- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Benn aktardan alıp kendim demliyordum diyetteyken oldukça ise yarıyordu,poşet hakkında bi bilgim yokKızlar bu sallama yeşil çay gerçekten yağ yakmaya yarıyor mu bilgisi olan var mı acaba☺
Çok teşekkür ederim inş hedeflediğim kiloya düşerimHiç o suratını sallandirma,97 de neymiş
kilo verilir sen yeter ki kararlı ol,en kısa zamanda hedefine ulaşırsın,bizde destek için buradayız her zaman..
Ben diyetteyken poset yesilcay ve kiraz sapi cayi kullandim. Kiraz sapi cayi bana daha etkili olmustuKızlar bu sallama yeşil çay gerçekten yağ yakmaya yarıyor mu bilgisi olan var mı acaba☺
Nasilsin canim, hazirliklara basladinmiBenn aktardan alıp kendim demliyordum diyetteyken oldukça ise yarıyordu,poşet hakkında bi bilgim yok
MErhaba doğum sonrası kilolarından müzdaribim. Kızım 8.5 aylık oldu Artık diyete başlamak istiyorum. Nasıl katılabilirim aranıza ne gibi şartları var acaba ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Hayirli olsun cnm ben de 30 agustosta grupla beraber basladim 13 kilo verdim simdiye kadar. Dun basladim bende spora insallah guzel sonuclar alicazMerhabaa
Sık gelemiyorum, çok yoğun koşturmalı geçiyor günlerim..
Seviyeleri yapmaya başladım, 16. Günüm bugün. Bu sabah 97.5 dim..
Spor salonuna yazıldım, 2 gün pilates, 1 gün fitness olacak şekilde 3 gün gideceğim. Spor salonuna gidebilmek için dolmuşla yarım saat gideceğim.. Dolmuştan sonra da 15-20 dk yürüme mesafesi var.. Epey bi spor yapmış olacağım yani..
Cumartesi başlıyorum inşallah..
Ay iki ayda 13 kilo müthişş nasıl başardınız :)Hosgeldin cnm
Hayirli olsun cnm ben de 30 agustosta grupla beraber basladim 13 kilo verdim simdiye kadar. Dun basladim bende spora insallah guzel sonuclar alicaz
Teşekürler bitanem iyi olmaya çalışıyorum..uykusuz geceler,tuvalet nöbetleri başladı..Nasilsin canim, hazirliklara basladinmi
Bayağı iyi:))Bugün ki menüm.
Kahvaltı: 1 yumurta 1 dilim süzme peynir 5 zeytin domates maydanoz 2 dilim ekmek yeşil çay
Ara öğün: filtre kahve 5 kuru erik
öğle: 2 kepekli galeta 1 bardak ayran
akşam: 1 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmek bol yeşil salata biraz tavuk sote biraz pırasa bir bardak kefir.
Tuvalet nobeti derken sen mi gidiyorsun kizina egitim falan mi veriyosunTeşekürler bitanem iyi olmaya çalışıyorum..uykusuz geceler,tuvalet nöbetleri başladı..
bebiş için hazırlık yapmadım henüz ama evin genel temizliğini komple yaptım beni biraz idare eder diye düşünüyorum.
çocuk düşünmeyince bi daha hiç eşya ayirmamistim şimdi yeniden minnak minnak esyalar alma vakti..ozellikle de bez stoklamayi düşünüyorum
sende durumlar nasıl??
Ben tuvalet nöbeti tutuyorum :))Tuvalet nobeti derken sen mi gidiyorsun kizina egitim falan mi veriyosun
Bende farkli sayilmam. Uykusuz geceler oldugu gibi devam edicek iste
Benim kiz daha kucuk olduğu icin hicbir seyini ayirmamistim. Onun kucuklerini 0 3 ay olanlari ayirdim. Cok bir eksigim kalmiyor. Yarin detayli usgye gircem cok heycanliyim
ErVa da kıskanır gibi geliyor ama bakalım neler olacak..Bende kış temizliği adi altinda biseyler yaptım. Bol bol misafir alcam bu ara. Sonra zaten alamam. Birazda yusra tugba sosyallessin diye uğraşıyorum...
Bol bol oyun oynuyoruz, konusturmaya çalışıyoruz. Son 2 haftadir cok degisik kelimeler tekrar etmeye basladi cok mutluyum. İnsallah doguma kadar derdini anlatabilecek duruma gelir ve dogumda etkilenmez :'( dogumda napcak cok merak ediyorum
İstanbulda devlette sira bulmak cok zor. O yuzden ozelde yaptircam malesef. Ama en azindan ilgileniyorlar :)Ben tuvalet nöbeti tutuyorum :))
Yatağı yorganı önüne serecem sonunda:))
Devlet hastanesinde öyle çok ilgilenmemişti benimle detaylı ultrason için,bi olumsuzluk olursa söylüyor sanırım..
Belki senin orada öyle değildir bilemiyorum,ben özel hastanede neye benzediğini görmüştüm cocugumun
Bende ayni durumdayimErVa da kıskanır gibi geliyor ama bakalım neler olacak..
O değilde tam rahata alışmıştım,derdini anlatıyor,sütten kesmişim,bezden kurtulmuşum,şimdi herşey sil baştan.. acaba ben hazır miyim bilmiyorum
Çok acıktım ama zamanla kolaylaşıcak biliyorum:)Bayağı iyi:))
Hadi bakalım gazan mübarek olsun
Ayyy siz tecrübeli annesiniz uykular ne zaman düzene giriyo : 8.5 aylık kızım gündüzleri 1.5-2.5 saat arası uyuyo toplam (3 uyku şeklinde toplm) gecelrride sık sık memeye uyanıyoBende ayni durumdayim
Haziranda gece beslenmesini kestik, agustosta emzik biraktik, Eylül'de tuvalete gitmeye basladik tam abla olduk yani
Malesef memeden kesmeden gece uykusu düzene girmiyor canım,en azından bizim öyle olmuştu.. benim kızım memeye bağımliydi resmen gece eziyet ediyordu bana,bineronu reddediyordu..babasıyla kaynanama yolladim 2 gün orada kaldı,geldiğinde elinde biberon vardı..Ayyy siz tecrübeli annesiniz uykular ne zaman düzene giriyo : 8.5 aylık kızım gündüzleri 1.5-2.5 saat arası uyuyo toplam (3 uyku şeklinde toplm) gecelrride sık sık memeye uyanıyo
Çoğu kişi öyle diyor canım ama bir takım grup var uyku eğitimi şart diyor ben asla vermek istemiyorum vicdanım el vermiyor ama hiç düzelmeyecek diye korkutuyolarMalesef memeden kesmeden gece uykusu düzene girmiyor canım,en azından bizim öyle olmuştu.. benim kızım memeye bağımliydi resmen gece eziyet ediyordu bana,bineronu reddediyordu..babasıyla kaynanama yolladim 2 gün orada kaldı,geldiğinde elinde biberon vardı..
Gece uyumadan sütünü içti ve sabaha kadar deliksiz uyumuştu.. yani azıcık sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?