Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde 3 tane hamilelik pantolonum vardı onunla idare ettim,montlara gelince önü açık giyiyorum mecbur..kilolara gelince artık çok takmıyorum bende,geldikleri gibi gidecekler

Benimde 3 tane hamilelik pantolonum vardı onunla idare ettim,montlara gelince önü açık giyiyorum mecbur..kilolara gelince artık çok takmıyorum bende,geldikleri gibi gidecekler
Valla onu acik giyemiyorum ben. Bir tane sonbaharlik buyukce birseyim vardi onu giyiyorum uzerine panço giyiyorum

Merhaba kızlar inşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 10 aylık kızım var.90 ile başlamıştım ve hamilelik boyunca 7 kilo adım sadece. Doktorum bile kontrollerde şaşırıyordu az kilo almana rağmen bebişin gelişimi gayet iyi diyordu.97 ile sezeryana girdim. Ben bile inanamadım 100 105 i bulurum sanmıştım. Çünkü diğer 2 hamileliğimde 16ve 13 kilo almıştım. Sezeryandan 2 hafta sonra 89 a düştüm. Az kilo almamın sebebini haftada 3-4 kere dışarda yaptığım yarım saatlik yürüyüşe ve diğer hamileliklerime göre daha bilinçli olup daha sağlıklı beslenmeme bağlıyorum. Bi de kilolu hamile kalınca daha az kilo alınıyormuş.
Tabi doğum sonrası süt olması için biraz abartınca tekrar 96 ya döndüm 10 ayda. Herşeyden önemlisi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak. Kiloları da veririz elbet inşallah..

Maşallah canım senin de 3 çocuk demek . Maşallah bende de 3 tane. Kilolar çocuklardan ve troid rahatsızlıklarından kalma. İlaç az geliyor bazen kilolar da geliyor hemen ardından.vucut gördüğü en fazla kiloya hemen geri geliyor bırakınca herşeyi.
İnşallah vereceğiz kiloları.

amin insAllah canım
Evet kilolu hamile kalıp fazla kilo almadan bitiren çok kişi var insAllah bende onlardan olurum emzirme dönemi de hakikaten çok önemli daha önemli hatta düzgün değerlendirmek lazım teoride bilincliyim ilk gebeligime göre ama insAllah uygulamada da öyle olur

Bende 12gündür diyetteyim. Sakın bozma canım. Zararın neresinden dönersek kardır. Bende bazen zorlanıyorum. Bi tabak dolusu elma sirkeli az zeytinyağlı salata yiyorum 15 dakka sonra tıka basa doymuş gibi oluyorum.

Bende 12gündür diyetteyim. Sakın bozma canım. Zararın neresinden dönersek kardır. Bende bazen zorlanıyorum. Bi tabak dolusu elma sirkeli az zeytinyağlı salata yiyorum 15 dakka sonra tıka basa doymuş gibi oluyorum.
Desteğin için sağol canım. Yememek için tuttun kendimi. Yemedim şükür. Biraz fazla yiyorum sanırım . Yavaş gidiyor. Sen nasıl bir diyet yapıyorsun?Ben iki öğün besleniyorum şeker hazır gıda ekmek ve meyve yemiyorum.

Canım diyetkolik diye bi site var. Yediğin herşeyi ve miktarını yazıyorsun kaç kalori olduğunu hesaplıyor. Bi de aynı yerde su takipçisi var içtiğin su miktarı nı giriyorsun. Böylece kendini kontrol edebiliyorsun. Canının istediği bi şeyi günlük kalori sınırını aşmayacak şekilde yiyorsun. Benim bazal metabolizmam 1700 kalori günlük. O yüzden kendime 1000 kalori sınır koydum. Hesapladım günde 3.2 litre su içmem gerekiyomuş. Bunlara dikkat ediyorum. Uygulamayı telefonuma indirdim. Ne yediysem yazıp hesaplıyorum. Ona göre yiyip içiyorum

Yani günlük kalori ihtiyacından 1000 kalori eksik alıp yürüyüş vs egzersizle de desteklerden haftada 1 kilo verirsin. 500 kalori eksik alırsan haftada yarım kilo verirsin. Günlük ihtiyaç, bazal metabolizmanın 200-300 kalori fazlasıdır. Bi çok hesaplama motoru var nette.ikisini de hesaplayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…