uyumadi bak, gece sut icmemesine ragmen 6 saat icinde bir kez mutlaka uyanir 1 saat uyanık durur

Bez konusunda bende asla stok yapmam.
Yusra da huggies aldik ilk 3 ay. Sonra molfikse geçtik memnun kalmadik. 5 aylikken falan sleepy aldik. Yazlari o da alerji yapti. En son gecen kiştan beri yani 19 20 aydan sonra tekrar molfiks aldik. Bu bebekte henuz karar vermedim ne marka alacagima

Molfiksi taktığımız anda alerji yapmıştı bize de komili aldık biminkini aldık adını unuttum. En son A 101 in bezi var inan aşırı alerjik olan çocuğuma alerji yapmayan tek bez artı bir de prima yapmıyor ama aşırı pahalı. Sofio dı galiba a 101in kendi bezi çok tavsiye ederim baya kullandık

Ben kızımı bim in bezi ile buyuttum,ama alerjik bi yapısı yoktu çok şükür..beze verilen para önemsenecek kadar çok malesef..keşke tüm kk üyleri doğum yapanlara 1 paket bez,ıslak mendil yollasa..ne güzel olurdu beee..kafamda deli fikirler

Tanit kendini canım.. boyun kilon çoluk çocuk falan?
27 yasınaym boy1.64 kg106.7
2 cocuk annesiyim
Daha once kadınlar kulubunde cok guzel kilo vermistm (22kg) 79 kg a kadar dusmüstum motivasyon harika oluyor buradaki paylasmlar sayesinde ama daha sonra arkadaşlar dagıldı butun duzen kactı kilo vermek yerine almaya basladm birde 2. Cocuk devreye girince kilolar aldı basını gitti maalesef ve uzun suredir kendime hakim olamıyorum maalesef motıvasyona ıhtiyacm var tekrar kendimi toparlamak lazım

O zaman hoşgeldin tekrardan diyelim..
bi kere yapmışsın yine yaparsın canım,yeter ki gerçekten iste.biz destek için hep buralardayız..
Hadi bakalım gazan mübarek olsun..aksam menünü bekliyoruz.

O zaman hoşgeldin tekrardan diyelim..
bi kere yapmışsın yine yaparsın canım,yeter ki gerçekten iste.biz destek için hep buralardayız..
Hadi bakalım gazan mübarek olsun..aksam menünü bekliyoruz.
Tesekkurler insallah bu defa tam olur da birdaha geri almamak üzere veririm umarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…