- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Aaaa kardesin mi hamile.Bizim evde yakında bebek kokucak12 haftalık yolda bir erkek bebisimiz var kızlar inşallah sağ salim kucaklarız aminnn
Kim hamile ben pek anlayamadım hayırlı olsun :)Bizim evde yakında bebek kokucak12 haftalık yolda bir erkek bebisimiz var kızlar inşallah sağ salim kucaklarız aminnn
Dün hastaneye koşturttu bizi sıpa, kardeşimin kanaması oldu çok korktu bizleri Allah bir daha yasatmasin inşallah ,ultrasonda gördüm bacakları havada spor yapan bir oğlan:))) Allah isteyen herkese nasip etsin kardeşimde sağ salim doğursun tüm hamilelere sağlıklı doğumlar olsunAaaa kardesin mi hamile.
Daha once yazdiysan kacirmisim
Hayirli olsun saglikla alin kucaginiza insallah
Saol canım teşekkürlerGünaydın
ISILDURU hayırlı olsun ve geçmiş olsun
Gecmis olsun cnm insallah bir daha tekrarlanmazDün hastaneye koşturttu bizi sıpa, kardeşimin kanaması oldu çok korktu bizleri Allah bir daha yasatmasin inşallah ,ultrasonda gördüm bacakları havada spor yapan bir oğlan:))) Allah isteyen herkese nasip etsin kardeşimde sağ salim doğursun tüm hamilelere sağlıklı doğumlar olsun
Saol canım teşekkürler, söyle hadi söyle 8 leri gördün dimi :)))Gunaydin kizlar
Size bugun mu supriz yapayim yarin mi
Gecmis olsun cnm insallah bir daha tekrarlanmaz
Sağ salim kucaginiza alin insallah canim,hayirli olsunDün hastaneye koşturttu bizi sıpa, kardeşimin kanaması oldu çok korktu bizleri Allah bir daha yasatmasin inşallah ,ultrasonda gördüm bacakları havada spor yapan bir oğlan:))) Allah isteyen herkese nasip etsin kardeşimde sağ salim doğursun tüm hamilelere sağlıklı doğumlar olsun
Biliyorum da ondan degil de fazla yedgmden dusundumİkiside gazlı
herkeslere gunaydin...
tartidan onceki son çıkış bugün,seviye denen beslenme şeklini deneyenlerin sonucunu yarin sabırsızlıkla bekliyorum hadi bakalım eksiniz bol olsun
Selam dunku menüm
Kah biberli iki yumurta 9 zeytin dom sal.ceviz
Aksam 1kase nohut biki kasik pilav cok acele yiyip dugune gittik.cikista dayanamadm aksamsaat 10 gibi bi kase kelle paca bikac tursuyla
İvitSaol canım teşekkürler, söyle hadi söyle 8 leri gördün dimi :)))
Ben bugun ilk 36 saatlik orucumu tutuyorum. Yarin tartiyada guzel yansir persembeye denk gelmesi iyi olmusKaraciğer temizliği asıl adı. Açlık oruçlarını duymuşsundur onlara vucudu hazırlamak için düzenlenmiş.
Birden olmuyor 3 ay sürüyo sanırım oruçlara başlamak.
TeşekkürlerSağ salim kucaginiza alin insallah canim,hayirli olsun
Abowww diyorum çalışıyormusun birde git bir oda bul yat gızİvit
Ben bugun ilk 36 saatlik orucumu tutuyorum. Yarin tartiyada guzel yansir persembeye denk gelmesi iyi olmus
Evet aynen polarlar cok terletio zaten.bebegi surekli pente battaniyelere sararsn zaten.surtina yelek altina da iki pijama giydirsen de sıcak olurSağol hasibem ya..3 çocukla en tecrübeli sensin sanırım,sana güveniyorum..
Herşeyi standart alıp kalinliklarini destekliyoruz O zaman..teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?