Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de 3.çocuktan sonra 96 kiloyu görünce 12 gün önce diyete ve yürüyüşe başladım. Bugun 92.2 yı gördüm şükür. İlk çocuktan sonrada 16 kilo vermiştim kalori hesabı artı yürüyüşle..şimdi yine aynı yöntemle vericem inşallah. Öyle şunu şu kadar bunu bu kadar ye diyen diyet menüleri bana göre değil. Belki benim canım o gün o hazır menüyü yemek istemiyor. Canımın istediğini yiyorum az olsa da. Belirlediğim kalori sınırını aşmayarak gün içinde istediğimi yiyorum. Nette yediklerimizin kalorisini hesaplayan bi site var. 1000 kaloriyi geçmiyorum. Diyet menülerini sevmeyen herkese tavsiye ederim. Ayrıca 3 litre kadar su içiyorum. Aynı sitede su takipçisi bölümünden de içtiğim suyu girerek eksiğimi görebiliyorum

İyiyim canim tesekkur ederim. 27 hafta bitti cok şükür. Kg durumumu sorma 90larıda geçtim artik. Bakmiyorum acikcasi. Haftaya sali seker yuklemesi yaptırcam bakalım ne çıkacak. Sen nasılsın ne durumdasın

İyiyim canim tesekkur ederim. 27 hafta bitti cok şükür. Kg durumumu sorma 90larıda geçtim artik. Bakmiyorum acikcasi. Haftaya sali seker yuklemesi yaptırcam bakalım ne çıkacak. Sen nasılsın ne durumdasın
MaşAllah canım kaçla başlamıştı hamilelik cnm sağlıklı olun da insAllah verirsin doğumdan sonra vala bu ara bulantılar baya zorluyor onun dışında şükür bklm şimdilik kilo almadım başlarda korumayı başarırsam iyi olacak

Selam kızlar.busabah tartldm bikac gun cabamin sonucuyla artilardan kurtuldm en azndan.

Kilo bildirimi 84.1
Merhaba canım fark kaç?

Geçen hafta 98.1
Bu hafta 97.8
Fark 300 gr
Aslında daha da vermiştim ama artı geldi nasıl oldu bilemiyorum.
Bulamiyorum canım acaba yerken kalori kontrolünü de mi yapacağız. Benim kilom inmişti aşağıya ama geri çıkmış. Yorgunluktan olabilir mi acaba?

Ben iki hafta cok guzel beslendm.tabagimi belirleyip ona göre yemistim .ölçülü yemistm ve haftada 2 kilo verdm.tabi odem falan da vardi gitmistr ama bence olculu yiyince bu sekilde en az 1 .1.5 kilo gider.

Ben iki hafta cok guzel beslendm.tabagimi belirleyip ona göre yemistim .ölçülü yemistm ve haftada 2 kilo verdm.tabi odem falan da vardi gitmistr ama bence olculu yiyince bu sekilde en az 1 .1.5 kilo gider.
Anladım canım sağolasın. Ben ölçülü yemedim diazcık çok kaçtı herhalde bu hafta.bundan sonra dikkat ederim o zaman.

Kızlar canım öyle tatlı birşeyler istiyor ki anlatamam. Evde bir sürü şey var tabi. Ama zaten şurada 1-2 kilo verdim. Bozarsam alırım diye korkuyorum. Neden bu tatlı isteği oluyor bilemiyorum.bugün 15 gün oldu diyete başlayalı. Bozdum bozacağım kızlar.

Ben 86 ile basladim 102yim suan.
Bulantilar benide o haftalarda zorladı. Kizima göre erken kesildi. İlk 3 ay bende 1 kg almistim ama sonra ipin ucu kacti

Ben 86 ile basladim 102yim suan.
Bulantilar benide o haftalarda zorladı. Kizima göre erken kesildi. İlk 3 ay bende 1 kg almistim ama sonra ipin ucu kacti
Yaaa bende 84le başladım 83um şu an bklm nolcak sağlık olsun ne diyelim veirirz insAllah yine

Yaaa bende 84le başladım 83um şu an bklm nolcak sağlık olsun ne diyelim veirirz insAllah yine
Valla benim derdimden kg dusuncek halim kalmadı. Daha once verdik zamanı gelince yine veririz inşallah. En kötüsü son aylarin kışa denk gelmesi oldu benim icin. Kaban, mont hicbirsey olmuyor. Pantolonlarimda olmaz oldu. Yeni kıyafet almak istemiyorum sonra elimde kaliyor diye idare etmeye çalışıyorum. Zaten bu saatten sonra disarida pek cikabilecegimi sanmam

Yaaa evet haklsn kıyafet olayı sıkıntı benim yaza gelecek bende almam gerekecek mecbur sağlık olsun cinsiyet belli mi cnm kızına erkek kardes mi geliyor kız kardes mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…