Seni cok iyi anliyorum bonuscan
Ama kilo vermek istiyorsak ne yapmamiz gerektigi ortada
Kendine eziyet haline getirmeyi birak
Aç kalma doyur karnini
Vucudunun temizlendigine odaklan
Kendini ilk etapta 8 lere düşmüş hayal et
Tesekkurler canm.ins bu defa 7 leri görebiliriz@HasibeG cook tebrikler cnm süpersin
Bireysel derecenide ayrica kutlarim
Zevkle yazdim listeye :))
Bonus
bengisu022
Sizlerede basarilar kizlar cok guzel baslangic yaptınız
Kaldigin yerden devam et canm.diger seviyeleri yapacakmisgibi dusunme kendini cok stres altinda hissedersn.ben kendime once 20 günluk hedef koydm sonra bikac gun dinlenme abaradan sonra tekrar 20 gun.ygun sayisi az olunca sabredebiliyrsn.yalnz seytan da beni habire kandirmaya calisiyo:) bi yansan da tereddt de edyrm aaglk acisindan uygun mu yaptgmz?kisa surede cok kilo vermek de dogru degil.bi haftayla kollarm bacaklarm baya inceldi tartida _2 kg ama inan10 kilo vermis gibi hissedyrm kendimi.böyle olunca da korkuyrm da acikcasibengisu022 9.gün bozmuş durumdayım moralim bozuldu biraz.
Devam edicem napiyim bırakma lüksüm mü var?
Aynada kendimi çok kötü görüyorum çok fazla kötü
Yebrik ederm iyi kilo vermissn.umarm istedigin kiloya ulasrsn.spor vucudu toplar sıkılastrrrSpor yapmaya başlıyım ben yarın 1 ay kaldı çünkü ameliyatıma bari 80le girsem fena olmazteşekkürederim canım herkese bol eksili günler olsun
Bu akşam 99 kg geldim. Full tok ve su içmiş halde. Ne farkeder ki başladığım yerdeyim işte.
Asıl mesele gorunumde degil aslında. Eskiye nazaran olaylara farkli bakabiliyorum.
Bu hamilelik inanilmaz zor geçiyor. Kalçalarım odunlarla dövülmüş gibi ağrıyor. Zaten gece uykusu yok kaç gecelerdir birde canım acıyor.
Kisaca siz sımsıkı sarılın bu yola ve önce kendi sağlığınız icin pes etmeyin. Belki 1 kasik birsey diyeti bozmaz. Ama sagliginiza ilmek ilmek etki ediyor unutmayın
Teşekkür ederim canım bu sabah 90.4 cıktı günde 400 500 gram arası veriyorumYebrik ederm iyi kilo vermissn.umarm istedigin kiloya ulasrsn.spor vucudu toplar sıkılastrrr
Gule gule giyin hepsi birbirinden guzel canim.
Teşekkür ederizGule gule giyin hepsi birbirinden guzel canim.
Bende yusradan kalanlari ayirdim yikadim 0 3 ay. Birde annem bir takim hastane cikisi ve tulum aldi simdilik. Doguma yakin bebek deterjaniyla yikar durularim tekrar :)
Teşekkürler kuzum. Fena değil sen nasılsınnasılsın canım. nasıl gidiyor?
Teşekkürler kuzum. Fena değil sen nasılsın
ilk cicilerimizi görün dedik
Teşekkür ederizçok güzeller güle güle sağlıklı giyinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?