Canım akşam onu zor yedim. Kahvaltıyı geç yiyince tuttu yetti bana . Su da mümkün olduğunca içiyorum işte.2 lt filan oluyordurAkşamın çok az olmuş.
Suyu ne kadar içiyosun?
Bakma kimsenin dediğine kuzum menün gayet güzel yasaklar yok. Nohut ve brokoli gaz yapmadı inş :)
Ayran nasıl gafletime geldi bide içimden diyorum ki su içemiyorum zaten :)
Büşracım inan hiç düşündüğün gibi değil.
Suyla ayranla mideyi büyütüp durmuşuz benimde bunu algılamam baya sürdü kaç ay bilmiyorum tee zeynep yaptığından beri.
Birden kesmek değilde en azından azaltmak lazım bu hayatın her döneminde sıkıntı.
Ben de sınıf ögretmeniyim.miniklerle ugrasyrm.bu sene 2. Sinifiz
Evet cnm ayran yasak bu yuzden ben de hep yogurt yedim. Bir kere disarida yemek yemistik esimle o zaman 1 bardak ev yapimi ayran icmistim dedim kacamak olacaksa bari biyle olsunBen ne yedim onu yazayım öyle sofrayı topliyim :)
11:30
3 yumurta sahanda
1 kk peynir, 1 tost dilimi kaşar
1 y.k ev yapımı acılı sos( biber salçası yağ ceviz baharat)
5-6 tane badem
18:45
1 dopdolu tabak kurufasulye
3 kaşık bulgur
Soğan
Ayran
2 litre su şimdiye kadar.
Bulamiyorum Ya ben ayran yaptım içtim sanki ayran sıvı değilmiş gibi şişince farkına vardım ulan naptın diye.
Ev yapimi tursu serbest cnmUzgunum canim okuduğumdan aklımda kaldığı kadarıyla turşuda yok sendemi diyorum çekiliyorum
Eridim valla 2 gundur tarti 90.0-89.9-90.0 arasinda gidip duruyor 90.0da sanitleniyor. Insallah yarin 8leri gorurum
Evet cnm ayran yadak ev yapimi tursu serbestGiz sen bağa mı diyon sen kimseye bakma diye deluu, hasibe bu işi bayadır yapıyor bence ona soralım bende çok emin değilim uygulamadigim için en doğrusunu o bilir
Bulamiyorum Kızanım ayran yok biliyoruzda turşu varmı 1.seviyede
Kiz neden yanlis yonlendiriyorsun burak belki devam eder sonuc aldikca azmi artar yapabilir. Bak ben su an tek ogun besleniyorum ve aksam yemegimden once 1 saat salonda spor yapiyorum ac karnina ki 3 gundur egzersizlerde eklendi canima okuyorlar burda olmedim ayaktayim halaRakibem sen diğer seviyeleri yapmayı düşünmediğim için sorun yok ,başa dönmenede gerek yok yapabildiğin kadar kendine göre ne yapsan kârdır
Polar alma bence normal kalin pijalardan al ya da icine uzun kollu citcitli giydirip uzerine uzun kollu pamuklu (biraz kalinlari var cok ince olmayanlar) giydir. Altinada kilotlu coraa pamuklu pijama alti. Usurse zaten battaniye orteceksin yeni dogan bu donup ya da tekmalayip battaniyesini atamaz ustunden emzirirkende uzerine bir penye battaniye atarsin.Konu açtım ama hiç akıl veren olmadi size soriyim o zaman.
hafta sonu bebişin alışverişini yapalım diyoruz,sorun şu ki erva ağustos doğumluydu ve malum mersin havasında citcitli atletle büyüdü bizim buraya kış gelene kadar..
şimdi benim minnak muhtemel aralık sonu ocak başı doğacak..
eee el kadar bebe ne giyecek polar pijama mi??
biri bana akıl versin..ne alınır kıyafet olarak yeni doğana kışlık??
Sağol hasibem ya..3 çocukla en tecrübeli sensin sanırım,sana güveniyorum..Polar alma bence normal kalin pijalardan al ya da icine uzun kollu citcitli giydirip uzerine uzun kollu pamuklu (biraz kalinlari var cok ince olmayanlar) giydir. Altinada kilotlu coraa pamuklu pijama alti. Usurse zaten battaniye orteceksin yeni dogan bu donup ya da tekmalayip battaniyesini atamaz ustunden emzirirkende uzerine bir penye battaniye atarsin.
Rica ederim cnm ne demek.Sağol hasibem ya..3 çocukla en tecrübeli sensin sanırım,sana güveniyorum..
Herşeyi standart alıp kalinliklarini destekliyoruz O zaman..teşekkür ederim
Konu açtım ama hiç akıl veren olmadi size soriyim o zaman.
hafta sonu bebişin alışverişini yapalım diyoruz,sorun şu ki erva ağustos doğumluydu ve malum mersin havasında citcitli atletle büyüdü bizim buraya kış gelene kadar..
Emzirme atletini duymamıştım listeye ekledim..kadife tulum da tamamdır,örgü işlerini de bilenlere söylerim..battaniye oldukça fazla zaten..sagol bonusumBenim 3. Ocak doğumlu benim en kalın aldığım şey kadife tulumlardı.
Polar asla olmaz. Terletir direk.
Daha kalın penye olanlar var ama hastane çıkışı olanların hepsi aynı ayar.
Aşırı soğuk olucaksa ev kadife benzeri olur kadife yoksa iki kat giydirirsin.
Penye battaniyeye sarıp yatırırsın küçükken hep battaniyeye sardığımız için o ısıtıyo onları oyy kurban olurum gözümün önüne geldi
İnce u yakalı yelek örmüştü eltim onu çok giydiriyodum mesela bebek örgüleri çok iş görüyo.
Senin içinde emzirme atleti öneririm. Üstündekini kaldırınca sırtın belin kapalı kalıyor mis gibi.
Emzirme atletini duymamıştım listeye ekledim..kadife tulum da tamamdır,örgü işlerini de bilenlere söylerim..battaniye oldukça fazla zaten..sagol bonusum
ayyy mis gibi bebek kokacak ev az kaldı,heyecan sardı heeeee
Hasibeye aynen katiliyorum.Konu açtım ama hiç akıl veren olmadi size soriyim o zaman.
Emzirme atleti cok guzel oluyo. Ben bir tanede sutyen almistim. Keske iki atlet alsaydjm dedim. Suan bir tane alabilirsem super olur. Pijama lohuda takimim duruyor 1 tane sabahlikli. Bir tanede onden yarim dugmeli elbise vardi.Emzirme atletini duymamıştım listeye ekledim..kadife tulum da tamamdır,örgü işlerini de bilenlere söylerim..battaniye oldukça fazla zaten..sagol bonusum
ayyy mis gibi bebek kokacak ev az kaldı,heyecan sardı heeeee
Cocuklar uyurken maral anca evde yürüyüş yaptı maalesef.evi mi mis gibi yaptım gönül rahatlığıyla saatimi kurup uyuyayım bari :)maralgozlu maralcım sağol allah utandırmasın.
Sende gelmeye çalış hiç olmadı yatarken bak bi :)
Yürüyüş için sabah olmaz mı çocuklar uyurken?
Uzun kollu kendinden eldivenli bady en büyük ihtiyaç bence.diger kombinlerini sen yaparsın annesi.oyy süt kokulu meleklerim geldi gözümün önüne.buyuk ikramiye çıksın 3.yü yaparim vallahiKonu açtım ama hiç akıl veren olmadi size soriyim o zaman.
Hayırlı olsun maşallah canimBizim evde yakında bebek kokucak12 haftalık yolda bir erkek bebisimiz var kızlar inşallah sağ salim kucaklarız aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?