Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunun menusu
Kah yumurta zeytin dom maydanoz yogurt badem ceviz
Ajsam 1kase mercimek corbasi cok az ciger 1 d börek.ceviz badem
Kv gitmistk patates yemegine hic dokunmadm sadece borekle diyeti deldim.ciger de azdi doymadan kalktm.cok da açım.yarınki kah sabırszlikla bekliyrm

60kiloyum

Fulya daha iyimisin tatlim

iyi olmaya gayret ediyorum canım. iyi düşünmeye çalışıyorum. herşey yoluna girecek Allahın izniyle kendimi sözde rahatlatmak için yemeğe ve alışverişe verdim her türlü zarar bir an önce ayağa kalkmak zorundayım yoksa vücut da cüzdan da zorda

Selam bugun menusu kah cok acıkmistm yemek tarzi oldu biraz
Öglen maydanozlu iki yumurta peynir dom 1kase kavrulmus pirasa bikac catal et
Aksam görcemdeym 1tabak lahana sarmasi(pirincle karisikti)corba bikac haslanmis tavuk
9 gün bitti .simdite kadar iki defa karbonhidrat tükettm dunku elacmasi odun atesinde pismis cevizli kiymali borek bugun de sarmadaki pirinc

Temizlik konusunda annem çok takıntılı biridir,bekarken benim dağınıklığım ve umursamazligim yuzunden cok kez azar ve terlik yemisligim vardır,hep ben senin gibi olmayacam derdim..ıtiraf ediyorum ki ben onu da gectim
Herşey düzenli olsun istiyorum,tezgahta 1 bardak olsa aklım onda kalıyor,kapisi açıldığında çamaşır suyu kokmayan tuvalet banyo pis geliyor,kirli sepetinde tek camasir olsa yanina birşeyler bulup yıkıyorum,3+1 ve 3 balkonlu evde günün kaç saatini temizliğe ayırdığimi bilmiyorum..eskiden parfüm krem kokan ben,çamaşır suyu kokuyorum..hamile halimle,4 yaşında bi çocukla ve erkekle zor oluyor ama tutamiyorum kendimi,aksama ben pert..
öyle içimi dökmek istedim

kolay gelsin sana ne diyeyim

Canım başladım inşallah ama fena kilo aldım.... 12. Takıma geçtim. Bundan sonra daha istikrarlı devam edeceğim inşallah. Sen nasılsın.
bir türlü kiloyu sabitleyemiyoruz.
benim bu aralar bazı sıkıntılarım vardı. hala da devam ediyor. bakalım yoluna girecek inşallah. kilo da profilimdeki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…