Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus yarınki sonucu cok merak edyrm bi de Bulamiyorum seninkini.beenikmbu hafta cok eksi olmayabilir.bugun 5 günüm ve dun gec saatte yedm.aslinda dün toplam yediklerm az miktari ama parca parca yemem kotu oldu

Kız ikimizde nohut kurufasulye yedik onun bi etkisi olucak illaki. Hiç önemli değil alışma süresi.
Pazartesi eksi gördüm ben daha da aynı kaldı ilerlemedi.

zorlu bi hastalık sürecinden cıktım
o neydi beee hem ishal hem kusma
2 gün süründürdü, çok şükür toparladım
ama aşırı kusmadan dolayı sırtım hala çok ağırıyor
bu vesileyle 2 kilo verdim
bunun elinden tutup koşmalıyım dimi

Hayirlu olsun kuzum.saglikla alsin kucagina kizkardesinin demi?
Evet canım kızkardeşim, sen bakcaksin hazır ol diyor bana ,anamm dedim ben yapmadim 3. Bakamam diye gene bana kilitledin :))
Çok geçmiş olsun-2 'nin elinden tut ve koş :)

Abowww diyorum çalışıyormusun birde git bir oda bul yat gız

Eve gelince kizlari saglik ocagina goturdum 1 haftadir evde ugrasiyorum toparlayamadim ortancayla kucugu. Antibiyotik basladi ikisinede. Buyugu yirtti gibi ilerlemezse baslamicaz ona. Saglik ocagindan gelince kizlari parka goturdum biraz yarim saat kadar kaldik. Eve gelince bi yattim. Dun gece de 3te yatmistim uykusuzdum. Saat 16.30- 18.30 uyumusum. Arada kizlar uyandirsada yinede iyi geldi.
Birazdan pohaca yapcam emineye beslenme.
Kizlar yatincada ders caliscam biraz. Okul hemsireligi sertifika programina basvurmustum onun dersleri var. 26sinda odev teslim etmem lazim ve ben daha baslamadim bile.
Haftaya carsambada mudurlukten denetlemeye gelecekler. Sorumlu olarak ilk sinavimi vercem. Onunda kosturmacasi var. Yogun gunler geciriyorum anlayacagin.

Amin insallah cnm

Bonus yarınki sonucu cok merak edyrm bi de Bulamiyorum seninkini.beenikmbu hafta cok eksi olmayabilir.bugun 5 günüm ve dun gec saatte yedm.aslinda dün toplam yediklerm az miktari ama parca parca yemem kotu oldu

Ben de merak ediyorum yarin ne gorcem

Gecmis olsun cnm

Arkadaşlar selam. Konu ile ilgili detaylı bi paylaşım var mı oradan başlayıp aranıza katılsam. 97 cik kiloyum ve şuan itibariyle başlıyorum
Hosgeldin cnm

Allah islerini rast getirsin canim masallah sana.
Yusra da yine hasta. İki gundur hastane gezip duruyoruz. Yarin sonuclarini gostercem kan degerleri berbat cikti :'(

Kızlara çok geçmiş olsun, sanada hem sınavda hemde işyerindeki denetlemede başarılar şimdiden
Allah islerini rast getirsin canim masallah sana.
Yusra da yine hasta. İki gundur hastane gezip duruyoruz. Yarin sonuclarini gostercem kan degerleri berbat cikti :'(
Geçmiş olsun umarım çabuk atlatır

Kızlara çok geçmiş olsun, sanada hem sınavda hemde işyerindeki denetlemede başarılar şimdiden

Geçmiş olsun umarım çabuk atlatır
2 aydir atlatamadi. Emar 3.ye ertelendi.
Allahim bize sabir ve kolaylik versin baska birsey istemiyorum. Tesekkur ederim

Günaydın arkadaşlar mesajları okuyamadım,
Bugün oğlum sabaha karşı yatınca ben de haliyle acıktım çorba içtik birlikte ,dünkü kilomu bildireyim
Geçen cuma : 74.7
Bugün. : 74.7
Fark yok.
Ama size neler yaptığımı atayım
Bu hafta çooook yedim ilk iki gün ,cumartesi günü 76 küsürdüm
Sonra azmettim her gün en az 12 saatlik su orucu yaptım ve bol bol yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…