Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kim yapacak bonusum biraz mecburiyet..doğumdan sonra uzun zaman elleyemem bu kadar detaylı,kendimi iyi hissediyorken yapmaya çalışıyorum..
Doğumdan önceki bu enerjiyi rabbim kadin doğum yaparken kullansın diye veriyormuş ,normal doğuma programlı tabi vücut ,gerçi şimdi hep sezeryan ama doğum sonrası bebeğe bakmak için genede enerji lazım, bende bir hafta kala dip köşe evi ilk kızımda temizlemiştim enerjim fuldu, ama ikincide hiç enerjim yoktu zaten yaz sicagiydi kapıcının eşinden yardım aldım çok yorma kendini normal doğuma gireceksen

Ne çektik be

Kızlar bugun vucut kitle endeksibe baktm.onceden obezdm simdi fazla kilolu ciktm.bi seviye atladm resmen.bi qrada dün arkadadmsaki pasta böreklerin hicbirini yemedm.sadece kısır yedm

harika o zaman irade çok önemli canım zaten bu işte.

Yarın sabah doktor randevum var,doğum için aralık sonu veya ocak basi demişti,bakalim ne zaman gelecekmis minnagim onu öğreneceğim insallah
Bu arada hamilelik cidden cok zor süreç,hele ki bu son ayda..nefes almak bile güçleşiyor bazen..ben yüzustu uyuyan biriyim,kaç aydır gece uyanmadann uyudum bilmiyorum,tuvalet problemi yüzünden dışarı bile cikamadigim oluyor artık
ama canimda can taşıdığımı düşününce ben bi mucizeyim diyorum ve aldığım 13 kilo,2 meleğimin hatirasi dedigim catlaklarim bile pek umrumda olmuyor..
sağlıcakla gelir iinşallah kuzum..
iyi geceler

Amin cnm insallah ❤❤❤

38 erken degil canım tam zamanı sezeryan 38 de alınıyor

38 normal zamani canm.benim 37+2de dogdu kızım sezaryanla.ama benim baska sorun vardi o. yuzden .saglikla al canm

Oy masallah kuzuma. Bildirim gelmiyor bu sayfadan maşallah bizim mart analari oyle cok konusuyorki hep onlarla doluyo bildirimlerim.
1 ocak harika bir tarih.
Bende bastan 39u bitirmeyi bekleriz diyodum. Malum deli manyak ben kafamda kurmaya basladim bu aralar, kizim kakasini yapmisti. Annem 3. Sezeryan olup kardesimi 10 gun once dogurmasina ragmen o da kakasını yapmış. 38den sonra aliriz diyorum bende kendimce. Hatta kafamda tarih bile belirledim eşim kızıyor. 27 şubat regaip kandili, 38+2 oluyorum

sağlıkla gelsin minnak

Tatil gününe denk gelmesinde canım, benim 29 ekim doğum günüm, annem diyor hastanede doktor yoktu ayy ne ürpertici:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…