- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Kaymak serbest cnm ama ogun saatinde yiyeceksin ara ogunde degilHasibe bugün biraz kaymak yedim yasakmıydı değil di sanırım. 1. Seviyede.
36 saatlik oruclarim bitti cnm yatarken 3 gunluge niyetlenip baslicam ilk defa insallahBulamiyorum oruç lar da mısın ? Ne zaman açacaksın?
Atlattik cok şükür. Havale gecirdigi icin istendi. Sonuclar 10 gun sonra cikacakmisAmine Busra nasıl geçti mr sonucu belli mi? Niye istediler ki?
Geçmiş olsun.. umarım tertemiz çıkar sonuçlarıAtlattik cok şükür. Havale gecirdigi icin istendi. Sonuclar 10 gun sonra cikacakmis
Naber fulyabugün şiştim iyice. 2 gündür yazlık-kışlık çıkart. ütüle. yer değiştir. offf çok yoruldumevden dışarı çıkmadım. güya dinlenicem. iş yaptım yarın dışarı çıkıcam ama
Tesekkur ederim inşallah temiz cikar. Stresim bitsin artik 3 aydan az kaldi doguma rahatlamak istiyorumGeçmiş olsun.. umarım tertemiz çıkar sonuçları
İnşallah canım Allah kolaylık versin. Anladım ki yedikçe yiyesi geliyor insanın. Oruç tutmak bedene lazım.Kaymak serbest cnm ama ogun saatinde yiyeceksin ara ogunde degil
36 saatlik oruclarim bitti cnm yatarken 3 gunluge niyetlenip baslicam ilk defa insallah
Canım ilk havale de mi istediler. Havale sonrası hemen mi istendi. Yoksa bir sorun vardı ondan mı istendi. Biz geçen yaz havale sonrası 5 gün yattık hastanede iki çocugumla 3. Yü zor kurtardık hastanede tuttuk . Ama çok zordu. El ayak ağız havale yaptı bizde anlayamadık. Rabbim çocuklara hastalara yardim etsin. İnşallah hiç sorun çıkmaz.Tesekkur ederim inşallah temiz cikar. Stresim bitsin artik 3 aydan az kaldi doguma rahatlamak istiyorum
Eylul basinda bir kez havale gecirdik 2 gece hastanede kaldik. Eeg temiz cikti ama fokal oldugu icin emarda istendi illa. Anca cektirebildik. Kafamizda soru isareti kalmasin dedikCanım ilk havale de mi istediler. Havale sonrası hemen mi istendi. Yoksa bir sorun vardı ondan mı istendi. Biz geçen yaz havale sonrası 5 gün yattık hastanede iki çocugumla 3. Yü zor kurtardık hastanede tuttuk . Ama çok zordu. El ayak ağız havale yaptı bizde anlayamadık. Rabbim çocuklara hastalara yardim etsin. İnşallah hiç sorun çıkmaz.
Allah şifa versin canım. İnşallah birşey çıkmaz.Eylul basinda bir kez havale gecirdik 2 gece hastanede kaldik. Eeg temiz cikti ama fokal oldugu icin emarda istendi illa. Anca cektirebildik. Kafamizda soru isareti kalmasin dedik
Iyiyim tesekkurler.ben de acıkyrm ama sayılı gün diye düsünüp tutuyrm kendimi.ilacimi ven sabah ac karnina alyrm.kah bi saat once falanbengisu022 neler yapıyorsun? Nasılsın? Bazen tatlı birşeyler istiyor canım . Troid hastalığı kansızlığa neden oluyor o da şeker isteğimi artırıyor. İlaç içmeye başlayacağım. Öğünle beraber mi alsam bilemedim.ne zaman içsem.Sen ne durumdasın.
Nevra da uyumlu yegenimin adı zehra betül. Digeri nevra begümIlk kızım da iki isimli irem erva:))
Biri babanın,biri benim istediğim ikimizinde dediği oluyor bu sekilde
Insallah cnmİnşallah canım Allah kolaylık versin. Anladım ki yedikçe yiyesi geliyor insanın. Oruç tutmak bedene lazım.
Ben de öğünümde yedim kaymağı. İnşallah herşey istediğim gibi güzel olacak.
Tiroid ilaclari sabah ac karnina alinir cnm.bengisu022 neler yapıyorsun? Nasılsın? Bazen tatlı birşeyler istiyor canım . Troid hastalığı kansızlığa neden oluyor o da şeker isteğimi artırıyor. İlaç içmeye başlayacağım. Öğünle beraber mi alsam bilemedim.ne zaman içsem.Sen ne durumdasın.
Iyiyim tesekkurler.ben de acıkyrm ama sayılı gün diye düsünüp tutuyrm kendimi.ilacimi ven sabah ac karnina alyrm.kah bi saat once falan
Allah kolaylık versin şifa olsun inşallahBugun 3 gunluk ilk orucumun 1. Gunu bu yuzden menum yok.
Ilk gun oldugu icin simdilik bir sikinti yok. Aclik hissetmiyorum. Is yerinde yogun oldugum icin bogazim kurumustu o da iftarda su icince gecti
Naber fulya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?