Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yapma o kötüye gitme kısmını durdurmaya çalış. Çocuklar zorluyo insanı gebeyken ayrı doğunca ayrı hissediceksin.
Analığın şanından hep :)

Bu akşam marketten yeşil çay Nescafe ve de hazır çorba aldım hani şu Kaynar suya atılıyor ya kupaya konulup .şöyle birkaç gün böyle besleneceğimm bakalım ne olacak zaten sağlıklı beslenme diye bir şey yok benim için ne kadar az beslenirsem o kadar iyi .şu an zaten bağırsaklarımın maksimum seviyede boş bırakmalıyım ki 1 ay sonraki tedavim rahat geçsin Hayırlısı bakalım. Çok heyecanlıyım bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum inşallah vücudumdaki karbonhidrat makarna poğaça pilav kalıntılarını yok etmek istiyorummm.

Yapma o kötüye gitme kısmını durdurmaya çalış. Çocuklar zorluyo insanı gebeyken ayrı doğunca ayrı hissediceksin.
Analığın şanından hep :)
Mesaja ek yaptim
Evet bu hisler ömür boyu sürer herhalde. Yusra zor bi cocuk ama bazi konularda bir o kadarda kolay. Sorun bende aslinda

Maşallah çok güzel özenilmiş bir menü suyuyla çayıyla.

Tek sorun bence ekmek sayısı. Yüksek kiloda çok ekmek yiyen biri ekmeğe devam ederek diyet yapınca böyle yarım dilim olmaz.
2-3 dilimle başlanıyor. Kilo azaldıkça ekmekler listeden bir bir çıkartılıyor.

Kahvaltında da peynirini zeytinini dolu dolu ye.

Az yiyerek yapılan diyetler eninde sonunda bırakılıyor sonra geri alınıyor.

İnan hazir corbalarinda o pogaca pilavdan fai yok bence. Hergun yapamazsan da fazla yapip buzluga at. Zaten illa corbada sart degil bol bol sebze yemeği en iyisi

Yok canm ben kendi. Bnyemi biliyorum eger ekmek yersem kilo veremem cok fazla mesela suyu yeterli icmyim istediğim kadar ac drym yine veremem ama bakma yarım dilim ekmek yedigime simdi İlk hafta ya eksik ckyım tartıdada motıve olum diye normalde sağlıklı beslenirken sabah 2 dlim oglen 2 slm aksamda 1 dlm iyiyordum sonradan da oglen 1 aksamda ekmeksiz gecrydm yine oyle yapcam

Ne tedavisi olucaksın?

Makarna pilav kalıntısından kurtulmak istiyosan eklemeye devam etme.
Sağlıklı beslenmek bazen umrumuzda olmuyo ama seninki beslenme biçimine dönmüş.

Aralıklı oruç yanıltıyor sizi burda biri daha vardı yapan. Hiç bişeye yaramadı. Kolada içerdi serbest saatinde.

İntermetting Fasting aslı. İf diyoruz kısaca.

2 öğünlü 16-17 saat açlıkla yapılan diyet.
Her istediğinden yenecek gibi bişey yok öyle olur mu hiç?
Zararsız şeylerden bol yiyip karnını doyurarak saatlere uyarak kilo veren çok kişi var.

Benim başlayacağım programda buna uyuyor.

Aynen doğru yapıyomuşsun bak :) tamam ilk hafta motivesi olsun yarım ye

60 lı kilolarda biri bile 2 dilim ekmek yiyebiliyosa kahvaltıda var 90 ları sen düşün.

Ha ben ekmeği kesicem diyosan o zaman ona göre düzenliycen listeni.

Birde hergun aynı olcude yememek lazım bazen daha fazla bazen de daha az yemek lazım bunyeyi sasırtmak adına hatta birkaç gün 2 ogun yediysen 1_2gun 3 ogun ıyıcenki yag yakmaya devam etsin metabolizma depolamasn korkup

Herşeyi bilip bu kilolara çıkmak ahh ahh

Yok ekmegı komple kesmem zaten ilerleyen menulerde goruceksınız ben kahvaltıyı hıc kısıtlamam istediğimi yerim o ogunde hatta cok yuksek kalorılı bireyler cektiyse canm erhangı bır ogunde onu yemem yarın kahvaltı saatine saklarım kahvaltı ogunu yerine tuketirim cunku aksama kadar yakarım kafasındayım

6 senedir kola içmiyorum, 3 senedir paketli hiçbir şeye ağzımı sürmedim, genelde sebze ve bakliyat ağırlıklı kuru fasulye nohut ne bileyim öyle şeylerle besleniyorum ama ben kendimi aralıklı oruçta sağlığımı bulduğumu hissediyorum, yeşil çay ve nescafe aldım 3 senedir ilk kez içeceğim yarın ,beslenme biçimim bu değil yani. Sadece birkaç gün böyle geçirmeye çalışacağım mesela hazır çorba aldım dedim. Onu da en son 2016da almıştım, oğluma alerji yapımca bırakmıştım onu da 3 senenin sonunda içeceğim bakalım.. Tedavi de şu, ultrasonum var,bir sıkıntı görülürse kolonoskopi yapılacak şimdi ibs tedavisi oluyorum
Bu if ile 8 cm inceldim daha ne olsun ☺tartıda bir eksilme yok ama

Ben zaten hazır gıdalara bişey demedim ara ara kullanıyoruz hepimiz. İstediğimiz herşeyi yiyerek olmadığını demek istedim.
İncelme olduysa ne güzel ödem vs hep gitmiştir.
Ama bu sistemle mutlaka eksilme olmalı.

Geçmiş olsun ayrıca.

Bonus canıö geçmiş olsun. İnşallah başlarız yarın . Şimdi nasılsın baş dönmen geçti mi.belki diyet dhaa iyi gelir sana.
[/QUOTE]
Diyetisyene gidiyorum canım o verdi listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…