Bizde temmuzda sattik. Kaskosu sigortasi vergisi carti curtu ettiğin kâr onlara gidiyor. Ben araba istemiyorum artik. Birazda eşimle tartismistik ne zaman alcaz diye sordum diye. Madem benim hakkim olan paraninda icinde bulundugu para ama bana laf soyleme hakki yok. O zaman o da kullanamasin. Ben nişan parami ceyize harcamadim bilezik yaptim. Butun bilezik ne varsa hepsini arabaya yatirdik. Cok degil belki 2 sene çalıştım cocuk olana kadar ama 1 kurus kendime ayirmadim hakkimdir deyip. Ama adam nankorAslında arabamızı satmıştık,2 çocukla bi yere gitmek çok zor olacak bana da araba güzel bi yatırım gibi geliyor tabi ama şu erkeklerin arabaya yaptığı saçma sapan masraflar olmasa
Tukenmis hissediyorum simdiden. Nasil yeticem ikisine bilmiyorum.
Kac zaman sonra bugün uzak bir yere arkadasima gittim. Yusrayi anneme biraktim. Hep huzursuzdum zaten saat 4 gibi aradi ne zaman dönüyorsunuz dedi noldu soyle dedim 3 kez kusmuş. Akşamdan beri tetikteyim kusacakmi ateşi cikacak mi zaten yine burnu akip oksuruyordu
Tesekkur ederim. İnsallah dogumdan sonra o güç fazlasiyla gelir de altindan kalkabilirim.Büşracım toz pembe değil hiç bişey o yüzden avuntulu laflar etmiycem sana.
Zorlanıcaksın haliyle sana muhtaç bi can varken ikincisi gelicek aşırı muhtaç şekilde :))
Kendini ev halkını doyurmaya programlıycaksın. Hiç bi iş tam olmıycak hep katlanacak çamaşırın toplanacak bulaşığın olucak.
Eşinle de muhtemelen problem olucak herşeyin üstüne bu ayrıca yorucak.
Herşeyi bırakıp emziriceksin yüsrada bazen rahat bırakmıycak.
Yazsam çooook uzar gider.
Her zorluğa rağmen, çevrendeki her uyuzluğa rağmen sen genç yaşta 2. Kez mucizeyi kucağına alıcaksın.
Kokusu içine çekiceksin sütünü vericeksin.
İkiside uyuyup onların yüzüne bakınca şükrediceksin.
Sen yorgun ama bilinçli bi annesin.
Bazen işin içinden çıkamazsan oturur iki ağlarsın güç toplarsın nolucak?
Benin ablam burdaki arkadaşlarım binlerce lira ve ömürlerini harcıyolar çok az ihtimallerle bile olsa evlat sahibi olmak için.
O sevgisiyle rızkıyla gelicek. Teslimiyetli umutlu ol herkes nasıl yapto sende yaparsın altından kalkarsın Allah büyük
Ah bu kadınlar in regl i çok zor geçiyor. Hele bir de kilo vereceksen bitişini beklemek zorunda kalıyorsun . Bol su iç bari dinlen.Günaydın ❤
Uyudum bu sabah. Regl var bide şişmiş balon gibi uyandım
Ah bu kadınlar in regl i çok zor geçiyor. Hele bir de kilo vereceksen bitişini beklemek zorunda kalıyorsun . Bol su iç bari dinlen.
Hoşgeldin canım. Biraz kendinden bahseder misin?Mrbbb bende katilabilirmiyummm
Su çok önemli sende çok iyi bilirsin. Kendine şişe bul gözünün önüne koy günlük bitir . Gerçi soğudu hava su ılık olacak ki içebilesin yolsa buz gibi çeşmeler.Suyu zaten öyle az içiyorum ki hemen içim bi bardak bahsetmişken.
Canım biliyorsun ki stres de kilo verimini yavaşlatıyor.aslında almamışsındır pirinçli dolmanın artısı olabilir mi. Bir de üstüne regl eklendi. Kendini rahatlacak bir şeyler yap . Regl zaten ballı başıma stres kaynağı. Sürekli ruh halimiz inişli çıkışlı. Troid ilaçların yeterli geliyor değil mi kontrol ettirdin.Gunaydn kızlar.ben dun tartldm arti 2 kg var .berden geliyo nasil oluyo anlamadm.bosuna ac kalyrn sanki.ya da fazla yiyorum.bi arkadasm eltisine diyet yaptryo.bir bucuk ayda20 kilo vermis .spor da yapıyormus ama olsun ben yarisini vermeye razydm.umutum kırılıyo yine regli yaklasiyo siskinlik ve uatah patlamasi var .nedense bugun şevkim kırılmis durumda .bu sabah normaden daha az yedm.su iki gun dogru seyler yiyeym belki artidan kurtulurm
Nasıl bir diyet yapmış sordun mu? Ben öyle sabah ye ara öğün ye onu yapamıyorum. Zamanım yok çocuklar eşim ben herkese ayrı ayrı hazırla kaldır. Zor oluyor. Kendine uygun diyet hangisi onu düşün kendi vücuduna göre karar ver.Gunaydn kızlar.ben dun tartldm arti 2 kg var .berden geliyo nasil oluyo anlamadm.bosuna ac kalyrn sanki.ya da fazla yiyorum.bi arkadasm eltisine diyet yaptryo.bir bucuk ayda20 kilo vermis .spor da yapıyormus ama olsun ben yarisini vermeye razydm.umutum kırılıyo yine regli yaklasiyo siskinlik ve uatah patlamasi var .nedense bugun şevkim kırılmis durumda .bu sabah normaden daha az yedm.su iki gun dogru seyler yiyeym belki artidan kurtulurm
Yakın zamanda baktrdm troite ilaclarimi iciyrm zatenCanım biliyorsun ki stres de kilo verimini yavaşlatıyor.aslında almamışsındır pirinçli dolmanın artısı olabilir mi. Bir de üstüne regl eklendi. Kendini rahatlacak bir şeyler yap . Regl zaten ballı başıma stres kaynağı. Sürekli ruh halimiz inişli çıkışlı. Troid ilaçların yeterli geliyor değil mi kontrol ettirdin.
Porsiyon kontrolu yapmis ara ogunle yapmis diyetiniNasıl bir diyet yapmış sordun mu? Ben öyle sabah ye ara öğün ye onu yapamıyorum. Zamanım yok çocuklar eşim ben herkese ayrı ayrı hazırla kaldır. Zor oluyor. Kendine uygun diyet hangisi onu düşün kendi vücuduna göre karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?