- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Artk yorma kendini.dogum vaktine az kalmis.bosver kirli kalsn ev ustten yap doguma kadar biraz idare edineşimi ise yolladim,kızı anneme bıraktım veee doyasıya temizlik yapabileceğim
hadi kolay gelsin bana.
Bende ondan yapıyorum zaten canım,bu son dip köşe temizligim..gerçi 10 dakikada bi oturup dinlenerek nasıl bitecek bilmiyorum ya bakalım olduğu kadarArtk yorma kendini.dogum vaktine az kalmis.bosver kirli kalsn ev ustten yap doguma kadar biraz idare edin
Kim yapacak bonusum biraz mecburiyet..doğumdan sonra uzun zaman elleyemem bu kadar detaylı,kendimi iyi hissediyorken yapmaya çalışıyorum..Tgcervanne0133 ne temizliği karnı burnunda kadın
Kim yapacak bonusum biraz mecburiyet..doğumdan sonra uzun zaman elleyemem bu kadar detaylı,kendimi iyi hissediyorken yapmaya çalışıyorum..
Doğumdan önceki bu enerjiyi rabbim kadin doğum yaparken kullansın diye veriyormuş ,normal doğuma programlı tabi vücut ,gerçi şimdi hep sezeryan ama doğum sonrası bebeğe bakmak için genede enerji lazım, bende bir hafta kala dip köşe evi ilk kızımda temizlemiştim enerjim fuldu, ama ikincide hiç enerjim yoktu zaten yaz sicagiydi kapıcının eşinden yardım aldım çok yorma kendini normal doğuma gireceksenKim yapacak bonusum biraz mecburiyet..doğumdan sonra uzun zaman elleyemem bu kadar detaylı,kendimi iyi hissediyorken yapmaya çalışıyorum..
Doğumdan önceki bu enerjiyi rabbim kadin doğum yaparken kullansın diye veriyormuş ,normal doğuma programlı tabi vücut ,gerçi şimdi hep sezeryan ama doğum sonrası bebeğe bakmak için genede enerji lazım, bende bir hafta kala dip köşe evi ilk kızımda temizlemiştim enerjim fuldu, ama ikincide hiç enerjim yoktu zaten yaz sicagiydi kapıcının eşinden yardım aldım çok yorma kendini normal doğuma gireceksen
Kızlar bugun vucut kitle endeksibe baktm.onceden obezdm simdi fazla kilolu ciktm.bi seviye atladm resmen.bi qrada dün arkadadmsaki pasta böreklerin hicbirini yemedm.sadece kısır yedm
Amin cnm insallah ❤❤❤Yarın sabah doktor randevum var,doğum için aralık sonu veya ocak basi demişti,bakalim ne zaman gelecekmis minnagim onu öğreneceğim insallah
Bu arada hamilelik cidden cok zor süreç,hele ki bu son ayda..nefes almak bile güçleşiyor bazen..ben yüzustu uyuyan biriyim,kaç aydır gece uyanmadann uyudum bilmiyorum,tuvalet problemi yüzünden dışarı bile cikamadigim oluyor artık
ama canimda can taşıdığımı düşününce ben bi mucizeyim diyorum ve aldığım 13 kilo,2 meleğimin hatirasi dedigim catlaklarim bile pek umrumda olmuyor..
sağlıcakla gelir iinşallah kuzum..
iyi geceler
38 erken degil canım tam zamanı sezeryan 38 de alınıyorGünaydınlar melegim 2250 gr ve 45 cm olmus
Doktor 2.sezeryan olduğu için 38 den sonra alalım,kanala inerse sıkıntı yaşarız dedi..38 erken degilmi bilemedim.
he bu arada 38+1de yani 1 ocakta buluşacağız prensesimle..
38 normal zamani canm.benim 37+2de dogdu kızım sezaryanla.ama benim baska sorun vardi o. yuzden .saglikla al canmGünaydınlar melegim 2250 gr ve 45 cm olmus
Doktor 2.sezeryan olduğu için 38 den sonra alalım,kanala inerse sıkıntı yaşarız dedi..38 erken degilmi bilemedim.
Oy masallah kuzuma. Bildirim gelmiyor bu sayfadan maşallah bizim mart analari oyle cok konusuyorki hep onlarla doluyo bildirimlerim.Günaydınlar melegim 2250 gr ve 45 cm olmus
Bu arada cümleten selamun aleykum her zamanki gibi dan diye girdim.
Yarin kızım emar çekilecek. Duaniza talibim, çok stresliyim. İnsallah temiz cikar ve kolay atlatiriz
Günaydınlar melegim 2250 gr ve 45 cm olmus
Tatil gününe denk gelmesinde canım, benim 29 ekim doğum günüm, annem diyor hastanede doktor yoktu ayy ne ürpertici:)Oy masallah kuzuma. Bildirim gelmiyor bu sayfadan maşallah bizim mart analari oyle cok konusuyorki hep onlarla doluyo bildirimlerim.
1 ocak harika bir tarih.
Bende bastan 39u bitirmeyi bekleriz diyodum. Malum deli manyak ben kafamda kurmaya basladim bu aralar, kizim kakasini yapmisti. Annem 3. Sezeryan olup kardesimi 10 gun once dogurmasina ragmen o da kakasını yapmış. 38den sonra aliriz diyorum bende kendimce. Hatta kafamda tarih bile belirledim eşim kızıyor. 27 şubat regaip kandili, 38+2 oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?