Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haftasonundan beri giremedim yoğunluktan. menülerimi toparlayıp yazıcam inşallah ilk fırsatta

ilk cicilerimizi görün dedik
maşallah sağlıkla giysin hepsini inşallah

Amine Busra içini ferah tut bebem. doğum sonrası verirsin nasılsa eziyet etme kendine

Ben kızken asiri daginiktim. Hicte titiz degildim. Cunku annem bütün ev isini ben 16 yasindayken uzerime yıktı. Hatta evlendigim ilk zamanlar da biraz oyleydim calisiyordumda. Suan genel olarak evim toplu(oyuncaklar haric) dolaplarim duzenli. Supurup silerim elimden geldigince. Hamilelik oncesi daha iyiydi tabi simdi bilerek yapmıyorum. Kendini bu kadar hirpalama. Anlattigina gore sende aşırı bence bunun icin destek al. Cunku gerginligin esin ve cocuklarina da yansir. Ben ilk zamanlar yusra uzerine birsey dökünce tepki gosteriyodum. Suan uzerine bir damla birdey gelsin kiyamet kopuyor

Önemli bir şey yoktur inşallah canım.Sorun kilolarsa hep beraber vereceğiz

İyi geceler ❤ 86 ile geçtim şükür kötü zamana denk geldi yoksa daha yüksek bekliyodum kendimden. Herkeste benden :)

2 hafta sonra direksiyon derslerim başlıycak.
tebrikler şöför nebahat :) umarım durmadan ara vermeden kullanırsın da hevesin kırılmaz.Bizde eşimden bana kaldığı sürede benim oda ayda bir iki kere.öyle olunca her oturduğumda heyecan oluyor sonra alışıyorum.

12 gibi hafif kah yapil omula geldm.arkadasm mercimrkli köfte yapıl getirmis 2.30 da yesem mi yemesem mi?? Of bu diyet adamıne kadar sıkıyo
Mercimekli köftede yenmez mi,ben diyettede olsam affetmem..
Mübarek bulgur herşeyiyle çok lezzetli yahu,tabi
sen yine de bana bakma istikrarını bozma bengisucum

Mercimekli köftede yenmez mi,ben diyettede olsam affetmem..
Mübarek bulgur herşeyiyle çok lezzetli yahu,tabi
sen yine de bana bakma istikrarını bozma bengisucum
Ay tarifiniz varsa şöyle tam olan bende deniyim hep merak ediyorum yapmayı. Zaten burda menuleri okumuyorum canim ceker diye simdi birden görmüş bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…