- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Allah kolaylık versin canım başladı bklm kısa sürer insAllah diyorumİyiyim kuzum nolsun iş güç çoluk çocuk.
Nasıl geçiyor başladımı bulantıların?
günaydın Cumamız mübarek olsun canımGünaydın ❤
Hayırlı cumalar ❤
Günaydın canımGünaydınlar +90nin fıstık hatunlari
Günaydın kızlar çok uzuuuuuun zamandr topige gelemedimAmine Busra nasılsın ne kadar kaldı doğuma kilo durumun nasıl canım @Bonus Bulamiyorum @74FRIDA @y.o.l.c.u @eboe @60kiloyum hergaf daha aklıma gelmeyen kızlar nasılsınız ideal kilolarına yaklastinz mi ya da ulaştınız mi ❣
MaşAllah canım kaçla başlamıştı hamilelik cnm sağlıklı olun da insAllah verirsin doğumdan sonra vala bu ara bulantılar baya zorluyor onun dışında şükür bklm şimdilik kilo almadım başlarda korumayı başarırsam iyi olacakİyiyim canim tesekkur ederim. 27 hafta bitti cok şükür. Kg durumumu sorma 90larıda geçtim artik. Bakmiyorum acikcasi. Haftaya sali seker yuklemesi yaptırcam bakalım ne çıkacak. Sen nasılsın ne durumdasın
Evet baktryrm canm ilacimi da her gun iciyorm.bengisu022 sen troitlerine baktırıyosun dimi?
Merhaba canım fark kaç?Selam kızlar.busabah tartldm bikac gun cabamin sonucuyla artilardan kurtuldm en azndan.
Kilo bildirimi 84.1
Ben iki hafta cok guzel beslendm.tabagimi belirleyip ona göre yemistim .ölçülü yemistm ve haftada 2 kilo verdm.tabi odem falan da vardi gitmistr ama bence olculu yiyince bu sekilde en az 1 .1.5 kilo gider.Merhaba canım fark kaç?
Geçen hafta 98.1
Bu hafta 97.8
Fark 300 gr
Aslında daha da vermiştim ama artı geldi nasıl oldu bilemiyorum.
Bulamiyorum canım acaba yerken kalori kontrolünü de mi yapacağız. Benim kilom inmişti aşağıya ama geri çıkmış. Yorgunluktan olabilir mi acaba?
Anladım canım sağolasın. Ben ölçülü yemedim diBen iki hafta cok guzel beslendm.tabagimi belirleyip ona göre yemistim .ölçülü yemistm ve haftada 2 kilo verdm.tabi odem falan da vardi gitmistr ama bence olculu yiyince bu sekilde en az 1 .1.5 kilo gider.
Canım bu öylr bir kısır döngü ki bazen insan başedemiyor. Allah yardımcın olsun.Selam hanımlar
Şu sıra iştahımı ve kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Kilom sabit
110kg
Ben 86 ile basladim 102yim suan.MaşAllah canım kaçla başlamıştı hamilelik cnm sağlıklı olun da insAllah verirsin doğumdan sonra vala bu ara bulantılar baya zorluyor onun dışında şükür bklm şimdilik kilo almadım başlarda korumayı başarırsam iyi olacak
Yaaa bende 84le başladım 83um şu an bklm nolcak sağlık olsun ne diyelim veirirz insAllah yineBen 86 ile basladim 102yim suan.
Bulantilar benide o haftalarda zorladı. Kizima göre erken kesildi. İlk 3 ay bende 1 kg almistim ama sonra ipin ucu kacti
Valla benim derdimden kg dusuncek halim kalmadı. Daha once verdik zamanı gelince yine veririz inşallah. En kötüsü son aylarin kışa denk gelmesi oldu benim icin. Kaban, mont hicbirsey olmuyor. Pantolonlarimda olmaz oldu. Yeni kıyafet almak istemiyorum sonra elimde kaliyor diye idare etmeye çalışıyorum. Zaten bu saatten sonra disarida pek cikabilecegimi sanmamYaaa bende 84le başladım 83um şu an bklm nolcak sağlık olsun ne diyelim veirirz insAllah yine
Yaaa evet haklsn kıyafet olayı sıkıntı benim yaza gelecek bende almam gerekecek mecbur sağlık olsun cinsiyet belli mi cnm kızına erkek kardes mi geliyor kız kardes miValla benim derdimden kg dusuncek halim kalmadı. Daha once verdik zamanı gelince yine veririz inşallah. En kötüsü son aylarin kışa denk gelmesi oldu benim icin. Kaban, mont hicbirsey olmuyor. Pantolonlarimda olmaz oldu. Yeni kıyafet almak istemiyorum sonra elimde kaliyor diye idare etmeye çalışıyorum. Zaten bu saatten sonra disarida pek cikabilecegimi sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?