- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ay cok tatlilar.gule gule giysin minnosilk cicilerimizi görün dedik
İyi akşamlar kizlar. Nasılsınız.
Canım başladım inşallah ama fena kilo aldım.
nerelerdesin saraycam. hadi çık gel artık düzenli
Tebrik ederim.darisi basima inşallahİyi geceler ❤ 86 ile geçtim şükür kötü zamana denk geldi yoksa daha yüksek bekliyodum kendimden. Herkeste benden :)
2 hafta sonra direksiyon derslerim başlıycak.
Tebrik ederm canmiyi puann yuksekde almissn a darisi direksiyon sinavinaİyi geceler ❤ 86 ile geçtim şükür kötü zamana denk geldi yoksa daha yüksek bekliyodum kendimden. Herkeste benden :)
2 hafta sonra direksiyon derslerim başlıycak.
Temizlik konusunda annem çok takıntılı biridir,bekarken benim dağınıklığım ve umursamazligim yuzunden cok kez azar ve terlik yemisligim vardır,hep ben senin gibi olmayacam derdim..ıtiraf ediyorum ki ben onu da gectim
Herşey düzenli olsun istiyorum,tezgahta 1 bardak olsa aklım onda kalıyor,kapisi açıldığında çamaşır suyu kokmayan tuvalet banyo pis geliyor,kirli sepetinde tek camasir olsa yanina birşeyler bulup yıkıyorum,3+1 ve 3 balkonlu evde günün kaç saatini temizliğe ayırdığimi bilmiyorum..eskiden parfüm krem kokan ben,çamaşır suyu kokuyorum..hamile halimle,4 yaşında bi çocukla ve erkekle zor oluyor ama tutamiyorum kendimi,aksama ben pert..
öyle içimi dökmek istedim
bir türlü kiloyu sabitleyemiyoruz.Canım başladım inşallah ama fena kilo aldım.... 12. Takıma geçtim. Bundan sonra daha istikrarlı devam edeceğim inşallah. Sen nasılsın.
Sağol canimkolay gelsin sana ne diyeyim
Biran önce sıkıntılarını atlatırsın inşallah canım
bir türlü kiloyu sabitleyemiyoruz.
benim bu aralar bazı sıkıntılarım vardı. hala da devam ediyor. bakalım yoluna girecek inşallah. kilo da profilimdeki gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?