Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaa kardesin mi hamile.
Daha once yazdiysan kacirmisim
Hayirli olsun saglikla alin kucaginiza insallah
Dün hastaneye koşturttu bizi sıpa, kardeşimin kanaması oldu çok korktu bizleri Allah bir daha yasatmasin inşallah ,ultrasonda gördüm bacakları havada spor yapan bir oğlan:))) Allah isteyen herkese nasip etsin kardeşimde sağ salim doğursun tüm hamilelere sağlıklı doğumlar olsun

Gunaydin kizlar
Size bugun mu supriz yapayim yarin mi

Gecmis olsun cnm insallah bir daha tekrarlanmaz

Sağ salim kucaginiza alin insallah canim,hayirli olsun

herkeslere gunaydin...
tartidan onceki son çıkış bugün,seviye denen beslenme şeklini deneyenlerin sonucunu yarin sabırsızlıkla bekliyorum hadi bakalım eksiniz bol olsun

Karaciğer temizliği asıl adı. Açlık oruçlarını duymuşsundur onlara vucudu hazırlamak için düzenlenmiş.
Birden olmuyor 3 ay sürüyo sanırım oruçlara başlamak.

Saol canım teşekkürler, söyle hadi söyle 8 leri gördün dimi :)))
İvit
Karaciğer temizliği asıl adı. Açlık oruçlarını duymuşsundur onlara vucudu hazırlamak için düzenlenmiş.
Birden olmuyor 3 ay sürüyo sanırım oruçlara başlamak.
Ben bugun ilk 36 saatlik orucumu tutuyorum. Yarin tartiyada guzel yansir persembeye denk gelmesi iyi olmus

Sağol hasibem ya..3 çocukla en tecrübeli sensin sanırım,sana güveniyorum..
Herşeyi standart alıp kalinliklarini destekliyoruz O zaman..teşekkür ederim
Evet aynen polarlar cok terletio zaten.bebegi surekli pente battaniyelere sararsn zaten.surtina yelek altina da iki pijama giydirsen de sıcak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…