Allah yardımcınız olsun canım kuzuna şifa dilerimBu arada cümleten selamun aleykum her zamanki gibi dan diye girdim.
Yarin kızım emar çekilecek. Duaniza talibim, çok stresliyim. İnsallah temiz cikar ve kolay atlatiriz
yok ya Perşembe gunune denk geliyor zaten benim planli sezeryan olcak. Doktorum onaylamazsa baska tarih olur. 29 şubat olmasindaTatil gününe denk gelmesinde canım benim 29 ekim doğum günüm, annem diyor hastanede doktor yoktu ayy ne ürpertici:)
Sağlıcakla gelsinler inşallah kızlarımız canimOy masallah kuzuma. Bildirim gelmiyor bu sayfadan maşallah bizim mart analari oyle cok konusuyorki hep onlarla doluyo bildirimlerim.
1 ocak harika bir tarih.
Bende bastan 39u bitirmeyi bekleriz diyodum. Malum deli manyak ben kafamda kurmaya basladim bu aralar, kizim kakasini yapmisti. Annem 3. Sezeryan olup kardesimi 10 gun once dogurmasina ragmen o da kakasını yapmış. 38den sonra aliriz diyorum bende kendimce. Hatta kafamda tarih bile belirledim eşim kızıyor. 27 şubat regaip kandili, 38+2 oluyorum
Benim kızda 38 de doğdu.gayatte iyiydi maşallah sağlıkla doğsun da ay ne heyecan 3.yu yapsam mi kiGünaydınlar melegim 2250 gr ve 45 cm olmus
Doktor 2.sezeryan olduğu için 38 den sonra alalım,kanala inerse sıkıntı yaşarız dedi..38 erken degilmi bilemedim.
he bu arada 38+1de yani 1 ocakta buluşacağız prensesimle..
Menüye gurban devammDünkü menü
1 Aralık
Kahvaltı 11:30
2-3 yumurta patatesli
Beyaz peynir, ceviz
Domates, salatalık
1 tane küçük portakal
Elim kadar pestil
Akşam 19:30
Kereviz salatası
6-7 tane kanat
Su baya az
Spor yok
Ne güzel iradeliydin geçen kış bu kişin da öyle gecsinmerhaba kızlar. menüm bugün çok dolu oldu. karbo kaçtı. yarın telafi ederim inşallah.
Ne güzel iradeliydin geçen kış bu kişin da öyle gecsin
İnsallah canim. İsim ne belirlemistiniz sormusmuydum unuttumSağlıcakla gelsinler inşallah kızlarımız canim
Yusra olacaktı demistim ama karar değişti:))İnsallah canim. İsim ne belirlemistiniz sormusmuydum unuttum
Sezeryanda 38 alirlar cnm genelde gayet normal endiselenme ❤Günaydınlar melegim 2250 gr ve 45 cm olmus
Doktor 2.sezeryan olduğu için 38 den sonra alalım,kanala inerse sıkıntı yaşarız dedi..38 erken degilmi bilemedim.
he bu arada 38+1de yani 1 ocakta buluşacağız prensesimle..
Insallah temiz gelir cnm sonuclarinBu arada cümleten selamun aleykum her zamanki gibi dan diye girdim.
Yarin kızım emar çekilecek. Duaniza talibim, çok stresliyim. İnsallah temiz cikar ve kolay atlatiriz
Hayirli olsun cnm ismi ❤Yusra olacaktı demistim ama karar değişti:))
Elif Zehra olacak ınşallah
Oyum elif zehra ya :) neden çift isim ?Yusra olacaktı demistim ama karar değişti:))
Ilk kızım da iki isimli irem erva:))Oyum elif zehra ya :) neden çift isim ?
Aaa kizimla adas olacakken degisti desene :)) ismiyle yaşasin insallahYusra olacaktı demistim ama karar değişti:))
İnşallah başarırsın canım.Selam ben geldm.bugun diyetimin 11gunu sabah dayanamayp tartldm ama pek fark yoktu.bu hafta azck da ilsa eksi gormek istiyorum.bozmadan 21gune tamamlasam super olacak belki haftaya iyi eksi gorurum
Hasibe bugün biraz kaymak yedim yasakmıydı değil di sanırım. 1. Seviyede.Sezeryanda 38 alirlar cnm genelde gayet normal endiselenme ❤
Insallah temiz gelir cnm sonuclarin
Hayirli olsun cnm ismi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?