- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ay bonus gercekten. cok sevindim baslamana anlatamam aklimdaydn hep.niye yazmiyo baslamadi mi diye düsunuyordum.benim de 2 gün bitti.emin ol en zoru ilk hafta olacak.eksi gorunce motivasyonumuz artacak.ara ara benim de sıkıntılar oldu ama diyeti bozmadm.hic.İyi geceler
@bengisu022 4.günü sağ salim bitirdim sandığımdan çabuk adapte oluyorum.
İki gün bende bamya ile bulgur yemiştim.
Rahatsızım biraz o yüzdende sıkıntım var ama biraz diyetinde ilgisi var baş ağrım oldu.
Sen de basla canm.yoksa dikkat etmiyorz ve gittikce arti cikiyorzIyi geceler kızlar, nasılsınız
bengisu022 ve Bonus maşallah size ne iyi ettinizde başladınız başlamak bitirmenin yarısı
Bonus bu arada tahin de yasak yenilemiyo.
bengisu022 çok umutluyum çok inanıyorum çok güveniyorum programa.
Sanada aynen güveniyorum
ISILDURU sarışın gelsene su çok güzel
Sen çok iyi gidiyordun nazarlara mı geldin nedirhiç güleceğim yoktu çok yaşa sen,
Sessiz ve derinden takipteyim canlar bir haftadır karatay yapıyoruminşallah devam ederim aminnn
hiç güleceğim yoktu çok yaşa sen,
Sessiz ve derinden takipteyim canlar bir haftadır karatay yapıyoruminşallah devam ederim aminnn
Sen çok iyi gidiyordun nazarlara mı geldin nedir
Neyse karatayin hayırlı olsun bakalım..
Canım işten yeni geldim . Anca gördüm mesajını. İyi öğlenlerGünaayyyydınnn
Nasıl olsun şimdi yemek hazırlıyorum onun yiyeceğim. Okulda yemek mümkün değil.Seninki nasıl gidiyor?
Guzel menu olmus.afiyet olsun
Senin bransn ne?valla tavsiyeler guzel dikkate qlacagmAflyet olsun. Zaman hizla akip gidiyor . Kis da kapida . Benim de kahvalti yapma firsatim yok. 3 cocuk giydir beslenme hazırla kendin giyin 1 saat anca yetiyor daha da erken kalkamam kahvaltı canım istemez . Bakalım yarım 7 saat ders var 2 de evdeyim. Acaba yanıma kuruyemiş mi alsam napsam. Çay da yok okulda katılmadım. Belki sıcak su götürürüm onunla kuruyemiş yerim.
Sen de sofraya hazır malzemeleri koysan tursu. Ben hemen sofraya konacak kapaklı cam kaba tursuyu hazır ediyorum.Salata malz. Önceden yıkayıp hazırlasan hemen doğrarsın. tabak hemen konulur belki daha hızlı olur . İşin kolaylaşır.
Insaallah bonusum.valla korktugum kadar zor degilmis .ya ben bir de sık sık az yoyen biriyim normalde.ama hep agzima biseyler atardm.leptinin yayları fırlamıştr.onceki diyetmle 10 yıldr istedigim hedefe ulasamadm.hele bi de bunu deneyelim.saglk acisindan hoc bir zarari olmayan bi sistem.simdilik sadece1.seviyede kalmayı düşünyrm.biraz da spor eklesek super olur.neyse kiz aksama ne yiyecen :) ?bosver herseyi debengisu022 çok umutluyum çok inanıyorum çok güveniyorum programa.
Sanada aynen güveniyorum
ISILDURU sarışın gelsene su çok güzel
Insaallah bonusum.valla korktugum kadar zor degilmis .ya ben bir de sık sık az yoyen biriyim normalde.ama hep agzima biseyler atardm.leptinin yayları fırlamıştr.onceki diyetmle 10 yıldr istedigim hedefe ulasamadm.hele bi de bunu deneyelim.saglk acisindan hoc bir zarari olmayan bi sistem.simdilik sadece1.seviyede kalmayı düşünyrm.biraz da spor eklesek super olur.neyse kiz aksama ne yiyecen :) ?bosver herseyi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?