- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Dogumdan sonra verirsin ins.simdiden dogum sonrasini da dusunup takma kafaya.zaman cabuk geciyo cocuklar buyudukce insan biraz rahatlıyo.Benki bir oturusta koca surahi ayrani icen bir insan o seviyeleri hic yapamam herhalde. Allah yardımcınız olsun. Beni beklemeyin siz önden gidin daha dogurmama epey var. Sonra pesinizdende ben gelicem nasil olsa +90 olduk yine :'(
Uzgunum canim okuduğumdan aklımda kaldığı kadarıyla turşuda yok sendemi diyorum çekiliyorumIyi aksamlar bugunun menusu
Kah 2 yumurta yogurtlu brokoli
Sal.ceviz
Aksam 1tabak dolusu etli nohut
1tabk bulgur pilavı yogurtlu brokoli cok az salata tursu
İlk yemeğim
3 yumurta ev sucuğu ile
3 zeytin
2 yemek kaşığı kaymak
Turp
Salatalık
Yeşil biber
Akşam
6 kaşık pırasa
4 ceviz
3 dilim turp
Iyi aksamlar bugunun menusu
Sal.ceviz
Benki bir oturusta koca surahi ayrani icen bir insan o seviyeleri hic yapamam herhalde. Allah yardımcınız olsun. Beni beklemeyin siz önden gidin daha dogurmama epey var. Sonra pesinizdende ben gelicem nasil olsa +90 olduk yine :'(
suçlu biziz canım :) hafta sonu markette şoka girdim.eti karam 1,5 tl olmuş.eskiden olsa yani yemeği kafama koyduğum zamanlarda hiç birşeyin fiyatına bakmazdım.Şimdi güya rejimdeyim ya ne pahalı geldi banaDüşünüyorum da o yediğimiz tatlılar,pastalar,börekler,çörekler,çikolatalar nasılda masum yerken..ağzimizda biraktiklari tat,bizde biraktiklari huzur nasılda mukemmel..
sonrası niye gram gram yağ,kilo peki???
hainlik değil mi bu..biz onlar için saatlerce emek verip yapıyoruz,sonuç tartida artılar..
peki sadece alip,5 dk da hazırlayıp yediğimiz ispanak,brokoli gibi tadını çoğunluğun sevmediği şeyler neden sağlıklı olup kilo yapmıyor..
yanı agzimizin tadını biliyorsak suçlu biz miyiz
benim beyin error verdi sanırım
Giz sen bağa mı diyon sen kimseye bakma diye deluu, hasibe bu işi bayadır yapıyor bence ona soralım bende çok emin değilim uygulamadigim için en doğrusunu o bilirAkşamın çok az olmuş.
Suyu ne kadar içiyosun?
Bakma kimsenin dediğine kuzum menün gayet güzel yasaklar yok. Nohut ve brokoli gaz yapmadı inş :)
Ayran nasıl gafletime geldi bide içimden diyorum ki su içemiyorum zaten :)
Büşracım inan hiç düşündüğün gibi değil.
Suyla ayranla mideyi büyütüp durmuşuz benimde bunu algılamam baya sürdü kaç ay bilmiyorum tee zeynep yaptığından beri.
Birden kesmek değilde en azından azaltmak lazım bu hayatın her döneminde sıkıntı.
Rakibem sen diğer seviyeleri yapmayı düşünmediğim için sorun yok ,başa dönmenede gerek yok yapabildiğin kadar kendine göre ne yapsan kârdırIyi aksamlar bugunun menusu
Sal.ceviz
Tursu yasak degil diye biliyrm:) olsa da yedim sorun degil salatalk serbest icinde sadece sirke ve tuz koydm.biraz odem yapar ama sorun degil benim icin.normalde o kadar sacma kalorili seyler tüketyrm ki bu sekilde 40 gün dayansam super.Uzgunum canim okuduğumdan aklımda kaldığı kadarıyla turşuda yok sendemi diyorum çekiliyorum
Aynen oyle düşünyrm zaten:)Rakibem sen diğer seviyeleri yapmayı düşünmediğim için sorun yok ,başa dönmenede gerek yok yapabildiğin kadar kendine göre ne yapsan kârdır
Gece midemin agrisindan mahvoldum.ben de diyrm cok yedim heralde:)Akşamın çok az olmuş.
Suyu ne kadar içiyosun?
Bakma kimsenin dediğine kuzum menün gayet güzel yasaklar yok. Nohut ve brokoli gaz yapmadı inş :)
Ayran nasıl gafletime geldi bide içimden diyorum ki su içemiyorum zaten :)
Büşracım inan hiç düşündüğün gibi değil.
Suyla ayranla mideyi büyütüp durmuşuz benimde bunu algılamam baya sürdü kaç ay bilmiyorum tee zeynep yaptığından beri.
Birden kesmek değilde en azından azaltmak lazım bu hayatın her döneminde sıkıntı.
Gece midemin agrisindan mahvoldum.ben de diyrm cok yedim heralde:)
Giz sen bağa mı diyon sen kimseye bakma diye deluu, hasibe bu işi bayadır yapıyor bence ona soralım bende çok emin değilim uygulamadigim için en doğrusunu o bilir
Bulamiyorum Kızanım ayran yok biliyoruzda turşu varmı 1.seviyede
Severim seni ya neler de gelmiş akLına.Düşünüyorum da o yediğimiz tatlılar,pastalar,börekler,çörekler,çikolatalar nasılda masum yerken..ağzimizda biraktiklari tat,bizde biraktiklari huzur nasılda mukemmel..
sonrası niye gram gram yağ,kilo peki???
hainlik değil mi bu..biz onlar için saatlerce emek verip yapıyoruz,sonuç tartida artılar..
peki sadece alip,5 dk da hazırlayıp yediğimiz ispanak,brokoli gibi tadını çoğunluğun sevmediği şeyler neden sağlıklı olup kilo yapmıyor..
yanı agzimizin tadını biliyorsak suçlu biz miyiz
benim beyin error verdi sanırım
Eh bitter hayaline yakın .Kek tamam da tüm lezzetli şeyler mi kilo yapar arkadaş..
Kilo yapmayan,yedikçe zayıflatan çikolata yapsalar mesala nasıl iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?