- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Sivi kurallarina alismam 1 haftami aldiİki gün kahvaltıda 3 yumurta peynir vs yedim.
Akşamda bamya bulgur yoğurt.
Su içemedim saatlere alışamadım.
Dün
11.00
2 yumurta sucuklu
Beyaz ve tulum peynir 1 tane karper
Bol domates biber
17:00 kahve
18:00
Akşam yoğurtlu kabak + baharatlı tavuk
suyu önceki güne göre artırdım biraz
Bonus yazmis cnm bende serbest diye belirteyim dedim ama ogunle beraber yiceksin ara ogun gibi degilBonus bu arada tahin de yasak yenilemiyo.
Bende varim bonusum yolu aciyorum size cabuk gelin pesimden.Ne demek 1. Seviyede kalıcam ben yalnızmı yapıcam ula?
Akşama kurufasulye bulgur var.
Pilav yemem belki bilmiyorum.
Sağol canım benim iyi olmaya calisiyorum..bebiş iyi sanırım hareketlere bakılırsa içeride halay çekiyorNassın tuğçe bebişin nasıl ağrın sızın var mı hiç kıyamıyorum gebelere
Sağol canım benim iyi olmaya calisiyorum..bebiş iyi sanırım hareketlere bakılırsa içeride halay çekiyor
Bana gelince,müthiş bel ağrılarım var özellikle gece olunca artan..yatakta dönerken falan zorlaniyorum,uykusuzluk diz boyu,tuvaletin önüne yatak atmaya kadar gelmiş durumdayım ama herşeye rağmen çok heyecanlı ve mutluyum..
morarmış göz altlarimi söylemiş miydim
Aslinda yaparken dikkat etmis olsak bu denli olmaz.Düşünüyorum da o yediğimiz tatlılar,pastalar,börekler,çörekler,çikolatalar nasılda masum yerken..ağzimizda biraktiklari tat,bizde biraktiklari huzur nasılda mukemmel..
sonrası niye gram gram yağ,kilo peki???
hainlik değil mi bu..biz onlar için saatlerce emek verip yapıyoruz,sonuç tartida artılar..
peki sadece alip,5 dk da hazırlayıp yediğimiz ispanak,brokoli gibi tadını çoğunluğun sevmediği şeyler neden sağlıklı olup kilo yapmıyor..
yanı agzimizin tadını biliyorsak suçlu biz miyiz
benim beyin error verdi sanırım
Beceremezsem diyeNeden o kadar sessiz ve derin ula ben bangır bangır başlamışken seninki böyle içime sinmez
Kısır olmayaymış iyiymiş:))
Tesekkurler canımKısır olmayaymış iyiymiş:))
Neyse olan olmuş afiyet olsun,yarın telafi edersin
Kek tamam da tüm lezzetli şeyler mi kilo yapar arkadaş..Aslinda yaparken dikkat etmis olsak bu denli olmaz.
Daha dün kek yaptim. 1.5 bardak siviyag var. Un aldigi kadar miktar bile belli degil. İste bunlari diyete uygun hale getirsek. Sekeri dogal yollardan kullansak kilo aldirmaz. Ama bir keke 1.5 bardak yag, 2 bardak seker katinca cok dogal kg almak
Ben bugün 1. Seviyeye baktım ben hiç yapamam, bu menüde olmamış zaten canom üzgünüm bızımla deyilsın, sıvı alımı olayını ben hiç beceremem neme lazım uzaktan izliycemBen ne yedim onu yazayım öyle sofrayı topliyim :)
11:30
3 yumurta sahanda
1 kk peynir, 1 tost dilimi kaşar
1 y.k ev yapımı acılı sos( biber salçası yağ ceviz baharat)
5-6 tane badem
18:45
1 dopdolu tabak kurufasulye
3 kaşık bulgur
Soğan
Ayran
2 litre su şimdiye kadar.
Bulamiyorum Ya ben ayran yaptım içtim sanki ayran sıvı değilmiş gibi şişince farkına vardım ulan naptın diye.
Halam da buna benzer bir şey söyledi gercekten dogru damak tadı için yemek yiyenler kilolu olmaya mahkum benim gibi dedi kendisi icin, yaşamak için yiyenlerde damak tadından vazgecenlermis ona gore aslında dogruDüşünüyorum da o yediğimiz tatlılar,pastalar,börekler,çörekler,çikolatalar nasılda masum yerken..ağzimizda biraktiklari tat,bizde biraktiklari huzur nasılda mukemmel..
sonrası niye gram gram yağ,kilo peki???
hainlik değil mi bu..biz onlar için saatlerce emek verip yapıyoruz,sonuç tartida artılar..
peki sadece alip,5 dk da hazırlayıp yediğimiz ispanak,brokoli gibi tadını çoğunluğun sevmediği şeyler neden sağlıklı olup kilo yapmıyor..
yanı agzimizin tadını biliyorsak suçlu biz miyiz
benim beyin error verdi sanırım
Ayran da yasak diye okudum sanki??Ben ne yedim onu yazayım öyle sofrayı topliyim :)
11:30
3 yumurta sahanda
1 kk peynir, 1 tost dilimi kaşar
1 y.k ev yapımı acılı sos( biber salçası yağ ceviz baharat)
5-6 tane badem
18:45
1 dopdolu tabak kurufasulye
3 kaşık bulgur
Soğan
Ayran
2 litre su şimdiye kadar.
Bulamiyorum Ya ben ayran yaptım içtim sanki ayran sıvı değilmiş gibi şişince farkına vardım ulan naptın diye.
Ben bugün 1. Seviyeye baktım ben hiç yapamam, bu menüde olmamış zaten canom üzgünüm bızımla deyilsın, sıvı alımı olayını ben hiç beceremem neme lazım uzaktan izliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?