- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Hayirlu olsun kuzum.saglikla alsin kucagina kizkardesinin demi?Bizim evde yakında bebek kokucak12 haftalık yolda bir erkek bebisimiz var kızlar inşallah sağ salim kucaklarız aminnn
Bonus yarınki sonucu cok merak edyrm bi de Bulamiyorum seninkini.beenikmbu hafta cok eksi olmayabilir.bugun 5 günüm ve dun gec saatte yedm.aslinda dün toplam yediklerm az miktari ama parca parca yemem kotu oldu
Evet canım kızkardeşim, sen bakcaksin hazır ol diyor bana ,anamm dedim ben yapmadim 3. Bakamam diye gene bana kilitledin :))Hayirlu olsun kuzum.saglikla alsin kucagina kizkardesinin demi?
Çok geçmiş olsun-2 'nin elinden tut ve koş :)zorlu bi hastalık sürecinden cıktım
o neydi beee hem ishal hem kusma
2 gün süründürdü, çok şükür toparladım
ama aşırı kusmadan dolayı sırtım hala çok ağırıyor
bu vesileyle 2 kilo verdim
bunun elinden tutup koşmalıyım dimi
Hoşgeldin ekstra birşey yok kendini tanıtmakla başlayabilirsin yaş boy kilo cocuk sayısı çalışıyormusun vsArkadaşlar selam. Konu ile ilgili detaylı bi paylaşım var mı oradan başlayıp aranıza katılsam. 97 cik kiloyum ve şuan itibariyle başlıyorum
Abowww diyorum çalışıyormusun birde git bir oda bul yat gız
Bulamiyorum şifa olsun inş
Bonus yarınki sonucu cok merak edyrm bi de Bulamiyorum seninkini.beenikmbu hafta cok eksi olmayabilir.bugun 5 günüm ve dun gec saatte yedm.aslinda dün toplam yediklerm az miktari ama parca parca yemem kotu oldu
Gecmis olsun cnmzorlu bi hastalık sürecinden cıktım
o neydi beee hem ishal hem kusma
2 gün süründürdü, çok şükür toparladım
ama aşırı kusmadan dolayı sırtım hala çok ağırıyor
bu vesileyle 2 kilo verdim
bunun elinden tutup koşmalıyım dimi
Hosgeldin cnmArkadaşlar selam. Konu ile ilgili detaylı bi paylaşım var mı oradan başlayıp aranıza katılsam. 97 cik kiloyum ve şuan itibariyle başlıyorum
Allah islerini rast getirsin canim masallah sana.Eve gelince kizlari saglik ocagina goturdum 1 haftadir evde ugrasiyorum toparlayamadim ortancayla kucugu. Antibiyotik basladi ikisinede. Buyugu yirtti gibi ilerlemezse baslamicaz ona. Saglik ocagindan gelince kizlari parka goturdum biraz yarim saat kadar kaldik. Eve gelince bi yattim. Dun gece de 3te yatmistim uykusuzdum. Saat 16.30- 18.30 uyumusum. Arada kizlar uyandirsada yinede iyi geldi.
Birazdan pohaca yapcam emineye beslenme.
Kizlar yatincada ders caliscam biraz. Okul hemsireligi sertifika programina basvurmustum onun dersleri var. 26sinda odev teslim etmem lazim ve ben daha baslamadim bile.
Haftaya carsambada mudurlukten denetlemeye gelecekler. Sorumlu olarak ilk sinavimi vercem. Onunda kosturmacasi var. Yogun gunler geciriyorum anlayacagin.
Amin insallah cnm
Ben de merak ediyorum yarin ne gorcem
Gecmis olsun cnm
Hosgeldin cnm
huzurunmeraklisi sanada gecmis olsun canim.
Bundan 9 sene evvel bu tip bir hastalanma ile kg kaybina baslamis o sene 20 kg vermistim
Geçmiş olsun canım.Allah islerini rast getirsin canim masallah sana.
Yusra da yine hasta. İki gundur hastane gezip duruyoruz. Yarin sonuclarini gostercem kan degerleri berbat cikti :'(
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım.
Oooo cok iyi o zaman :) ben dogumdan sonra icimden bir insan cikarmam gerekecek gibi20 kilo verirsem kaybolurum dermişim
5 versemde iyi bana ^_^
Kızlara çok geçmiş olsun, sanada hem sınavda hemde işyerindeki denetlemede başarılar şimdidenEve gelince kizlari saglik ocagina goturdum 1 haftadir evde ugrasiyorum toparlayamadim ortancayla kucugu. Antibiyotik basladi ikisinede. Buyugu yirtti gibi ilerlemezse baslamicaz ona. Saglik ocagindan gelince kizlari parka goturdum biraz yarim saat kadar kaldik. Eve gelince bi yattim. Dun gece de 3te yatmistim uykusuzdum. Saat 16.30- 18.30 uyumusum. Arada kizlar uyandirsada yinede iyi geldi.
Birazdan pohaca yapcam emineye beslenme.
Kizlar yatincada ders caliscam biraz. Okul hemsireligi sertifika programina basvurmustum onun dersleri var. 26sinda odev teslim etmem lazim ve ben daha baslamadim bile.
Haftaya carsambada mudurlukten denetlemeye gelecekler. Sorumlu olarak ilk sinavimi vercem. Onunda kosturmacasi var. Yogun gunler geciriyorum anlayacagin.
Amin insallah cnm
Ben de merak ediyorum yarin ne gorcem
Gecmis olsun cnm
Hosgeldin cnm
Geçmiş olsun umarım çabuk atlatırAllah islerini rast getirsin canim masallah sana.
Yusra da yine hasta. İki gundur hastane gezip duruyoruz. Yarin sonuclarini gostercem kan degerleri berbat cikti :'(
2 aydir atlatamadi. Emar 3.ye ertelendi.Kızlara çok geçmiş olsun, sanada hem sınavda hemde işyerindeki denetlemede başarılar şimdiden
Geçmiş olsun umarım çabuk atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?