Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar

Dunku menumu vereyim. Oruc sonrasi boyle beslenmek biraz zorladi ama yikilmadim ayaktayim.

8.30 1limon ve 1 sb su karisimi
10.00 9 hurma
13.00 marul dereotu ve maydanozlu salata yag ve limon var tuz yok
18.00 salcasiz tuzsuz taze fasulye yemegi

Oruc sonras gunde cay kahve yasak olmasi zorladi beni. Allahtan tek gunluktu bu yasak.
Simdi ortaligi toparlayip evdekilere kahvalti hazirlayip filtre kahvemi ictikten sonra spora gidicem. Gelincede yemegimi/kahvaltimi yerim.

Bulamiyorum cook tebrikler cnm süpersin
Bireysel derecenide ayrica kutlarim
Zevkle yazdim listeye :))

Bonus
bengisu022
Sizlerede basarilar kizlar cok guzel baslangic yaptınız

Tesekkur ederim cnm. Ilk bu sayfaya baktim simdi senden ogrendim bireysel derecemi cok mutlu oldum

iyi akşamlar kızlarrr haftasonu hiç evden çıkmaya niyetim yoktu. çünkü acayip derecede dinlenmeye ihtiyacım var. aşırı yoğunluk ve stres alt üst etti beni. ama kuaför işim vardı. mecbur randevu aldım gittim. azcık da çarşıya uğradık. eve geldiğimde gözlerim kapanıyordu. duramadım gittim yattım 2 saat uyumuşum. vücut nasıl yorgunsa, azcık bir yürüyüş bile düşürdü beni. yarın sabah da biraz pazara uğramamız gerekli. gerçi arabayla gidip geleceğiz. kolay olur.

Hayırlı cumalar hayırlı kandiller ❤

Kilo bildirimi yapayım tartım pazartesinden beri 107.3 te takıldı.

Okula gidip geldim iki kere anca bu kadar indi.

Geçen hafta 108.1
Bu hafta 107

Fark -1,1

hadi bakalım hayırlısı olsun. ben de geleydim yanına iyiydi

nasılsın canım. nasıl gidiyor?

bengisu022 9.gün bozmuş durumdayım moralim bozuldu biraz.
Devam edicem napiyim bırakma lüksüm mü var?
Aynada kendimi çok kötü görüyorum çok fazla kötü

devam et canım bırakma sakın. seviyeleri hazırlayan kişi, 1 öğünde bozsan bile başa dönersin diyor ama boşver sen onu. moralini bozma.

Bıktım fulya cidden bıktım.
Seni cok iyi anliyorum bonuscan
Ama kilo vermek istiyorsak ne yapmamiz gerektigi ortada

Kendine eziyet haline getirmeyi birak
Aç kalma doyur karnini
Vucudunun temizlendigine odaklan
Kendini ilk etapta 8 lere düşmüş hayal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…