- 4 Eylül 2016
- 122
- 554
- 53
- 33
Telefonu ayarladım su bildirimi İcin ben cay olarakta 9 bitkili cay iciyorum daha oncede oyle yapmstmCuma günleri tartı günümüz..öncesi ve sonrasını,farkini yazarsın..
bu arada yesilcayini,suyunu ve sporunu ihmal etme.
Aksam toplu şekilde yazılıyor canım.Bu arada menü bildirimi aksam toplu sekilde mi atılıcak sabah oglen aksam ara ogun ve su bildirimi seklinde yoksa her ogunu yaptgnzdamı paylasıyorsunuz
spora da ilerleyen zamanlarda baslarım insallah
TamamdırAksam toplu şekilde yazılıyor canım.
HosbuldumEGESRAYILMAZ hoşgeldin :)
valla hiç sorma. gerçi ben bugün ucundan başladım. akşam az bozuldu ama yine de geçen günlere göre iyiydi bence. beraber başlayalım canım.Kızlar merhaba. Ben Gül. diyeti bırakalı 76 dan 99 ları gördüm bir türlü başlayamıyorum. Psikoljik alt üst durumda. Aslında yediklerimiz de etkiliyor tabi. Nasıl başlayacağım bilemiyorum hergün yarın haftaya derken aylar olmuş.nasıl olacak bu dönüş elbiselerim olmuyor. İşe giderken ne giyineceğimi şaşıyorum. Oyy
Oyy keşke başlayabilsem. Eski pantolonlarımı giymek istiyorum yeniden.
olur canım. ama şu aralar psikolojim pek iyi değil. bir süre 3 öğün yiyelim. aralarda abur cubur yok. hazırlayalım kendimizi. haftaya falan da tam başlarız. ne dersin? tatlı yok, karbo az. tartı fena yoksa bonusum60kiloyum fulya bi omuz at başlayalım seviyelere olur mu?
60kiloyum fulyacım 1 kasım başlangıç tarihim oluyo.
Yarın akşam niyet et dediler bana kasıma başlamış giriyorum inş.
Gelcen mi
valla hiç sorma. gerçi ben bugün ucundan başladım. akşam az bozuldu ama yine de geçen günlere göre iyiydi bence. beraber başlayalım canım.
olur canım. ama şu aralar psikolojim pek iyi değil. bir süre 3 öğün yiyelim. aralarda abur cubur yok. hazırlayalım kendimizi. haftaya falan da tam başlarız. ne dersin? tatlı yok, karbo az. tartı fena yoksa bonusum
Tartıyı boşver 110 a dayandım bende.
Başlıyosak başlıycaz kendimize göre yorum katmıycaz.
Ne yazıyodu buna başlamak için değil bitirmek için niyet edin.
Bu ara çok sıkıntılıyım bende ruhen ve bunun çok büyük payı eski kiloma dönmemde.
Okuduğumu bile zor anlıyorum inan.
aynen. Allah ferahlık versin.
aynen battıkça battık. düzlüğe çıkma vakti. ben de çok soğudum. ama kaçmanın da faydası yok. tartı yukarı çıkıyor.Buraya gelemeyişimde bu yüzden.
Soğudum herşeyden.
Eziyet kendime oturup kötü sonu izlemek gibi.
Çok çok istekli değilim ama düştüğümde beni kaldırmadan bırakmayanlar var.
Onların hatırı var.
Korkuyodum başlamaktan başlayamamaktan...
Hepsini bi kenara koyuyorum sadece yapılcakları yapıcam.
y.o.l.c.u herkese nasip olmaz onun gibi arkadaş çok şanslıyım
ben de öyle diyorum. Allah büyük. Allahın izniyle başarırızAmin bi düze çıkamadık ikimizde. İnş bu son.
Allah büyük allah yardımcımız.
Sadece kilo kaybı değil manevi tarafıda var.
aynen battıkça battık. düzlüğe çıkma vakti. ben de çok soğudum. ama kaçmanın da faydası yok. tartı yukarı çıkıyor.
ben de öyle diyorum. Allah büyük. Allahın izniyle başarırızoldu bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?