- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Geliyorrrrrrr bebeğim;Ay tarifiniz varsa şöyle tam olan bende deniyim hep merak ediyorum yapmayı. Zaten burda menuleri okumuyorum canim ceker diye simdi birden görmüş bulundum
Sagol canim en yakın zamanda deniycem :))Geliyorrrrrrr bebeğim;
Kirmizi mercimekleri ve soyup birkaç parçaya böldüğümüz patatesleri iyice hasliyoruz,patatesler çatalla ezilecek durumda,mercimekler açılmış olacak..
-ince bulgurumuza bu karışımı döküyoruz
bu soğurken kuru soğanlarımızı ve salçayı kavuruyoruz ve karışıma ekliyoruz.
-karabiber,kimyon,pulbiber,tuz
Serpistiriyoruz
-kendimizi haşlamadan iyice yoguruyoruz,sakız gibi oluyor mubarek
macun kivami alan köftemize doğranmış maydanozları ekliyoruz ve minik minik çiğ köfte gibi sıkıyoruz..
yanina soğan salatası ve ayran muhteşem oluyorköftelere limon sıkıp hupletiyoruzzzz
Super bir daha gelmesin 90 lar.89.7 yi gördüm sabah :) ne güzel birşeymiş 80 ler hoşgeldin
Sağol cnm darısı hepimize inşÇok sevindim canım,darısı 7 lere 6 lara olsun
Tebrik ederim cnm89.7 yi gördüm sabah :) ne güzel birşeymiş 80 ler hoşgeldin
Mercimek koftesine patates koymam ben. Ilk defa senden duydum.Geliyorrrrrrr bebeğim;
Kirmizi mercimekleri ve soyup birkaç parçaya böldüğümüz patatesleri iyice hasliyoruz,patatesler çatalla ezilecek durumda,mercimekler açılmış olacak..
-ince bulgurumuza bu karışımı döküyoruz
bu soğurken kuru soğanlarımızı ve salçayı kavuruyoruz ve karışıma ekliyoruz.
-karabiber,kimyon,pulbiber,tuz
Serpistiriyoruz
-kendimizi haşlamadan iyice yoguruyoruz,sakız gibi oluyor mubarek
macun kivami alan köftemize doğranmış maydanozları ekliyoruz ve minik minik çiğ köfte gibi sıkıyoruz..
yanina soğan salatası ve ayran muhteşem oluyorköftelere limon sıkıp hupletiyoruzzzz
Tebrik ederim yemedigin ö cnm. Caninin cok istedigi bir sey olur ve yasakli listende yoksa menu saatinde isBugunun menusu okulda mercimekli köfteyi yemedim.40 gunumu tamamlayana kadar sıkı tutaym dedim.arkadasta yemeyince eve paket yapti.
Kah maydanozlu 3 yumurta dom sal.1tane tursutadina baktm
Aksam 5.6 sıkım köfte 1er kase kabaklı cacık kabaklı meftune kurufasulye tursu ceviz
tartı yer değişikliğin de bile farklı gösteriyor.inşallah 86 çıkarsın :)ben şimdi kaç kiloyum arkadaş
tartı en son 88 kilo dedi, pili bitti yeni pil aldım akabinde 90 dedi
1 gün geçti tartı açılmıyor, bozuldu
işin yoksa yeni tartı al
tartı yer değişikliğin de bile farklı gösteriyor.inşallah 86 çıkarsın :)
haha inşallah canım benim de bu hafta ki hedefim 85:) hedeflere gelşunu 85 yapalım da yıllar sonra bu rakımı görmenin mutluluğu ile havalara uçayım
Önemli bir şey yoktur inşallah canım.Sorun kilolarsa hep beraber vereceğiz
Biran önce sıkıntılarını atlatırsın inşallah canım
Işte öyle yeyip yeyip kilo almayanların ağzına kürekle vurasım geliyorIyi geceler kizlar.her zaman yiyip icen bi milletiz diyet yapmak cok zor ya.gunduz okulda arkadaslar yemek istedi yemedim.aksam misafir vardi kurabiyeler bsklavalar herkes yedi yine yemedim.sabah kah davetliym arkadaslarla borek de yapacamlz deder yemiyrm dedm.resmen kilit vurdum agzima.ins faydasini görürüm bi de aksam gelen arkadasm iki d baklava yedi ustelik evde yemekten sonra yemistm dedi.kurabiyelerden yedi.bi de diyor ki ben istedigim saatte istedigimi yiyil iciyrm doyana kadar.ama 62 kilodan 59 a dusmusum diyo.ne kadar sansli ya.valla ben yedigim gibi 5 er 10 ar kilo alyrm.ya boyle iste .
Neyse menumu de yazaym
Kah has yumurta 3 zeytin dom sal peynir
Aksam kuru fasulye firinda taze biberli tavuk iki uc kask cack tursu taze sogan
Günaydın kızlar kıyafetli mi tartı sağlıklı kıyafetsizmi baya fark ediyor da
Tayt iç çamaşırı südyen don tişört kolumda saat bilezik var üzerimdekiler bu etkiliyor ama nedenseAğır eşofman etek falan farkediyo çamaşır tayt falan etkilemez çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?