- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Tamam canım. başlayalım.rishrose bizim yapacağımız program zaten karatay beslenmesinin sıvı kuralı eklenmiş hali. Oruçlara hazırlık için.
Sende karatayla eşlil edersin bize.
1 kasımda başlarız hepimiz.
Çok iyi vermişsin canım. Maşallah. Darısı bana,bizeGunaydin
30 agustosta 105le basladim. Bugun 91.1 geldim cnm
Aksam menusu yasakli olmayan yiyeceklerden doyana kadar cnm siniri yok ☺
Tamam canım. başlayalım.rishrose bizim yapacağımız program zaten karatay beslenmesinin sıvı kuralı eklenmiş hali. Oruçlara hazırlık için.
Canım bu mesajınla yapabileceğim netleşti kafamda inşallah bu kez azimli olacağım yavaş yavaş90 lar dinlemeden olur mu? Yooohhh
Çok iyi haberler bunlar. Bir de o kalan deriyi hallettin mi tamamdır . Göbek malesef rahatsız edici oluyor. Benim 3 sezeryan var. Yumuşaçık göbeğim.Günaydın arkadaşlar, şu son bir haftadır o kadar az yiyorum ki kendime şaşırıyorum☺ çok şükür ama kilom hızla artıyor, tabiki de sadece tartıda, belim incelmeye devam ediyor,zamanında o kadar çok makarna poğaça ekmek pilav yedim ki, şimdi göbeğimde lümbür lümbür sallanıyor☺ yani göbeğimdeki yağlar eridi,sadece derilerin toparlanması kaldı, şöyle anlatayım göbeğimde abartısız 10 kiloya yakın içi dolu yağ vardı,nisandan beri onları erittim Allahın izniyle, şimdi sadece 1 kg deri mi desem içi boş ama yağ var anlatabildim mi o kaldı. 1 haftadır da bağırsak tedavisi görüyorum hayırlısıyla bağırsaklarım da temizlenip sağlığıma kavuşursam, hızlı bir düşüş bekliyorum tabi 1 ay kadar daha süreye ihtiyacım var gibi geliyor☺
Deneyeyim ins faydasi olur.canm bu 40 günlük seviyeyi bende katılaym sizinle .belki 3 5 kilo gider.simdi tamamen yasaklı olanlar neler.genel kuralları tam bilmiyorm.face m yok bakamıyrmBant değilde eliptik al derim.
Günaydın canımGunaydın kızlar
Bu son ama. Sana 2 gün izin .bebişi de sev.İnşallah beraber başaracağız.Ama ben pazar baslayaym.cumartesi arkadaslarla toplanacaz bebek gormeye gidecez.son kez yerim 3kasimda baslarm
Ben kızımi parka goturdum geldim,ocaktada ekşili pırasa yemeğim var yaninda yogurtla iyi gider diye düşünüyorum..Kızlar neler yapıyorsunuz ? Bugün evdeyim ama hergün çalışsam diyet daha kolay olurdu sanırım. Kadın olmanın da etkisi var tabi mutfak ellerimizde.
Em güzeli park güneşli havada. Rafadan tayfa bizim de favorimiz.:))Ben kızımi parka goturdum geldim,ocaktada ekşili pırasa yemeğim var yaninda yogurtla iyi gider diye düşünüyorum..
Ayaklarımı uzattım hem dinleniyoum hemde ervay 'la rafadan tayfa izliyoruz:)
Bonus tatlım sen seviyelere başla. ben daha sonra katılayım sana. şu an psikolojik durumum hiç iyi değil. ben az karboyla devam edeyim. bunu yaparsam iyidir. ilk önce sorunlarımı çözmeliyim.
Merhabalar. Bugünki menü;
Sabah 08.30: 1 yumurta 1 dilim süzme peynir 5 zeytin domates salatalık biber 2 dilim tam tahıllı ekmek tarçınlı yeşil çay
11.30: 1 yemek kaşığı kuru üzüm filtre kahve
15.30: 1 bardak tarçınlı süt 2 tane kepekli galeta
18.30 : 1 kepçe mercimek çorbası 1 tabak karalahana yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Canım ille o diyetiyapacaksın siye birşey yok ki. Az karbon ile başlarsın. Sonra daha sıkı yaparsın . İnşallah olur .gel başşayalım bir şekildeBonus tatlım sen seviyelere başla. ben daha sonra katılayım sana. şu an psikolojik durumum hiç iyi değil. ben az karboyla devam edeyim. bunu yaparsam iyidir. ilk önce sorunlarımı çözmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?